Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 8
noyo5879 spune:
Infacolul este natural, pe cand sab simplexul are chimicale in el. Si asta o stiu de la pediatra fetitei mele!
cori_mic spune:
Buna tuturor. Am fost la control, totul e ok si am profitat de ocazie sa vizitez maternitatea. Am fost la acvariu si am vazut niste bebi mici si frumosi , Doamne..
Si mai vizita cineva si punea intrebari in acelasi timp: Adriana Bahmuteanu . Nu i se vede burta prea tare.
Inca ceva, am intrebat doctorita de la neont. de contactul skin to skin la nastere si a spus ca tin cont de el si se aplica si asta m-a bucurat. Cred ca si aceste aspecte, de multe ori trecute cu vederea, sunt importante.
Cori 29+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
regina25 spune:
Nu vreau sa va sperii, vreau doar sa va fac atente. Pentru ca eu n-am fost atenta, am fost o inconstienta si am avut de suferit foarte mult. Am nascut la medlife, pe 31 martie cu dr. Albu pentru care am tot respectul. am nascut prematur la 36 sapt dupa o noapte de contractii din 2 in 2 minute. prin cezariana, pentru ca si primul copil l-am nascut tot asa. totul a decurs minunat: operatia, recuperea de la terapie, mancare, asistentele. toate de nota 10. l-am vazut pe bebe imediat dupa ce a iesit din burtica, l-am pupat pe frunte.
dupa ce m-au mutat in salon mi l-au adus pe bebe sa-l alaptez. l-am pupat, l-am mangaiat, l-am iubit. fiind la a doua sarcina, laptele mi-a venit foarte usor, bebele sugea foarte bine.
a doua zi am inceput sa vad semne suspecte la bebelusul meu. avea manutele reci si se invinetea. am intrebat la neonato si mi s-a spus ca e normal pt un prematur. apoi am vazut ca-i tremura barbita si ca-i este f frig. l-am invelit bine si s-a mai linistit. am intrebat din nou, mi s-a spus ca are o lipsa de calciu. in fine, i-am crezut, pentru ca de pe forumuri citisem numai de bine despre toti din medlife.
am ajuns fericita acasa cu bebele dupa doar trei zile de spitalizare. mie a inceput sa-mi fie foarte rau. aveam ficatul si fierea marite de la calmantele care mi se administrasera si colesterol 400. in fine, nu despre vreau sa va vorbesc. dupa cateva zile bebele meu tot se invinetea la baie. am inceput sa-l imbrac tot mai gros. am inceput sa intru in panica. primul copil nu avusese astfel de manifestari. am chemat medicul de familie care mi-a zis ca pare k. in aceeasi noapte dupa consultatia facuta de medicul de familie a inceput cosmarul. bebe nu mai putea sa suga. gemea si era moale. am incercat sa-i pun laptele in biberon. nu mai putea trage nici din bineron. a inceput sa faca crize de apnee, de care eu nu stiam, evident. ca nu mai vazusem asa ceva. a doua zi m-am dus cu el tot la medlife de unde m-au trimis cu salvarea la IOMC, unde ne-am internat de urgenta la terapie intensiva. bebele a luat VSR din MEDLIFE si a facut bronhopneumonie. am stat internati 3 saptamani timp in care bebele a pierdut 500 grame, a fost intubat 5 zile si s-a chinuit ingrozitor. am crezut ca-l pierdem, dar D-zeu a avut grija de el. la trei luni si jumatate cat are acum bebele inca mai haraie, inca mai tuseste. facem inhalatii de 2 ori pe zi, baie cam o data pe saptamana, nu prea iesim afara si incercam cat putem sa stam izolati de oameni.
asta a fost povestea mea trista de la medlife. daca o sa mai fac si al treilea copil voi opta cu in mod cert pentru un spital de stat, unde stiu ca pot ingriji cum trebuie un prematur si unde igiena este foarte stricta. degeaba te tin pe tin ca o regina, daca sectia de neonatologie nu este pregatita nici cu aparatura nici cu personal pentru copilasii care se nasc cu probleme sau care le capata in primele zile de viata.
aveti grija mamicilor si doamne fereste sa treceti prin ce am trecut noi. deschideti ochii bine si orice vi se pare suspect la bebei semnalati imediat. nu va lasati daca va spun ca bebeii sunt bine, ca ei procedeaza asa ca sa nu se complice. eu ma indoiesc acum si de nota de 9 de la nastere. cred ca tot de mantuiala a fost pusa, ca sa nu apara la ei in fisa un copil nascut prematur cu probleme.
E_Alexa spune:
Doamne!!!! nu-mi vine sa cred ce aud,deci sa ne lamurim...bebe a luat VSR-(nu stiu ce e,spune-mi mai exact te rog) din medlife..adica e un virus ceva..Groaznic!!Si medicii nu s-au prins ca are respectivul lucru?
noyo5879 spune:
Regina 25,
Mi se face pielea gaina de ce aud....Nu imi vine sa cred ca cei de la MedLife pot face asa ceva, mai ales la cati bani platesti pentru a naste acolo.
Daca poti dovedi ca bebele a luat virusul de la ei ii poti da in judecata, mai ales ca nu au avut grija sa il trateze. Nu imi vine sa cred, sincer!!
Ma bucur insa sa aud ca acum bebele tau este mai bine. Multa sanatate si sa dea Domnul sa se insanatoseasca complet!!
cori_mic spune:
eu nu stiu ce sa spun.. sanatate bebelusului si chiar ar fi util sa aflam mai multe despre acest lucru. eventual sa dam un mail la medlife... nu stiu, sunt bulversata. Este clar ca toate am ajuns la aceasta optiune pe bani multi tocmai pt a ne feri de astfel de situatii..
totusi din cate am citit acest virus are o incubatie de 4-5 zile in care nu ar trebui sa manifeste semne. Dupa cat timp a fost diagnosticat bebe? De asemenea purtatorii sunt adultii si copiii, la acestia da semne de raceala minora, nimic ingrijorator deci ar fi putut sa ii fie dat de absolut oricine inclusiv persoane apropiate. Dar daca exista siguranta ca focarul este medlife atunci trebuie sa facem ceva. Asta ar fi chiar culmea... sa platim atata si tot degeaba.. aceleasi pericole inacceptabile ca la stat..
Cori 32+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
melaniam spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti? Sunteti in concediu? Noi ne luptam in continuare cu colicii. Aseara am avut un show....cred ca ne-a auzit tot blocul.
Astazi am fost la controlul de dupa operatie si e totul ok. Dr. Albu la fel de dragut ca intotdeauna. Si bebe 2 o sa-l nasc tot cu el.
alinab2 spune:
Buna fetelor,
Cam liniste pe aici. Sper ca sunteti bine cu toatele.
Cami, ce faci?
Noi am programat cezariana pe 12 august, deja am niste emotii:) In rest, suntem bine, bebe are acum 2,8 kg. Deci o sa aiba 3 si un pic la nastere, probabil.
Va pup si aveti grija de voi!
melaniam spune:
Alina, ce putin mai ai.... Aveam impresoia ca o sa nasti pe la sfarsitul lui august. Cu cine nasti la Euroclinic? Sa ne tii la curent.
Sa-ti cumperi inca de pe acum tot ce ai nevoie ca apoi nu o sa mai ai timp nici sa respiri.