Aspirante optimiste > 20 ani (527)
Raspunsuri - Pagina 9
sherbi spune:
neatza!
mai fetelor, noi, gravidutele, o sa scriem si la voi in acelasi timp cu odiseea. de fapt, eu scriu aproape numai aici. parca la odisee nu-mi gasesc locul, unde nici nu cunosc fetele de acolo, mai putin cele care au plecat de aici de la aspirante.
didi, bafta la dr. pt. inceput nu o sa-ti spuna mare lucru, daca nu ai facute toate analizele. pe mine m-a trimis la analize si urma sa discutam pe seama lor, dar nu a mai fost cazul. era asa de fericit ca am ramas. cel putin asa mi s-a parut, cand l-am anuntat. imi place dr. asta si cred ca o sa ma interesez de un pachet de nasteri la medlife.
fetele cu teste negative, nu va lasati. o sa reusiti mai devreme sau mai tarziu sa va indepliniti visul. mergeti la medic sa vedeti care va sunt problemele. e mai bine asa, decat sa asteptati sa se intample o minune. la mine s-a intamplat, insa imi pierdusem rabdarea si nu mai rezistam sa astept la nesfarsit.
bafta luna viitoare sa umpleti odiseea micsunelelor!
yasmi, revino printre noi si lasa prostioarele. oameni rai vei intalni oriunde, nu numai aici pe dc. nu te impiedica de toate pietricelele din drum, doar esti o luptatoare.
eu sunt p-aici, fac o supa de galuste.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
4+
poftiti la poze noi
vas spune:
ce mai fac fetele????????
pupici din partea nostra

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
4+
bebelu86 spune:
Sherbi e mai ciudat la inceput pana le cunosti pe fete
dar nu sunt eu, adi, roxy, vas, maduta, mara, talida,carmen.
suntem o groaza.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas ce mai fac fetele???????? pupici din partea nostra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 4+ |
i-am luat

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cos_minutza spune:
Didi chiar ca ne-ai facut o surpriza placuta numai ca ai stat cam putin
Iti mai uerz inca o data bafta pe maine
gravidutzele!!!!
Lia 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Didi chiar ca ne-ai facut o surpriza placuta numai ca ai stat cam putin Iti mai uerz inca o data bafta pe maine![]() gravidutzele!!!!Lia ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |

ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 Sherbi e mai ciudat la inceput pana le cunosti pe fete dar nu sunt eu, adi, roxy, vas, maduta, mara, talida,carmen. suntem o groaza. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+ |
si eu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
si eu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
anca ai II?