Nasterea la Medlife (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Scuza-ma Alina, dar memoria mea acum...doamne daca nu-mi revin...acum nu mai tin minte aproape nimic...

Ana, am inteles acum de ce ti-ai facut un asa 'bagajel"

Melania am vazut si pozele puse de tine, parca ziceai ca ai pus multe kg (sper sa nu incurc iar!), dar unde erau in saptamana 34? Ca mie nu mi se pare deloc ca erau asa multe cum ziceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Fetele, dar la Medlife nu e nevoie de acte exceptand buletinul si cardul cu banuti, nu? Adica nu ne trebuie adeverinta de la munca, de la medicul de familie etc, nu? Si mai am o intrebare: cum se trece din prenatal in postnatal, anuntam medicul de familie si ii ducem adeverinta aia eliberata de spital sau ducem la munca acte ceva, mie asta mi-e neclar..

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Melania, mersi mult pt info, am inteles acum.

Cori, te referi cand treci in concediul de crestere copil? Sau?

Mergi la inceput

Nu, stiu ca inainte de nastere e concediu prenatal si dupa e postnatal, in total 126 zile din care 42 trebuie neaparat sa fie dupa nastere. Si in fiecare luna la inceput medicul de familie da adeverinta de concediu pe toata luna. De unde stiu cei de la CASMB ca noi am nascut si suntem in postnatal? Nu stiu daca sunt explicita, daca nu va rog sa iertati neuronul gravid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Cori pai da, exista mari sanse sa ne vedem pe-acolo
Si pana la urma stii cum e in situatia noastra ? ca pot sa nasc eu inaintea lui Cami sau Cami inaintea Alinei ... totul e posibil

Desi noi speram sa nastem organizat, fiecare cand ne e sorocul

Melania - m-a bufnit rasul ...deci camasutele mele rozzz si halatul din saten vor astepta pt acasa, ha ?

Mergi la inceput

Daca nu ne ajuta nimeni cu capitol nou, cred ca ne "inchid"...sau nu?

Mergi la inceput

Melania,
Poza pe care o ai intre pozele lui bebe din prima zi, banuiesc ca e cea de la terapie intensiva, nu? Atunci cand inca nu aveai dureri, nu de alta dar aratai f bine in poza! Mi-a mai venit un pic inima la loc cand te-am vazut in poza aceea, poate n-o fi chiar asa de rau si greu cum imi imaginez!
Ce frumos s-a dezvoltat Stefanut!! Bravo! Felicitari inca odata!

Mergi la inceput

am pus si eu poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna fetelor,

Eu intre timp am evadat putin la Cora sa-mi mai linistesc nervii si l-am lasat pe cel mic cu soacra.

Cami, da era la terapie. Aratam probabil cat de cat bine caci eram sedata :). Kilogramele sunt mai ascunse ce-i drept in ultima poza. Toata lumea in spune ca nu se cunosteau kg, oricum grasimuta s-a adunat pe acolo. Asta e, oricum bravo voua ca ati reusit sa va mentineti pt ca in timpul alaptarii nu prea se slabeste....

Ana, desfa-ti bagajul si lasa camasutele roz :), i-ati un parfum, o crema si cam atat.

Cori, cele 126 de zile se dau in continuare de catre medicul de familie. Adica nu se face dif intre pre si postnatal. Adeverinta de la angajator contine informatii despre data inceperii si terminarii concediului. Sper si eu ca am fost explicita. Nici eu nu sunt prea coerenta uneori...:) oboseala

Mergi la inceput

Cori, am vazut pozele cu burtica, arati f bine, nu te-ai ingrasat deloc.

Tot nu ne ajuta si pe noi cineva cu capitolul nou?

Mergi la inceput