Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 28

elenada spune:
Buan fetelor
Vin si eu la raport -2 kg saptamana 1. Sunt foarte multumita. Sa vedem ce o sa mai slabesc saptamanile urmatoare ca nu se mai duc asa usor kg.
Azi sunt la carbohidrati si pt ca nu am avut timp sa fac pizza adica nu am avut timp sa fac blatul am bagat niste paste cu sos de rosii si cu ciuperci. a iesit tare bun. in seara asta am mancat o madelna si un foietaj cu visine.
Azi am calcat stramb ca nu am respecta orele pt ca am tot fot pe drumuri.
Urasc ziua de maine ca air trebuie sa mananc fructe si legume crude.
Mia-ma propus pt maine urmatorul meniu. dimineata o para cu un mar la pranz vreau sa imi fac o salata de cruditati adica telina cu morcov si seara o salata verde cu ceapa verde si cu marar. si intre aceste mese poate mai pap cate o curmala un miez de nuca asa putin.
Spor la slabit fetelor
elena fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

korri spune:
Ai dreptate elenada, in prima saptamana am dat si eu mai mult dar in carte spune ca unele persoane slabesc mai bine dupa prima parte a dietei. Important e ca se misca acul cantarului spre minus.
Azi ziua 9 proteine:
dimineata 2 portocale si peste doua ore mai ciugulesc ceva fructe, pranz pulpe de pui la gratar cu o salata de rosii , castraveti, cu felia de paine, seara la fel fara paine
Ma bucur ca toate am avut rezultate

Laura__ spune:
M-am cantarit si eu.
- 2kg dupa prima saptamana
Azi proteine.
Banana-mar
porc la gratar cu salata de rosii, ardei gras si ceapa + paine
seara..idem...fara paine

dana81 spune:
Buna ziua!!!
Azi MD:2potocale
Pranz carnati cu muraturi(nu stiu daca e permis dar nu am in casa salata)
Cina cam la fel, fara paine
Am o zi plina asa ca va pupacesc si "spor la slabit" ne "citim" maine
MAMI de CLARA (2008) si
RIANA (2010)

elenada spune:
buna fetelor
azi sunt la ziua de vitamine. urasc ziua asta
dimineata am mancat un mar doua curmale si putin miez de nuca
la pranz mi-am fact o salata din telina mar si morcov. am pus o lingurita de ulei, zeama de lamaie si sare piper. nu stiu daca e indicata pt ziua asta dar nici sa mor de foame nu ca m-as simti mai satula cu salata asta.
oricum momentan mi-a trecut foamea ca nu prea ma omor dupa salata asta si m-am saturat rapid.
diseara probabil ca tot cu salata asta am sa ma lupt
maine vreau sa mananc piept de pui la gratar cu garnitura de vinete la gratar. are ceva daca mananc vinete?
spor la slabit fetelor
Ana Maria &
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

korri spune:
Buna dimineata
elenada vinetele sunt ok au multe calorii cele facute cu maioneza sau ulei mult.In ziua de vitamine sunt permise compoturi facute fara zahar(cu indulcitor) sau mere coapte cu nuca. Eu scobesc merele si pun magiun de prune nuca si scortisoara si le bag la cuptor.
astazi ziua 10 amidoane, iahnie de fasole cu ceva muraturi
deja m-am obijnuit cu mesele si nu mai sufar de foame iar pofta de dulce a disparut sper sa tin ritmul pentru ca ma simt foarte bine
voi cum va descurcati?

mirelusa spune:
Buna fetelor,
Este prima data cand ma hotarasc si eu sa tin o dieta si am emotii foarte mari. Sper sa reusesc. Imi poate trimite si mie cineva cartile pe mail? Mi-ar fi de mare ajutor! Mail-ul meu este: mirela_moldoveanu@yahoo.com.
Va pup,
Mirela

dana81 spune:
Buna!
Kori si mie mi se intampla la fel, nu mai simt nevoia sa mananc mult si ma satur foarte repede.Si eu ma simt mai usoara.
Azi:MD:2portocale
Pranz:salata orientala cu masline cartofi si ceapa si o felie de paine
Cina: ce mai ramane de la pranz
Eu nu gatesc mancaruri ca in carte de teama ca am sa ma pierd in detalii...asa ca sper sa nu ma plictisesc de cartofi,orez,pui si paste
MAMI de CLARA (2008) si
RIANA (2010)

elenada spune:
Buan fetelor
Eu azi sunt la ziua de proteine. Ador ziua asta.
Meniu pt azi : piept de pui marinat picant facut la gratar cu vinete la gratar si cu salata verde.
Pentru maine vreau sa fac fasole iahnie. abia astept. imi ploua in gura si dupa aia.
La amidonuri ma gandeam sa mananc fasolica cu salata de varza murata. Cred ca e ok combinatia nu?
Fetelor nu vreti sa deschidem capitol noi si sa ne trecem si noi datele acolo ca sa vedem cum slabim?
spor la slabit fetelor
Ana Maria &
Piticii mei iubiti

elenada spune:
Korri sa stii ca mi-am facut si eu mere la cuptor cand am tinut prima data dieta si nu m-au incantat. le-a manacat sotul ca atunci tinea si el cura cu mine. Le-ma facut cum spui tu. am pus majun facut de mine in casa fara nici un pic de zahar am pus scortisoara dar nu mi-au placut. Poate am sa mai incerc cu un al soi de mere si poate o fi mai bune.
Compot am mancat si eu din ala light si a tu=inut de foame cat de cat.
Vara e tare usoara ziua de vitamine ca poti manaca pepene cat cuprinde piersici nectarine.
trece ea si luna asta si vedem pe urma daca mai e nevoie de cura sau nu.
Ana Maria &
Piticii mei iubiti