Romanii chiar vor accepta taierea salariilor???
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
loryi1974 spune:
Eu una cred ca si cu salarii mici si cu salarii mari unii oameni care lucreaza la stat se poarta la fel.Tocmai asta-i buba.Ca nu esti corect tratat,ca nu vei fi nici daca functionarul din fata ta are 1000 sau 200 de auro.El face tot ce a invatat in anii de lucru la stat.Ca trebuie sa te milogesti,ca trebuie sa scoti cadoul ,ca trebuie sa stai pe la usi asteptand ca maria sa sa te cheme inauntru cu un dispret imens.Ca,daca nu faci toate astea,vei pierde zile la acele usi,iti vei irosi timpul,vei ajunge in pragul unei crize de nervi.
Apropo de invatatoare:in scoli sunt bagate cu forta pe gat reviste si carti inutile ,excursiile sunt platite de parinti,de multe ori acestia nu sunt tocmai dornici dar doaman spune ca trebuie ,iar doamna trebuie totusi sa tina pasul cu vremurile,asa cum facem cu totii.Nu intru in detalii complicate,legate de cadouri si favoritisme.Eu nu pot merge nepregatita la serviciu,trebuie sa stiu care sunt noutatile pentru ca altfel primesc un sut in fund.Si nici nu pot sa sparg usa dupa 8 ore daca este nevoie de mine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
loryi1974 spune:
Pai aia care stau cu sticla in mana au ajutoare sociale.,cel mai probabil.Sunt sate intregi unde s-a iesit la pensie pe motiv de boala,cu complicitate medicilor.
Este normal?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Off topic, apropos de pompieri. Pe langa faptul ca au salariile de mizerie, acum cand au fost trimisi in misiune in zonele inundate li s-a pus in vedere ca ii priveste mancarea si cazarea.
Frumos, nu? Nici asta nu putem pretinde de la stat...sa ii bage sa doarma intr-o scoala sau o unitate militara din teritoriu... Halal!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Off topic, apropos de pompieri. Pe langa faptul ca au salariile de mizerie, acum cand au fost trimisi in misiune in zonele inundate li s-a pus in vedere ca ii priveste mancarea si cazarea. ![]() Frumos, nu? Nici asta nu putem pretinde de la stat...sa ii bage sa doarma intr-o scoala sau o unitate militara din teritoriu... Halal!! |
hasa ma,ca si asa nu fac nimic mai mereu,muncesc si ei acum pentru cat n-au muncit atata timp.Sa moara toti bugetarii domne,aia cu curu gras tinut pe scaun tot timpul!
![](neanderthal.gif)
Sa-ti spun ca al meu sot a fost in misiune o saptamana pe banii lui!ca n-au bani sa le dea acum,o sa le dea..candva
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
alina023 spune:
Pai nu Valentina, nu fac nimic...doar isi risca viata pentru alti oameni! Chiar nimic... De-asta stau eu linistita cand il stiu la job...ca nu face nimic!
Dupa cum stim, generalizarile fac rau si sunt neavenite! Aceleasi generalizari sunt neavenite si in acest caz, al bugetarilor! Stiu bugetari care stau cu fundul pe scaun de la 8 la 16 si primesc salariu mult, mult mai mare decat sotul meu. Asta e! Cine poate...
(14 Feb 2003)
Povestea nasterii Anei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissandrada/crissandrada.jpg)
crissandrada spune:
Nici cei de la Mihailesti nu faceau nimic, nici pompierul de la Tg. Neamt pe care a cazut acopersul in urma unei explozii si care a avut arsuri si dureri si caruia statul nu i-a platit nimic. Nu au asigurare ca in alte tari. Il costa 400 lei pe zi tratamentul.Au pus colegii mana de la mana sa il ajute.
Statul unde era ca doar nu lucra pentru el...
Ma opresc ca sunt off - topic.
Bazar general DC
Criss
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
loryi1974 spune:
Da,aveti dreptate ,generalizarile nu sunt bune.Dar eu ma lovesc extrem de des de ceilalti care imi consuma nervii si timpul.Mereu trebuie sa o iau de la capat pentru ca ei nu au niciodata nimic.Si nici chef sa fie atenti la problemele ridicate.Imi pare rau daca am suparat pe cineva,dar din punctul meu de vedere asa se prezinta situatia.
Sunt convinsa ca sunt peste tot si oameni adevarati,muncitori,cu bun-simt,dar ,inclusiv pe Dc ,prea multe sunt subiectele in care ne plangem de problemele pe care le avem in contact cu statul si cu angajatii lui.
alina023 spune:
Loryi, si eu ma lovesc de acei functionari indolenti, si eu sunt revoltata impotriva lor, si eu am o multime de nemultumiri la adresa aparatului bugetar care hraneste atat de multe capuse!
Cu toate acestea, apreciez medicul care isi face meseria cu demnitate, admir din tot sufletul dascalul ce nu a uitat pentru ce a ales sa faca meseria lui, imi tremura sufletul si ma rog pentru cei care-si risca viata (pe bani de nimic) pentru a le-o salva pe a altora! Nu am cum sa-i bag pe toti in aceiasi oala!
Despre asta vorbesc!
Din pacate nu exista nimeni care sa faca in asa fel incat sistemul asta infect sa fie echitabil, onest, in slujba cetateanului cu adevarat, dar nici sa nu ii lase sa moara de foame pe cei care il slujesc intradevar!
(14 Feb 2003)
Povestea nasterii Anei
lavinuta spune:
Din pacate acest sistem care alta data facea ceva pentru noi nu mai face nimik...
Si este responsabilitatea noastra sa facem ceva pentru noi...ca altfel o sa ajungem toti cersetori la pensie...
cred ca mai bine faceau pensiile si asigurarile de viata obligatorii - sa ne oblige sa facem ceva pentru noi...ca ei nu mai sunt in stare....
alina023 spune:
Aaaa...pai sigur ca o sa facem ceva pentru noi! Pentru noi si pentru copiii nostri!
Vom lasa sistemul asta pentru cei care inca mai spera! Noi renuntam!
(14 Feb 2003)
Povestea nasterii Anei