Prietene la bine si la greu - 26

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monis, ce bem? ce bem?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Il mai scosai o data din cutie sa insurubez la el. Degeaba. Cand vin in Bucuresti iau cana cu mine si la Raluci ma duc sa imi arate cum .
Eu tare salivez dupa o Caipirinia, Kaipiroska...

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Am un articol perfect pentru discutia referitoare la premergatoare. Se numeste sugestiv: 'Ce nu am facut de merge copilul la 10 luni.'

Am alta dilema, parca acum si la antemergatoare as spune pas, desi astea sunt mult mai ok, pentru ca stimuleaza calcarea pe intreaga talpa, insa nu prea bifeaza si celelalte argumente referitoare la stimularea mersului fara accesorii.
Cica , de fapt, bune sunt premergatoarele fixe, care in mintea mea sunt statii d-alea de activitati sau chiar si jumperele.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

ce is aiestea bre??? ca io is mai de la teara ashea....nu prea m-am preumblat prin baruri selecte sa incerc cocktailuri de astea exotice
Da-ti si voi incoa' un paharoi mare de Cola si eu ma declar super multumita si satisfacuta. Asa am o pofta de colaaa...dar ma abtin, ca si Strumphy cu bananele..ingrasa

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Ce bem, ce bem????

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

bacardi? unul si pt Raluci care umbla fleaura si nu ne pune muzica

ghicitoare: cum credeti ca ploua aici de tare?

of, amu cand e rost de mare bauta, la mine merge cumplit de prost netu, cred ca de la ploaia interminabila

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:

ce is aiestea bre??? ca io is mai de la teara ashea....nu prea m-am preumblat prin baruri selecte sa incerc cocktailuri de astea exotice
Da-ti si voi incoa' un paharoi mare de Cola si eu ma declar super multumita si satisfacuta. Asa am o pofta de colaaa...dar ma abtin, ca si Strumphy cu bananele..ingrasa

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Alea is din alea la care se pricepe al meu barbat, nu ca la beibicuce. De alea cu rom alb/vodka, zahar brun, lime si multa gheata . Nici nu mai stiu cand am baut ultima data www.google.ro/images?hl=ro&client=firefox-a&hs=5gu&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=s&q=caipirinha&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=7gUlTPWfFM-JOLC62eMC&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CEcQsAQwAw" target="_blank">hmmmm

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Nu am lipsit degeaba, , am mai gasit, scormonind pe net, o lista a drepturilor sociale in lume pentru cresterea copiilor.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

bag si eu un pepsi pe sub nas si ma culc.

monis, si la noi ploua...

nb all

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Bacardiiiiiiiiiiii moama, asta da!!!
Dupa aia pot sa dorm si pe bara de streaptease, asa cum am vazut eu ca se poate la capitala.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lumi dar macar gramele le-a papat cu interes?

daaaa... l-am vazut si eu pe alexutul ce nefericit era pe olitaaaaa.... mamiiiii ce vrei de la mine??? dragutul de el [emoticon indragostit] ca nu mi se deschide lista de emoticoane

Coquelicoato hai sa negociem cu DJRaluci sa intrebe la doctoreasa aia cu nutritia poate ne lamureste cu integralele astea de clasa a XI-a

scriitura aia de pe adelle am cautat-o si eu azi, dar nu-mi aminteam... de aia am scris relativ din memorie despre premergatoare...

RamoX stiu ca s-a mai vorbit cand ai zis tu ca s-a belit garnitura, dar nu mai stiu... nu ai una de rezerva in cutia originala?

eu gata, fac fulgi de gheata si scot si o sticla de Pitu

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput