Prietene la bine si la greu - 26

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Mami.ilinca, daca nu uiti sa intrebi si de cana aia de la beibicuc pt mine, ar fi minunat.
Nu am rezolvat-o pana acum cu el, ca nu mi-a prea stat capul la beibicuce, ma gandeam doar la chestii de divort si alte cele, da nah...trebuie sa vad ce fac si cu aparatul asta ce m-o costat o groaza de bani, ca de nu il dau la dezmembrari.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Ramo acu' am observat ca folosesti tasta S ... acu' cand ma obisnuisem cu stilul tau original ... cum de-ai reparat-o? (tasta)
scuze daca ai povestit da' n'am ajuns eu la mesaj

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Ancutz, ma chinui, nu e reparata. sa nu te dezobixnuiesti ca revin iute la xxxxx-urile mele .

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Eu sunt aia care strica tot. stefi zice ca nici nu mai e nevoie sa ma intrebe cum am reusit sa stric ceva, ca i se pare un lucru firesc sa se strice, dupa ce am pus eu mana pe ele.

Da ui acusi creste fiu'meu mare si sa vedeti ce o sa mai repare el tot ce a stricat ma'sa!!!

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Licurici stiu ca ai plecat la nani dar vroiam sa-ti spun ca la noi nu se aplica faza cu fructele dupa legume...eu am inceput cu fructe...le papa foarte bine...apoi, cand am primit babycook-ul am introdus si legumele...acum i-am adaugat si carnita la legume si culmea ca fructele nu le mai termina din castronel in schimb legumele le mananca pana la ultima lingurita

_
Comoara mea

Mergi la inceput

Deci strohu ala v-a pus capac?? eu am antrenament si mai rezist, da daca vin aia cu matura si ne dau peste picioare si pun blues-uri sa ne trimita acasa, ma car si eu!

nighty night!

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

lovita de stroh, ma indrept spre culcus

Mergi la inceput

Ramo am ramas numai noi doua?
fetelor, v-ati imbatat? sa ma uit pe sub bancuta poate gasesc pe careva? sau a stins capisoneasa opaitul si s-a facut intuneric in Bucuresti?

_
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Madam X-ulescu,parca nu esti tu fara x-uri,ne-ai obisnuit deja

Mdaaa,Richard s-a imprietenit cu un italian care locuieste aici,si cu doi englezi care sunt veniti cu contract in Iasi.... Auzi mesaj`Very deep conversation` dupa n-spe beri,imi inchipui ce conversatii `deep` mai pot avea ei!

Bine,acum sa dau si eu putin din casa- din totdeauna,daca il intrebam cand vine acasa,imi trimitea un mesaj sa-mi spuna ca discuta ceva extrem de important(mai ales cand se lasa cu beri la birou)

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

V-am prins...ce este dezmatul asta aici? Ati culcat fulgusorii si ati inceput sa petreceti?
Nici eu nu sunt usa de biserica ...i-a ramas la al meu juma` de sticla de Budweiser si nu ma las pana nu o beau...ca doar am alaptat si culcat copilul.
In seara asta va dau si eu de baut...ce va pofteste inimioara. S.a culcat barbatu` si pot umbla la locul lui special Havana, direct din Cuba sau o crema de tequilla adusa din Mexic...si multe altele...deci va astept.

Lumi, in sfarsit am reusit sa vad si eu filmuletul. O dulceata...imi vine sa musc din ea.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput