Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 18

elly_me spune:
Hello,
Eu cam calc stramb.
Mananc ce e in meniu - dar si pe langa putinel- am inceput ziua de azi cu o merdenea si un strudel cu mere .
Dar continui cu fructe si apoi varza calita (sunt la amidoane).
Ieri am mancat salata de varza cu piept pui- dar si niste cornulete cu gem .
Cred ca nu voi slabi deloc sapt asta- nu simt nk
Dar voi cotinua - pana ma voi cuminti si voi incepe sa dau jos ...
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

elly_me spune:
Fetelor v-am trimis cartea
Daca nu o primiti va rog sa-mi spuneti
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

Cokk spune:
Salut...elly_me ..trimite-mi si mie cartea daca poti,te rog.Adresa mea este: coca9610@yahoo.com
Eu am 1,73 si ..78 kg.Macar 5 kg daca-asi da jos ar fi ok.Va pup

Ioana2806 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_me Fetelor v-am trimis cartea Daca nu o primiti va rog sa-mi spuneti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elly Astept, astept si iar astept ...... Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg) |
Multumesc mult. Am primit. Azi imi fac orez cu soia si legume. Sper sa iasa bun. A mai incercat cineva reteta asta? :)
Va urez o zi minunata!

Silvia_Pui spune:
Buna ziua,
Multumesc pentru carte .
A doua zi de dieta Rina si totul este ok . De cantarit o sa ma cantaresc abia dupa doua saptamani si atunci vedem cum stam . Incerc sa fac si ceva miscare .
O zi buna tururor.

alinabojuc spune:
Helo
Ieri a trecut cu greu ziua de vitamine. O urasc. Aseara bineinteles ca am avut dureri de stomac Nu mai tin cat traiesc eu ziua asta fara ceva gatit. chiar daca sunt doar legume. nu am chef sa imi nenorocesc stomacul.
Colac peste pupaza nu am slabit nimic s-au dus zilele in care slabeam in primele 4 zile 2 kg.
sper ca luni s afie totusi ceva in minus. mai ales ca maine plecam pana duminica la baia mare la zilele castanelor.
deci va dati seama ca numai dieta nu voi tine. eventual dieta cu castane
tot asa mi se arata sa nu tin ca lumea dieta.
Am aripioare la cuptor. le depilez de piele si pap buuuun
Pana acuma ma mancat o banana si 6 migdale. si mi-i foame
Spor fetelor nu ca mine
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

nikolett2445 spune:
vreau si eu cartea...incep o dieta dar nu pot sa ma hotarasc,monti o stiam si mi-a mers dar parca asta imi surade mai mult adresa e nikolett2445@yahoo.commultumesc
Nikol
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Ioana2806 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolett2445 vreau si eu cartea...incep o dieta dar nu pot sa ma hotarasc,monti o stiam si mi-a mers dar parca asta imi surade mai mult adresa e nikolett2445@yahoo.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu stiu daca ti-o mai trimisese cineva, dar ti-am trimis si eu cartea pe mail. Sa ai spor la dieta!

andreeag23 spune:
salutare fetelor....de ieri am inceput si eu aceasta dieta.........sper sa reusesc sa dau jos si sa nu mai pun pe mine ca asta e problema mea cea mai mare.....in tot ce am tinut am pus apoi dublu.......dar poate e si datorita PCOS ca nu-mi prea reuseste asta..nu stiu...
elly-me...ti-am scris acum cateva zile un PM...sa-mi trimiti si mie cartea....poate nu ai vazut ..asa ca va rog si aici sa mi-o trimiteti....adresa mea este andreeag23@yahoo.com
va multumesc....si va voi tine la curent ( nu 220)

alinabojuc spune:
Buna ziua doamnelor si domnisoarelor
hai cu raportu
Am 66.4 minunat nu? nu ma mir doar sambata duminica am mancat pe langa dieta.
dar totusi mi-i ciuda ca nu am dat nimic jos in celelalte zile.
trebuie sa perseverez
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.