Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 4
melaniam spune:
Da, Nicoleta se pare ca noi suntem cam la fel cu durerea. Cand am citit povestea Adrianei iar am inceput sa cred ca am eu o problema, dar acum cand mi-ai amintit ca si la tine a fost la fel, imi revin.
Asta e, cu toate durerile tot ma gandesc si la o surioara (sau fratior) pentru Stefanut si asta cat mai curand.
E_Alexa spune:
Cami eu am 22 de saptamani si dpn e pe 10 nov.
Sa va spun o faza foarte tare.Am cunoscut de curand o tipa care a nascut si ea la medlife in februarie si cica a fost extraordinar de bine.Cica de la anestezie si inainte si dupa operatie era extrem de happy si fericita,radea intr-una ca tembela si totul in jur era ff funny.A operat-o dimineatza pe la 7-8 si seara la 10 s-a dat jos din pat ,i s-a scos sonda si era chiar fresh.A durut-o putin operatia, mai ales cand se misca dar chestia asta a durat ica vreo zi.Abia dimineatza a ajuns in rezerva dar cica i-au adus fetitza la terapie intensiva si a alaptat-o (seara).
In concluzie tipa mi-a dat un super curaj si la cum mi-a descris ea problema nici nu mai imi fac griji.
Eu zic sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem posibilitatea sa nastem la medlife unde vom fi tinute ca-n puf si tratate regeste si sa nu ne gandim decat la faptul ca totul va fi in regula.Am fost in w-end la o prietena care tocmai nascuse in maternitatea Polizu.E horror si personalul e de ultima spetza.Ea era cu bani in toate buzunarele ca sa fie pregatita de dat si chiar si asa, tot de sus si in sictir o tratau.
Noi suntem niste norocoase asa ca Lasati grijile in seama doctorilor.Trebuie sa va ganditi la ce frumos o sa fie dupa ce o sa apara bebe....si ..ATAT!!
e_cami spune:
Alexa, ce vesti frumoase ne dai!
Astazi am avut o experienta de cateva secunde...eram intr-un magazin cu o prietena si dintr-o data, mi s-a facut negru in fata ochilor (la propriu) si nu am mai auzit nimic...totul a durat cateva secunde dupa care mi-am revenit. Am intrat intr-o panica de nedescris. Oare sa fi fost cadere de calciu? Eu nu mananc prod lactate, poate de-aia?
Sa speram ca nu se va mai repeta!
Voi sunteti bine?
cori_mic spune:
Fetelor, am si eu o curiozitate: cineva care sa fi nascut natural la medlife nu este pe aici sa ne povesteasca? Cam ciudat...
Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
alinab2 spune:
Buna fetele,
Scuze, nu am mai intrat de ceva vreme. In primul rand, felicitari Melania pt bebe mic, sa fiti sanatosi si cuminti :) Si multumim pt descrierea experientei.
Fetele, eu intre timp m-am razgandit si o sa nasc la euroclinic. Din mai multe motive, inclusiv legate de bani (au un contract nou cu casa de asigurari si reducerea e substantiala; ma rog, la cezariana nu se simte asa mare diferenta fata de medlife, dar pt nastere naturala e o diferenta imensa). Pe deasupra, doctorul la care mergeam eu inainte are mai nou contract cu ei, asa ca mi-a convenit sa raman la el: la euroclinic daca totul e ok si la spital daca se intampla prematur. Intre timp am implinit 34 de sapt si de acum nu se mai pune probl, ne primeste euroclinicul.
Oricum, am stabilit deja data cezarienei, 12 august, ora 12. Am niste emotii...
Sa stiti ca eu intru mereu pe aici si va citesc, daca o sa vreti sa va mai impartasesc si din experienta mea, cu placere!
Va pup si sarcini usoare in continuare!
PS. Cami, poate sa fie de la calciu sau de la anemie. Poate nu te hranesti cum trebuie. Si oricum, e obligatoriu sa mananci lactate, ca sa nu ai probleme cu calciul dupa ce nasti. Si eventual bea mai multa apa. Pupici!
e_cami spune:
Multumesc pt raspuns, Alina. Si eu am cochetat la inceput cu ideea de Euroclinic, insa am optat pt Medlife.
Ma bucur mult ca ai depasit perioada celor 34 saptamani, la Medlife am inteles ca te primesc de la 36. Eu am implinit astazi 32 de saptamani, deci mai am inca ceva emotii...
Eu imi doresc sa intri si sa ne impartasesti experienta ta.
Iti doresc sarcina usoara in continuare si nastere fara probleme!
melaniam spune:
Multumesc, Alina. Iti tinem pumnii si asteptam sa ne povestesti experienta ta.
Eu sunt deja intr-o alta faza: colicii. E epuizant sa-l vezi cum plange si sa nu stii ce sa-i faci.
E_Alexa spune:
Cami sa stii ca si eu am avut de 2 ori pana acum faza cu "negru in fatza ochilor" si eram si forte ametita si slabita.In principiu e de la anemie (lipsa de fier) dar poate fi si de la tote schimbarile prin care am trecut.Nu tre sa te sperii,se mai intampla.
Eu am alta problema,am fost la eco de 22 de spatamani si cica e riscant sa nasc natural(nu ca as fi tinut neaparat
) pt ca bebe are cordonul in jurul gatului,de 2 ori.Sper sa nu fie nicio problema.
e_cami spune:
Alexa,
Anemie nu am, mi-a iesit hemoglobina 12, astazi o sa vad analizele de calciu, mg, sideremia.
Si bebe meu are cordonul in jurul gatului, "ca o esarfa". Eu oricum o sa nasc prin cezariana.
Eu stiu ca nu ridica nici o alta problema cordonul in jurul gatului decat cea legata de modalitatea de nastere. Medicul tau ce a zis?