Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina e super asa! si eu de pe la sf lui februarie mi-am redus programul de lucru. si cum lucram in alta localitate, imi luam o zi libera, dar spre sf tot mi se parea greu. hai ma, ce travaliu de o zi jumate..glumesti, nu?:)
eu sunt angajata cu contract de munca nedet. de la 1 iulie 2009.
inainte de Stefan faceam studii postuniv., dar primeam o bursa ce avea caracterul unui salariu, asa ca am primit si cu Stefan indemnizatie..tot asa, cam la tanc, ca la 1 oct faceam cele 12 luni si pe el l-am nascut pe 30. stiu copiii mei cd sa vina, nu?
stiu ca conteaza toate cele inainte de nastere, dar tot tre sa fie 12 luni, nu? :) acum eu sunt in prenatal, din 11 iunie.
ma bucur ca bb e miscaret, nu prea mai are el unde, asa ca imi muta coastele din loc...
curatenia generala mi-e cam gata...
vineri ma duc iarasi la monitorizare...
m-am apucat si de ceaiul de zmeur ca zice Ramo ca din sapt 36 trebuia.
doar mai astept acum.

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victo, o jumatate de zi acolo... cat sa mai ai de rezistat doar o zi.
Tu iti serbezi cumva ziua? Nu ma prea pricep la nume. :) Daca da, la multi ani.
La multi ani tuturor ce au sarbatoriti de Sf Petru si Pavel !

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, se serbeaza azi si numele meu, inca nu prea tin eu la asta. multumesc oricum
mergem dupa piticot, apoi la parc, sa imi fac si eu plimbarea zilnica.

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

paula la multi ani!!!!!!!!

alina ce bine ca ti-ai redus programul de lucru!
alina matinale la ora 10????

vineri la 15.30 am programare la dr!!!!!!!

fetelor nu stiu ce pot face , de o saptamana am ochii rosii inauntru (cu firicele) unul mai tare deca celalalt....

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

helau fetele!

multumim de urari si complimente...sunt o mami fericita si implinita... nu stiu cum sa va explic senzatia, dar ii iubesc enorm pe amandoi si nu pot face diferente intre ei...mi-s atat de dragi ca nu mai pot dupa ei... sigur, inca n-avem parte de greutati...vedem noi mai incolo..

Filip e f cumintel, papacios nevoie mare, doarme bine, inca n-avem colici si sper sincer sa scapam de ei...ca am tras destul cu Eric...

in rest, astept sa iesim cu totii afara, la plimbare..

va pup! mai revin!

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii

eladeea felicitari la dublu!!!! ma bucur ca sunteti ok in formatie completa!

victo LA MULTI ANI! ce putin mai ai!

ankule cum a fost revederea cu tati? restul iti scriu zilele urmatoare..

bb asteptam vesti de la dr.

ancutaD ce face Mariuca?
vasari cum sunteti? ce face burtica?

Noi azi ne-am intors din concediu, cum unele dintre voi stiti mihuta si bia imi era frica sa plec din tara ca sa nu se imbolnaveasca Tustele.... de ce mi-a fost frica nu am scapat. Asa ca am beneficiat de serviciile medicale turcesti... si Mihuta ... ai avut dreptate, super profesionisti! Intr-o zi am fost pe picioare si ne-am vazut linistiti de concediu.. eu eram mai stresata Oricum Tustele s-au distrat ff bine. Ma bate gandul sa mai plecam o sapt. in septembrie. ... daca trag tare in iulie si august sa-mi fac bani!

despre Tuste... au inceput sa fie ff unite... fata de ceilalti copii, dar mai nou fac front comun si fata de mine.

va las ca sunt obo.

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea ce ma bucur sa aud asta!!! vrem poziciiiiii!!!!! nu en lasa sa asteptam ca si bia

pussi bine ati revenit!! si vrem pozici si cu voi din concediu!!!! ce au patit printesele in concediu??

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

... mai fetelor am impresia cand va citesc ca am intrat din greseala la odisee .. ma bucur pentru voi ...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Pussi a fost emotionanta intalnirea.. Raul ramas gura casaca pe aeroport in Londra cand tati a iesit de dupa usa la debarcari ...Cecilia exclamat si ea un tata.. si totusi sa cuibarit in bratele mele.. si acasa sau batut pe el... ... adica m-au ignorat .
Mi-a placut atitudinea englezilor pe aeroport cand m-au vazut singura cu 2 copii asa mici.. Am avut prioritate in toate si nu numai din partea oficialilor.. E bine ca mai respiri cate o gura de civilizatie.
Trista a fost plecarea cand Raul a inceput sa simta ca tata nu mai vine cu noi.. si se uita in urma si pe scara avionului..... E un sacrificiu foarte mare cel care il facem ..mai ales din pct de vedere emotional ..sper sa merite.. sa ne fie bine .. sa reusim sa trecem peste obstacolul asta imens .. E greu cand ma gandesc ca mai dureaza un an... dar acum ma gandesc la partea frumoasa ca tata apare duminica seara...si sta 2 sapt/...deci nici nu imi veti vedea urma pe aici

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

helau fetele!

multumim de urari si complimente...sunt o mami fericita si implinita... nu stiu cum sa va explic senzatia, dar ii iubesc enorm pe amandoi si nu pot face diferente intre ei...mi-s atat de dragi ca nu mai pot dupa ei... sigur, inca n-avem parte de greutati...vedem noi mai incolo..

Filip e f cumintel, papacios nevoie mare, doarme bine, inca n-avem colici si sper sincer sa scapam de ei...ca am tras destul cu Eric...

in rest, astept sa iesim cu totii afara, la plimbare..

va pup! mai revin!

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

daca apar colicii ..asa ca orice eventualitate sa iti suni homeoapata ...noi am avut mare succes cu Cecilia...

Poze pitici

Mergi la inceput