Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 15
melaniam spune:
Liana, ce-ai facut la eco? Ce este? Ce mai face Dr. Albu? Are si el un baietel de 7 luni si imi spunea ca al lui si la varsta asta plange. Mai are si o fetita mai mare, dar nu stiu ce varsta are.
e_cami spune:
Alina,
Chiar ca nu trebuie sa-ti faci griji, dr ta lipseste doar o saptamana si tu, din cate am inteles, vei avea 38 de saptamani cand se intoarce ea. Nu o sa fie probleme sa nasti cu ea.
Ana_Perianu spune:
e-cami - sper sa fie asa insa uite, eu am abonament la medlife si nu e chiar toata lumea asa profi cum ar trebui. Ma refer insa la cei care ofera consultatii, nu neaparat cei din spital care si opereaza. Si eu cred ca aici Medlife nu s-ar incurca cu orice novice...
Eu voi avea 38 si 2 zile cand pleaca dr mea; cand se intoarce voi fi deja aproape 40
Acuma de la mamicile cu experienta toate zic ca cezariana e o operatie de rutina si ca nu-ti trebuie un profesor doctor sa o faca, impotant sa-ti monitorizeze cineva corect sarcina, iar noi am avut parte de asa ceva, nu ?
alinab - serios ? pai m-as duce sa vorbesc si cu ea despre trombofilie si nasterea in aceste conditii si daca imi inspira incredere as incerca si eu sa ma apropii de termen.
Important e sa nu ne panicam si sa gandim la rece ...
melaniam - sa nu razi, exista acum fotografi profi care pozeaza acele momente emotionante. Sunt fotografii artistice.Daca l-a lasat pe sotul tau sper sa lase si fotografa mea
Eu am luat pana acum 9 kg (ultimele 2 saptamani cate 1kg/sapt) si de aceea eram curioasa... Ma intreb cu cate voi ramane dupa, in conditiile in care inainte sa raman gravi nu eram f slaba
Ana_Perianu spune:
cori mic - de unde ti-ai luat tapetul ? si eu am comandat de la o firma din TM, pe un perete pun fototapet cu printese, iar pe restul o combinatie : partea de sus roz pal cu buline albe, la mijloc bordura decorativa cu printese si jos dungi colorate. Sper sa potriveasca frumos si pe perete ...
Le-am ales de aici:http://www.royaldeco.ro/colectii%20tapet%20si%20borduri%20decorative%20camere%20de%20copii.htm
Zilele trecute ne-a venit leaganul, asteptam acum cu nerabdare si caruciorul, l-am comandat din anglia pt ca e mai ieftin.
Cosmeticele si pompa de san, sterilizator, etc le-am luat deja. Hainute avem o multime (doi saci) si am mai comandat o multime de hainute /palariute pretioase de pe www.aldayandherbaby.com
Abia astept sa vina si beneficiara acestor achizitii asa dragute, dar sper sa nu se intample inainte de termen ...
e_cami spune:
Buna dimineata fetelor,
Azi dimineata pe la ora 5 ma duc la baie si vad ca am eliminat dopul gelatinos, fara firicele de sange. Am sunat-o pe dr Parfene, mi-a zis ca va ajunge la medlife in jur de pranz si eu sa ma imbrac sa ma duc la camera de garda. Am ajuns, mi-a facut un control pe masa dr de garda (dr Voichita, parca, oricum fff amabila), mi-a zis ca e colul inchis, ca e maturat (adica pregatit pt nastere) si ca nu sunt rupte membranele. Mi-a facut o monitorizare sa vada daca nu am contrctii. in 10 min nu am avut nici o contractie, asa ca mi-a zis ca pot pleca acasa, dar ca in 7, maxim 10 zile o sa nasc. Am vb apoi si si cu dr Parfene, cu care am stabilit urmatorul control miercuri, daca pana atunci nu se intampla nimic. De la eliminarea dopului si pana la nastere pot trece cateva ore sau cateva saptamani. Vom vedea cum va fi la mine! Doamne ajuta sa mai stau o saptamana!
Ana_Perianu spune:
e-cami - hai ca m-ai emotionat ...
Am stat ieri pana la 2 noaptea si am citit tot capitolul din urma, intrebarile tale m-au ajutat si pe mine sa gasesc raspunsurile de care aveam nevoie si azi dimineata deja aflu ca mai ai putin si nasti.
Iti doresc tot binele din lume (preventiv) desi sper sa ne mai conversam pe forum vreo saptamana, vorba ta
Am mai dat search si dr Parfene pare minunata, aproape sunt setata sa nu-mi fac programare cu dr mea ci sa merg cu incredere in sapt in care voi naste cu Parfene deci ... cu toata increderea inainte !
e_cami spune:
Ana,
E super ok, gandeste-te ca eu am apucat sa ma vad o singura data cu ea si azi la 5 dimineata am sunat-o sa-i spun de dop. Apoi am mai vb cu ea de cateva ori la telefon si a facut si glume, nu s-a suparat ca am tot "frecat-o" cu intrebarile.
liana.berbec spune:
malaniam,
To baietel suntem. la eco totul ok dpdv al morfologiei si nu numai. Totul e in regula. Asteptam sa treaca timpul.
e_cami,
Nu mai retin exact, ai ales sa nasti natural sau cezariana? Ca para intelesesem ca cezariana si acum vad ca astepti sa intri in travaliu. Vrei sa faci cezariana atunci cand se declanseaza si travaliul sau vrei sa nasti natural?
Liana
21+
e_cami spune:
Liana,
O sa fac cezariana numai ca acum am 36s+2 sau 36s+5, asa ca dr a zis sa implinesc macar 37. Si pt ca nu aveam nici o contractie, m-a trimis acasa. Daca imi incep contractiile, o sa ma sui in masina si directia Medlife. Asta este.
alinab2 spune:
Ana, cam asa ceva am patit si eu. M-a urmarit toata sarcina un medic mai "renumit", sa zic asa, si cu multa experienta. Dupa care m-a anuntat ca o sa plece in concediu si m-a lasat pe mana unui coleg de-al lui, mai tanar. Initial nu prea am avut incredere si am fost disperata, dar apoi mi-a placut de el si am gandit si eu la fel: nu cred ca e nevoie de un profesor doctor sa faca o cezariana, pt ei chiar e o operatie de rutina.
Cami, asa e, poate sa mai dureze cateva saptamani de la pierderea dopului si pana la nastere. Asa ca tinem pumnii sa mai stea bebe putin, cum zici tu, macar o saptamana.
Cum a reactionat dr cand ai sunat-o la 5 dimineata? Eu ma cam gandesc cu groaza ce rusine mi-ar fi sa sun la ore de-astea...desi na, asta e meseria lor.
Si inca o intrebare: presupun ca si simti cand iese dopul, nu doar il vezi in wc, sau? Ca eu de multe ori uit sa ma uit daca e ceva sau nu...mai ales noaptea cand sunt adormita.