Mai invata cineva limba RUSA ?

Mai invata cineva limba RUSA ? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

N-am stiut unde sa pun intrebarea asta ...

Mai invata cineva limba RUSA ?

Intreb pentru ca am o biblioteca plina de carti in limba rusa, din domenii diverse (in special beletristica si literatura pt copii) si eram curioasa daca ar interesa pe cineva, avand in vedere ca nimeni din familia mea nu mai cunoaste aceasta limba ...

Ceva idei unde as putea gasi persoane interesate ?

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Eu am facut liceul de limba rusa, si am 28 ani neimpliniti. Apoi am facut 3 ani de facultate la dubla specializare rusa-engleza, iar apoi m-a prins virusul teatrului si m-am reprofilat. Mie imi place mult aceasta limba si ma bucur ca am invatat-o. Din pacate ce observ este ca din cauza ca nu o vorbesc ajung sa uit mult mult. Inteleg ce se vorbeste, dar de multe ori imi vine greu tare sa ma exprim. Dar imi place limba asta alor!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu nu invatz, dar recunosc ca as fi foarte curioasa sa o invatz, sa stiu macar asa, nivel mediu. Stiu ca acum, de cativa ani, rusa este in trend si cred ca poate fi un avantaj cand o cunosti.
Se apuca cineva pe aici sa o predea cat de cat? Notiuni elementare, ceva? Eu as invata cumintica tot, tot, parol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Eu nu invatz, dar recunosc ca as fi foarte curioasa sa o invatz, sa stiu macar asa, nivel mediu. Stiu ca acum, de cativa ani, rusa este in trend si cred ca poate fi un avantaj cand o cunosti.
Se apuca cineva pe aici sa o predea cat de cat? Notiuni elementare, ceva? Eu as invata cumintica tot, tot, parol

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

\ma inscriu si eu la cursuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Burtocika, ti-am trimis un PM.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mda....am senzatia ca m-a indus in eroare sectiunea unde ai postat subiectul. Aici am mai intalnit subiecte pt invatarea dif limbi straine.
Dar banuiesc ca te referi numai la cartile in sine pe care vrei sa le dai cuiva interesat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Da, in principiu la asta ma refeream, la carti. Dar am zis ca daca pun subiectul la carti, poate n-o sa-l vada cei interesati de limba rusa. Si eu ma gandeam in principiu la studenti ...

Cartile sunt din biblioteca noastra "de familie", pe care o "impart" cu sora mea. Am facut o lista cu toate cartile pe care le avem disponibile si ne pregateam s-o trimitem pe la anticariate. Cartile sunt destul de vechi, unele sunt in stare foarte buna, altele mai putin.
Pentru mine au valoare sentimentala, in special cele pentru copii, pentru ca imi aduc aminte de bunica, cum imi citea povestile cand eram mica ... erau povesti foarte frumoase si ilustratii pe care mi le amintesc si acum cand le vad ... Culmea e ca eu nu stiam ca sunt in rusa, bunica mi le povestea in romana :)
Bunica era din Basarabia si stia rusa foarte bine, mama stia si ea destul de bine (desi nascuta in RO), iar tata stia limba mai tehnica, pentru ca toate cartile din facultate erau in rusa.

Daca mai e cineva interesat, dati-mi PM.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

Ar fi interesant :)! Macar acolo o boaba-doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

vreau si eu sa invat limba rusa! mai e cineva pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Marinush, poate nu ai inteles la ce se referea subiectul ... Nu este despre invatat limba rusa, ci despre cei care stiu deja si ar vrea niste carti in ruseste.

Apropo, anuntul mai este valabil ... Daca mai vreti carti sau stiti pe cineva interesat, dati-mi de veste - le DONEZ, nu le vand.

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arala spune:

Sunt Arala din Timisoara, am absolvit facultatea de rusa si sunt foarte interesata de carti. Poti sa-mi dai detalii, cam cate volume sunt, ce titluri si cum as putea sa le iau. Mi-ar fi de mare ajutor ca sa nu uit ce am invatat in facultate, in librarii sau pe site-uri nu se gasesc nici un fel de carti in rusa. Cum putem lua legatura una cu alta. Astept raspuns si multumesc anticipat.

Mergi la inceput