Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
dulcineea_cj spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
De ce sa ma deranjeze? Am avut lapte, n-am avut sfarcuri. Prin urmare, pana la 2 luni si 1/2 am tras cu pompa, dar era atmosfera incarcata in casa, copilul n-a supt direct sa stimuleze lactatia, prin urmare a secat. Am incercat s-o infometez 2 saptamani (la inceput)ca cica formeaza ea sfarcul, degeaba. Nu era si pace, mai ales cand era sanul plin. Am incercat chestii babesti cu masaj, apa rece, etc. Si-mi zisese dr. gine de cand m-a vazut prima data (aveam vreo 4 luni de sarcina) ca o sa am problema asta. Deh, ochiul format! M-am simtit mereu vinovata ca nu am incercat suficient. Important e ca totusi a prins o perioada cu LM. Dar nu prea stie ce e aia tzatza. ![]() ![]() ![]() Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
La fel am patit si eu cu sanii Nu aveam sfarcuri,piticul nu deschidea gurita mare,nu avea de ce prinde chiar daca o deschidea
Nici lapticul nu a prea venit decat dupa o luna si 2 mastite
si muls din greu si pus copilul la san ...si chin dar a meritat Am folosit mameloane false dar de pe la 2 luni am inceput sa-i ofer si sanul"gol" La inceput mai rar dar apoi am vazut ca i-a placut asa si a refuzat mamalonul fals Si mi-a format el sfarcurile Toata lumea imi zicea sa-i dau lapte praf,sa nu mai chinui...dar am reusit pana la urma
Am fost un caz fericit 
cea mai fericita mamica :)
ioana_fota spune:
Neata si de la noi la amiaza.A ieist soarele la noi e f frumos in cosecinta am zbughit-o afara
.Acum ne-am intors ea doarme in carut eu am intins o amsina de rufe de ale ei.Citesc si recuperez ma incolo.Am intrata sa va cinstim ca azi facem 3 LUNI
.Deci fetele cu monti si fara poftiti va rog:

de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
miremia spune:
Neatza!
Au majorat TVA-ul la 24%.

Am vazut beblina frumoasa de rox_y azi. O minunatie de copil bucalat cu niste ochi superbi.
Simplicity am propus ca limita unui album sa fie de 18 MB, sa fie loc pt toata lumea.![]()
Decenuela cate ai facut mama azi. Eu doar ma mancat si m-am jucat cu copilul. Sunt putin supi.....aveam agatat de lant simbolul zodiei scorpion, iar ala are o codita care agata si mi-a zgariat fetita cand ma jucam cu ea.
L-am scos, sa fiu sigura ca nu se mai intampla. Am bagat de seama ca suntem multe "scorpii" pe aici.
Crid.d ce frumos va plimbati voi pe acolo.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela
fericita de
Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
LML pufuletilor de astazi! Sa cresteti mari si sanatosi! 

_
Mirela
fericita de
Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
dulcineea_cj spune:
Si noi azi facem 5 luni,deci poftiti la chef 
P.S. nu mai pun poze cu tortul de 5 luni,sa nu starnesc pofte,adeptelor lui 'nea Monti !![]()

miremia spune:
Ce liniste......![]()
Ioana_fota, dulcineea multumim d ecinste.
Trebuie sa va zic ca am vazut si familia frumoasa a catalutzei . Printesa este adorabila
, iar ei se potrivesc atat de bine.
Daca tot ati fugit toate ma pregatesc si eu de plecare.
_
Mirela
fericita de
Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
dulcineea_cj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Ce liniste...... Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
doar e week end
lorex spune:
Bea....ce ne-ai facut cu melodia aia cu mama..

| Citat: |
dincolo e tati cu Ivan.....si e uimit de cate face........si tot ma striga..Bea...........hai sa vezi ce face............ma duc,...........vin..mai stau..Bea...........hai sa vezi ce face...................dar nu i-am zis ca vaii eu stiu TOT ce face.............am fost si eu entuziasmata de ceea ce a facut................... ![]() el super uimit..vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mancati-as sufletul....vai ce mare esti....vai de multe faci.....vaiiiiiiiiii si vai si vai..................... |
si la noi la fel se intampla, dar io ii zic...ce crezi ca a facut prima data? eu stau cu ea toata ziua si vad chestiile astea, nu ma mai striga intruna..

sunt rea?
f tare rostogolirea lui ivanel..ce scump este!
Mie imi place Clive Owen..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur
...a inimii mele... 
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._
lorex spune:
La multi ani pufuletilor care fac azi lunite...de la mic la cel mai amre!
Sa cresteti frumos in continuare!
va pupacesc pe colacei! 
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur
...a inimii mele... 
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Nik0le spune:

Incep prin a ura la multe lunite pufilor care se serbeaza azi!
micki, ce mandra sunt de ginerele meu, cum sta el ceas in fundulet la 6 luni!
Si cat e de frumos! 
ayanna, ma impresionezi mereu cu mesajele tale atat de calde si de empatice! Da, era gen barza testul meu si a fost negativ.
Se pare ca am ramas si eu cu o predispozitie spre greturi dupa sarcina, sa nu uit cum mi-a fost. 
lorex, mersi de pont, io n-am cum sa dau patul la perete ca e montat pe o tablie lata, pe care sunt fixate si noptierele. Nu stiu daca ai inteles cum vine...
Pana una-alta, Irina doarme la ea in patut.
miremia, multumim de capitol!
Oare aia cu merele bio de pe Decebal or mai avea magazine prin Bucuresti? Io n-am sursa sigura de la tara si cred ca o sa apelez la borcanele bio in ultima instanta. Da-s scumpe... Io am reusit s-o zgarii pe Isa (cand era bebe) cu inelul de logodna si nu l-am mai purtat de atunci. Mi-am luat altul, babyproof, fara colturi.
Oricum la varsta asta le trece repede orice. Pupici Marei!
simplicity, ti-am admirat familia frumoasa, Ariana e dulcica foc! 
haircut, sunt superbe pozele cu Maia, de fapt ea este!
Imi place mult poza cu voi doua! 
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)

Ioana-Cristina (7 februarie 2010)