pelerina de ploaie

pelerina de ploaie | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

unde gasec, pt pitic de un an juamte -2 ani?

ca pe la magazine erau doar din cele de la 3 ani in sus iar pe net am gasit dar mi se pare exagerat de scump (147 lei )

Ms

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

imi poti da un pm daca vrei ca sa nu dau link aici, cel mai ieftin pe care l-am cumparat eu a fost 80 ron insa depinde si de model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

http://www.hainute.ro/baieti/baieti-pelerine-de-ploaiejachete-de-ploaie/ aici gasesti..sper moderatorii sa lase link-ul, s anu fie considerat reclama....

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Noi avem un magazin in cartier care se numeste Unsprezece.
Aveau pelerinele care pe net sunt 147 ron (Kidorable) cu 45 de ron....e una rosie ca de buburuza asa.Doar ca noua ni s-a parut cam groasa.
Asa ca am luat una cu locomotiva Thomas pe ea, mai subtire, cu 35 de ron.Este pentru 3 ani (David are aproape 2), dar ii ajunge pana aproape de glezne si il acopera mai bine.Adica nu il incomodeaza la mers.Si manecile le-am indoit cat sa ii fie buna.
El are acum 90 de cm.Nu am gasit nicaieri pelerine de ploaie pentru varsta lor,asa ca am luat cea mai mica pentru 3 ani.Si ne descurcam cu ea.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu am gasit intr-un magazin cu produse ieftine de 10-12 lei. Ne-a prins ploaia pe drum si am luat o pelerina care arata ca un palton cu gluga din material impermeabil. A costat 20 lei. Aveau cu multe personaje din desene animate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Noi avem un magazin in cartier care se numeste Unsprezece.
Aveau pelerinele care pe net sunt 147 ron (Kidorable) cu 45 de ron....e una rosie ca de buburuza asa.Doar ca noua ni s-a parut cam groasa.
Asa ca am luat una cu locomotiva Thomas pe ea, mai subtire, cu 35 de ron.Este pentru 3 ani (David are aproape 2), dar ii ajunge pana aproape de glezne si il acopera mai bine.

Si noi avem , tot cu Thomas si tot de acolo! Foarte buna! Si tot de acolo i-am luat si umbrela , tot Thomas, bineinteles...cu care imi scoate mie ochii de cate ori ploua! Umbrela n-are nicio vina, e chiar foarte bine facuta! O mai iau si eu uneori...asa , ca o pata de culoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Porumbita, stii de cand caut si eu?
Daca vezi ceva sau comanzi de pe net, zi-mi si mie ca sa ne bagam impreuna. Dar eu as lua-o mai maricica, sa-l acopere mai bine (o fi prea mare pentru ei de 3 ani?)

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Gecuta de ploaie pentru fetite,model cu printese,2/3 ani 3/4 ani, de la Disney, la 35 lei, va pot da eu link. cine e interesat(a), sa-mi dea PM. nu pot pune aici link, din motiv de reclama

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput