Colectare selectiva deseruri - nelamuriri...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

In Bucuresti am vazut masina care ia cosul ala cu colectari separate si il pune la gramada. Deci nici macar nu se obosesc sa le duca separat la groapa, le amesteca de la bun inceput, in masina.
Daca o avea vreodata vreun rost (momentan e absolut aiurea) voi colecta si eu separat, macar plasticul.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si in Cora si Bricostore exista cutii speciale pt reciclarea bateriilor.

Apropos de amestecarea deseurilor selectate ...nu stiu ce sa spun! Eu voi continua sa la duc la containerele speciale...inca mai sper ca nu sunt decat zvonuri informatiile conform carora nu s-ar finaliza eforturile noastre...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

In Bucuresti am vazut masina care ia cosul ala cu colectari separate si il pune la gramada. Deci nici macar nu se obosesc sa le duca separat la groapa, le amesteca de la bun inceput, in masina.Sorana si Monica (7 ani)
Mda, traim in Romania...din pacate.Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mda, si eu am auzit .. zvonurile.
Dar continui sa strang/duc separat plasticul/hartia/sticla.

O intrebare:
ce se intampla, respectiv ce sa fac cu:
- medicamentele expirate?
- diverse substante chimice?

Iar pet-urile (sticlele din plastic) se pot strange/depozita f usor daca sunt strivite. Desurubezi capacul sticlei, o calci in picioare pana se aplatizeaza si apoi strangi capacul la loc. Asa ocupa mult mai putin loc.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Borbely: In 5 ani, tot romanul isi va alege gunoiul.

www.evz.ro/detalii/stiri/borbely-in-5-ani-tot-romanul-isi-va-alege-gunoiul-899000.html" target="_blank">articol

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Nu stiu cum este cu gunoiul luat de primarie dar firma la care lucrez are contract cu o firma ce colecteaza hartie. regula lor este ca : NU se recicleaza hartia de la alimente. (daca vad un ambalaj de napolitana in sac nu mai ridica hartia).
Chiar o sa-l intreb pe nenea cu hartia care este treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

O intrebare:
ce se intampla, respectiv ce sa fac cu:
- medicamentele expirate?
- diverse substante chimice?

Medicamentele expirate se duc la farmacie de unde sunt preluate de catre firme specializate care le distrug conform legii. Teoretic, orice farmacie ar trebui sa aiba un container in care sa colecteze medicamentele expirate de la populatie. Aici, de ex, nu exista niciuna dar in orasele mari incearca la farmaciile de lant.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

NU se recicleaza hartia de la alimente. (daca vad un ambalaj de napolitana in sac nu mai ridica hartia).

Asta pentru ca napolitanele nu sunt invelite chiar in hartie ... am impresia ca e ceva gen staniol pe dos, daca deschizi o punga vezi ceva lucios pe ele.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput