Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Pai am avut o noapte agitata din motiv de copil smiorcait si la birou ma fugaresc astia cum ma prind ca respir.
Maria inca nu e in vacanta ,pana pe 8 se duce la gradi dupa care o sa fie o combinatie mama+soacra si de la 1 august intra sora mea in prenatal ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea ce ma bucur sa aud asta!!! ![]() vrem poziciiiiii!!!!! nu en lasa sa asteptam ca si bia pussi bine ati revenit!! si vrem pozici si cu voi din concediu!!!! ce au patit printesele in concediu?? mamica fericita de 2+ si 5+![]() ![]() ![]() AMR 10 zile !!! pana la Antalya!! |
Lavi, avem pozici la semnatura, tot in albumul lui Eric...deocmadata..sub numele de Filip..
apropo, cum fu la medic?
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
daca apar colicii ..asa ca orice eventualitate sa iti suni homeoapata ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ankule, imi pare tare rau pt voi...e grea despartirea, mai ales cand ai 2 copii...uffff..
sa treaca repede..si sgur o sa merite efortul..
meris de sfaturi..oricum homeopata a zis s-o sun dupa ce nasc, sa vorbim...asa c asigur o sa-i dau un call..

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
bb_yasmi spune:
andreeea e asa frumos!!!!!!!!!! ptiu-ptiu! e superb!!! zic eu care nu ma dadeam in vant dupa baietei.....asa baietel frumos vreau si eu!!!! 

cum se comporta eric cu filip?
mamica fericita de
2+ si
5+

AMR 8 zile !!! pana la Antalya!!
popbianca spune:

suntem in continua miscare...nu prea am timp de nimic...pregatirile de botez sunt pe ultima suta iar eu inca nu am rochie!
copilasul meu e tare cumintel, nu vrea suzeta...Ana se chinuie sa-i dea dar asta micu o arunca cu bolta...mai mult de 10 min nu o tine in gurita...si chiar sunt mom cand vrea sa suga dar nu vrea sa manance pt. ca daca ii vine lapte se pune pe urlat...
Ana e tot la gradi ...astia nu inchid decat 2 saptamani ...parca sunt mai putine crizele de plans...de mancat tot asa...cu mofturi/rugaminti/promisiuni/ amenintarisi in final lasat copilul flamand...pe Luca il iubeste si-l dragaleste toata ziua...vrea sa-l plimbe, sa-i cumpere hainute, sa-i cumpere vata pe bat...etc.
salutare ank83...chiar de mult n-ai mai fost p-aci...
...cred ca nu va este foarte usor ...si va doresc sa simtiti roadele acestui efort cat mai repede...
roxxy...dar chiar nu gasesti nici o solutie in sensul in care sa primesti putin ajutor....
bb...nu te speria !
la mine problema e de sincronizare...azi de ex ...Luca dormea de vreo 3 ore...era ora 5 ..urma sa manance...Ana era la gradi care se inchide la 6...asa ca l-am trimis pe unchiu dupa ea...
da...imi pare tare rau de faza cu pozele ..plus ca se aduna si tot mai greu va fi....
cine poate si stie ...va rog sa ma actualizati si pe mine pe prima pagina!...MULTUMESC!
salutare eladea....

....ce emotii !taare frumos e puiutul tau!te simti bine, implinita ,fericita, plina de iubire...pe mine m-a intrebat cineva daca nu cumva il iubesc pe asta micu mai mult decat pe Ana (ce intrebare
)ideea e ca dragostea se multiplica nu se divide ..asa-i?
wow victo....ce putin mai ai...
pussi...
si noi vrem sa mergem in septembrie in turcia...toti 4...
ce concediu...cu inca o fam cu 2 copii...cred ca il iau si pe unchiu cu noi...asa, ca o centura de siguranta...
tre sa eliberez pc...am plecat..o noapte excelenta tuturor!
pussi spune:
salutiiiiiii
ankule eu una care ma consideram o nationalista pana marti, cred ca merita efortul pe care il faceti voi acum! O sa va cresteti copiii intr-o lume cu principii, normala ...
bb Eni mi-a facut herpangina inainte de a pleca cu o sapt. si Ana a facut-o dupa 8 zile...
ancutaD de plictisit nu ma plictiseam... poate ma relaxam putin!
bia distractie placuta la botez!
eladeea superbbbbbbbb Filip!
dany26 spune:
buna ziua dragi mamici!

Felicitari bbyasmi pt noul "samburel" din burtica!!!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara!
Si: BUN VENIT bebe FILIP !!!!!!!!!!!!!! Sa ai o viata sanatoasa si frumoasa cu muuuult noroc!!!!!!!!!!!!!!!
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
multumim de urari si complimente...
Filip e un dulce si un bebe marisor, toata lumea zice ca parca ar avea o luna...
papa, doarme...e mare haplea...ar papa la fiecare ora...noroc ca mai doarme afara in carucior si asa scap si eu vreo 2 ore...![]()
Eric se comporta f bine, spre marea mea uimire...rasuflu usurata..deocamdata...
se mira de el, cat e de mic..il mangaie, ii vorbeste...vrea sa-i dea una, alta...
sigur ca acum isi indreapta atentia mai mult spre sot, ca el iasa acum cu el permanent ...eu inca n-am cum...insa sotul va merge de luni la serviciu...asa ca vedem noi...e bine ca o am pe mama cu noi...si socrii aproape...![]()
bianca, si pe mine deja m-a intrebat lumea acelasi lucru...eu ii iubesc enorm pe amandoi...si la fel...
nu pot face comparatii intre ei...cel putin nu din pct-ul asta de vedere...
mi-s tare dragi amandoi...n-as concepe viata fara ei acum...![]()
asteptam sa ni se alature restul bebeilor!
la mica odisee din odisee..
si de ce nu, alte proaspete gravidute...![]()
va pup!
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
RAMONELLA spune:
Neata!Va poftesc la o cafeluta!
Andreea e atat de frumos Filip!!!Imi face si mie pofta de un bebel.Parca as vrea si un baietel.
Acuma orice,sanatos sa fie!
Dany
cam rarut pe la noi!![]()
Am ceva poze noi,pentru cine are chef.![]()
http://picasaweb.google.com/RamonelR
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

17.10.2007 si