Desi nu imi sta in caracter sa denigrez, simt nevoia sa impartasesc experienta extrem de proasta cu Clubul "de fite" Atlantis care din cauza ca este singurul club cu piscina in zona practica politica take it or leave it!
Adica, fiica mea a fost cu gradinita anul trecut la cursuri (platind un pret foarte mare) si una din trei sedinte nu se facea pt ca lipsea instructorul. Cand am cerut detalii referitoare la faptul ca nu a invatat copilul nici o notiune de baza...SURPRIZA!!! Mi s-a raspuns ca daca vreau sa invete ceva sa o dau la lectii private.
PAI DACA FACETI SCOALA DE INOT, NU INVATA COPIII SA SI INOATE???
Anul acesta, din lipta de optiuni, am incercat sa mergem tot acolo (am stabilit impreuna cu directoarea ca e cea mai buna solutie ca sa evitam drumul petrecut in masina)in speranta ca s-a facut bine instructorul care tot lipsea si nu vom mai avea probleme.
Dupa ce s-a platit, cand sa mearga copiii.....i s-a comunicat d-nei directoare de la gradinita ca nu mai este decat un instructor....si i-au dat alta gradinita in orele rezervate de noi.
Concluzia mea este ca ESTE UN CLUB FRUMOS....PACAT CA ESTE CONDUS DE O ECHIPA DE OAMENI INCOMPETENTI SI CARE NU STIU CE INSEAMNA SA RESPECTI RELATIA CU CLIENTII.
Abia astept sa se deschida un alt club in zona. Sunt sigura ca o sa-si schimbe politica...dar sa vedem ce clienti vor mai avea, pentru ca mai toti clientii lor au experimentat situatii asemanatoare cu a noastra.
Daca stie cineva in apropiere un club cu piscina pentru copii, ne-ar fi de mare ajutor o recomandare.