Prietene la bine si la greu - 27

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

ps: daca tot ti-a placut descrierea, iaca si imaginea cu pricina

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Ancutz, am downloadat de ceva saptamani filmu, sa mor io de mai am linku, acu ma chinui sa il caut , incearca aici, unu din filmele de acolo
Auzi, da de gasesti subtitrarea, pui si la baba linku??

ntz, ntz..Dana, Lylyana zice de pozica aia super misto in care giner'miu dormea pe salteluta lui de joaca si putin mai incolo matza ..aia era co-sleeping-u' cu pricina

rechinas in pozici

Mergi la inceput

la co-sleeping ma bag si io dar doar part time, adica dupa ora 4-5 dimineata o iau din patut ca se foieste rau tare, si nu mai doarme, si o bag langa mine in patu mare, sau...la pranz o mai bagam intre noi cand mai furam si noi juma de ora de somn incadrand-o pe ea la mijloc

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ghicitoarea de la cafea: cum credeti ca ploua aici?

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ghicitoarea de la cafea: cum credeti ca ploua aici?

mocaneste

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

dana, licurici, la poza din link ma refeream, stiam ca nu sunteti voi, dar va seamana, avand in vederi ca aveti un matz, o matza pardon

monis, cu bulbuci?

aici e cald iar de te lesini. am fost pana in parc, am stat 10 minute si am luat-o inapoi spre casa si sunt fleasca (si nu de la ploaie, da?)

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

aaaa, ia uite ca suntem vreo doua adunate care practicam co-sleeping-ul
Dana.n Sabina doarme intre noi...fereasca D-zeu sa-l privez pe tat'su de fica'sa ...plus ca ea se intoarce la mine cand vrea tzitzi (sotul zice ca mananca de la dozator pt ca isi cauta singura tzitzi si papa fara ca eu sa ma trezesc) iar la el se intoarce cand vrea sa isi tina mainile in parul cuiva (dupa cum spuneam e placerea ei cea mai mare).
Cory o sa vezi ca d.p.d.v al somnului o sa fie clar o imbunatatire...o sa dormi si tu mai mult si mai bine

noi am venit de la vaccinul de 6 luni facut la 8 luni ... asa se practica mai nou ...Sabi a fost cuminte si nu a plans...putin a scancit la a doua injectie dar i-a pus tati Gummy Bear pe telefon si a uitat de durere...acum doarme mititica

Licuriciule daca tot ai tras filmul deschide-l putin si vezi daca e tras in cinema sau nu...si daca nu e tras in cinema da-mi si mie denumirea exacta a fisierului ca sa-l caut...ca eu nu ma bag sa caut subtitrare daca nici macar nu am filmul

Monis la noi nu mai ploua si chiar iesise soarele putin mai devreme...acusi ajunge si la voi, nu deznadajdui

i pup u all

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Miany - nu stiu ce jumper sa-ti recomand... vezi ca Raluci i-a cumparat li Bubu si Coquelicoata a studiat ceva pe net pt Matei...
Merci de aprecieri, desi nu cred ca le prea merit ca pozele sunt asa si asa... dar ce vroiam sa spun este ca e f simplu sa fii artist cand ai o camera profi si cand ai subiecti / subiecte misto pe langa tine ...

Raluci si Santiago a zis yak la branza de vaci, desi i-a facut mama din super lapte cu reteta de branza dulce... ti-ai gasit. dar ma gandesc ca si consistenta e de vina, ca nu am bagat-o in blender, am facut-o doar cu furculita, poate aici gresesc.
i-am dat de 2 ori si iaurt (cate 3 lingurite de ale lui) si asta i-a placut, dar l-am amanat pt o data ulterioara (spre 9 luni cum zice si dr. ta)

cine a dat peste la copii, cum? fiert? la cuptor? la babycook?

Na_bo ce fel de piscot ii dai Amaliei? o mai alaptezi (iarta-ma ca nu mai stiu ce ai zis...)

Lavi - felicitari pt Raresila iepurila care s-a ridicat in picioruse . te asteptam la povesti

Laurairina - si lui Iulian i s-a schimbat culoarea parului, e f diferit de felul in care s-a nascut (bine, s-a schimbat si cantitatea de par ce e drept... )

Alexa - felicitari pentru cele 20 de saptamani cu . esti deja la jumate vai ce trece timpul... si o sa nasti cam cand incep sa implineasca 1 an... sunt curioasa cu cine va fi micutza ta nascuta in aceeasi zi

Lumi, Licurici - ce gospodine sunteti voi (rosenkrantzu' ala de aseara m-a cam enervat )

Dozz - pai 3 ore de soare e ceva ce nu am vazut de 1 saptamana adunat... noi tot la 15 minute de soare am ramas inca

Lylyana - ce face omidutza azi?

Lili - sunt sora ta in suferinta, si mie mi-e urat seara aici... ceva de speriat (mi-am adus un film de la Bucuresti si am vazut un sfert si apoi l-am terminat a doua zi pe lumina si cu oameni in jur. desi nu sunt eu f stresata de filme, mi-a fost o groaza aici.... primaria a taiat fondurile de la iluminatul public si cum a fost tot de ploaie mereu, nici macar luna nu s-a vazut ... daca iesi noaptea afara iti poti baga degetele in ochi - sau ti le poate baga altcineva )
Felicitari pt busilacioasa Liloasa (auzi, dar busileaza sau se taraste?)

singularele de la "artificii" este: artifica, artifuca si artifuc

Inside news de la Italica n-are baba, asteptam comunicatul de presa de la fata locului

apropos de ce zice Coquelicot de mesajele catre copii, al meu nu musca inca, dar mi-a sarit mustarul ieri la masa de pranz si m-am ratoit la el. atat de mirat si fara sa inteleaga nimic s-a uitat la mine, ca mi-a rupt inima . si ma gandeam cat de usor e sa strici ceva la ei... Nu stiu daca legat sau nu, aseara s-a trezit la 12 si s-a pus pe un plans de ala de speriatura (e plansul de la vaccin si de atunci cand a cazut din pat) iar apoi pana la 2 jumate nu a fost chip sa-l adorm. cand am simtit iar ca-mi ies din fire, am trezit-o pe mama si l-a culcat ea. oare pe ce panta am luat-o de am reusit sa ma enervez cu copilul si de 2 ori intr-o zi? mi se scurge zenul printre degete oare?

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Multumesc mult, Coque, dana.n, pt topicul de co-sleeping. Vad ca e in plina dezbatere subiectul. Si vad ca unele fete de la noi il practica si sunt multumite. Eu, pana acum, o luam in pat din an in paste, in cate o dimineata cand mai vroiam sa fur 10-15 min de atipeala... Inca nu stiu ce sa fac...

Legat de muscaturile Capisonelului, una din cartile citite de mine propunea asa: cand musca, sa ii spui "nu" sau "stop" (sau ce alegi tu - cuvantul in sine avand mai putina importanta), pe un ton ferm si serios (dar nu tipat sau enervat), in timp ce il tii cateva secunde indepartat de san. Ei garantau ca functioneaza, nu stiu cat de adevarat o fi... Explicatia lor e ca pt un bb, invatat cu vorbe dulci, rostite pe un ton dragastos, sa auda deodata sunete rostite pe un ton ferm si serios reprezinta un semnal suficient de puternic si il percep destul de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

cine a dat peste la copii, cum? fiert? la cuptor? la babycook?

eu la babycook l-am facut...impreuna cu legumele

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput