La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 20
clodyac spune:
cris ms dar tare cred ca raman cat muntii bucegi la cat nu mananc paine nu zahar in cafea si fundul e tot cat casa![]()

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
cris_82 spune:
sorilea e un scump razvan

cred ca e tare comic cum uge el de fete 
noi ieri cand am fost la botez,l-a fugarit pe verisorul sarbatoritei in toata curtea si cum il prindea il baga in zid si-l pupa saracul de se saturase si el![]()
![]()
flobaby pai a durat cam 6 zile pana i s-a tras,dar pe urma era vanata acolo saraca
stiu ca paracetamolul e mai bun decat nurofenul,dar fi-mea e alergica la el si uite asa noi ne-am cam chinuit..sper sa treaca mai repede buba la piciorus
..nu stiu de ce traiam cu impresia ca controalele la ochisori si eventualele corectii se pot face dupa 3 anisori
hao mamico,nu dispera ca o sa vezi ca totul o sa fie bine

clody in cazul asta ia pune mana si da si aicea vreo 5 kg si nu mai fi chitroasa
pentru o cura vorbeste cu cuscra-mea,danuta ca dupa 2 luni s-a facut bunaciune rau si vrea sa vina la mare si sa innebuneasca plaja![]()
cica sa avem mai mult succes la vandut seminte,pufuleti si porumb ca sa facem bani pentru cadoul ala de nunta la copii..lamborghiniul

![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

clodyac spune:
cris ti-as da chiar si 10 ![]()
numai sa ma fac si eu bunaciune ca dana
![]()

mamica
Razvan Andrei
pui mic
yioanna_s spune:
a fost super bn azi,ne-am bronzat putin si stefania a fost o cuminte toata ziua,pe ea am tinut-o la umbra pana dupa 17...
cris:super...si noi la fel,dar sper anul viitor sa putem recupera..ma gandesc un week-end in Hu doar eu cu fata din pacate
ce-ai mai gatit bn?
sorilea:ce bucle mari are razvanel e un dulce
.nu draga mea ,nu face febra dar este ffff nelinistita si asa doarme dusa nu se mai trezeste np decat pt suzeta
.gel Dentinox Gel N..asta are efect k am folosit si calgel,gingigel
clody:pupam gingiutele agitate.unde vrei sa mai slabesti arati superb si chiar ai slabit ENORM...
flo:sper sa fie totul bn
mamica de
1 anisor ~.~ Stefania Alexandra 
~.~creste gaza mea~.~
SoriLea spune:
yoanna te-am intrebat daca face febra mare pr ca dr noastra ne-a spus sa nu folosim novocalmin decat in cazuri extreme, cand febra depaseste 39-39.5 si nu reusim s-o sacadem cu antitermice si nu mai mult de 2 zile. De aici nedumerire mea....
Noi folosim pt gingiute PANSORAL, e ff bun si asta.
Multumim pt aprecieri.
printesica
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
clodyac spune:
buna dimi fetele
am vazut ca vb despre transfer la alt capitol eu nu ma pot ocupa sunt singura de saptamana trecuta sotul e iar plecat si razvan daca ma lasa sa respir asa ca imi cer scuze si rog daca se poate ocupa altcineva mii de pupici sa aveti o saptamana usoara

yioanna esti o scumpica
dar daca hainele nu imi mai vin eu tot ma vad grasa

mamica
Razvan Andrei
pui mic
cris_82 spune:
neata mamici cu kindeti terorici
,
clody parca 10 sunt cam multe,nu de alta dar nu vreau sa-mi schimb garderoga
dar 5 ar fi ideale
yioanna m-am bucatarit niste bulane de pui la cuptor cu cartofi,pateuri cu cascaval din foetaj,si tort cu crema de chioco![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

CarlaV spune:
Clody,
, sa fie cum va doriti voi.
SoriLea, ti l-am admirat pe Razvan, ai primit un dar minunat dupa atatia ani de chin.
Fii-mea e tot cu 4 dinti, cei de jos nici nu sunt iesiti bine, dar vad ca mesteca fara probleme, ieri am mancat toti floricele
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Salutare!
Am petrecut tare frumos ieri! Timpul a tinut cu noi, ca nu a plouat cum se anuntase! David a fost incantat de tort, cadouri si invitati! Dimineata a facut-o lata incepand cu 5.30: varsatura si mai nou... diaree! Il dreg cu ce pot sa vad daca ii trece! Deocamdata e vioi si stabil!
Cris bag imedit poza cu tortul! Sa stii ca mai am locomotiva de la tren intacta!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
SoriLea e adorabil piticul vostru! Lasa ca acum va umple casa de bucurie cat si pentru cei 15 ani de durere si asteptari! E asa dulce! Cu bucle si buzita aia cu care pune botic!
Ana Micu scumpel fecioras mai ai! Cred ca a atras atentia!
Al meu spune "dei"!
David a scapat de varsaturi si acum e kk-cios! Sper sa se indrepte! De dimineata am mers la analize si sunt putin obosita si din we... Cred ca diseara il duce sotul la pediatra sa-l vada, daca nu isi mai revine!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra