Grazie!
Fata mea se plange uneori ca o deranjeaza ceva la urechi, banuiesc ca i-a intrat apa cand a facut "scufundari" in vana, din pacate nu vrea defel sa salte sau sa ii pun picaturi...m-am gandit si la dop de ceara...o duc la pediatru cat mai curand posibil.
Fetita mea a avut astfel de dopuri (urechile infundate peste 90%), si pe la 1,5 ani, le-am scos la ORL prin aspiratie. Erau prea dense ca sa fie scoase altfel. A plans cam mult, si am inteles ca a fost destul de traumatizant, dar peste un sfert de ora i-a trecut. Deci nu a fost durerea in sine, ci senzatia neplacuta. De atunci nu am mai avut nici un fel de problema.
Aaa, si cum mi-am dat seama? Mi se parea ca nu aude atat de bine cum ar trebui. Asa ca am dus-o la o audiograma, si tehniciana de acolo mi-a spus ca are intr-adevar urechile astupate si chiar auzea infundat.
Mami si Sanziana
Eu am folosit pentru a scapa de dopurile de ceara din urechile fetitei, A-cerumen, solutie auriculara si fost foarte buna. Ne-a recomandat-o o asistenta medicala.
Multumesc pentru raspuns, Kya si pd!
Azi am fost la pediatru, a consultat-o amanuntit si e totul ok, cica are urechile perfecte!