Aspirante optimiste > 20 ani (527)
Raspunsuri - Pagina 20
PaulaFrida spune:
Lasa Andreea ca si Mara-Madalina sunt doua nume tare frumoase pt fetitza
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
cos_minutza spune:
Andreea pe cine vrei sa bati...pe mine cumva![]()
E frumos si Mara Madalina
Bebelu,Paula 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cami_antonia spune:
salutare feteleeeeeeee
offfffff
nu am apucat sa intru deloc
am zis ca mai scriu in cate o pauza da de unde
antoniei ii iese al doilea canin si e oplina de nervi
offffffffff
saracuta de ea
macar manaca putin
cami e vb de lucrarea mea de doctorat
pe care tre sa o sustin pe 12 iulie
si tre sa imi fac prezentarea
doar ca e f greu cu bebe
ca nu ma slabeste deloc
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cos_minutza spune:
Andreea daca te uiti pe prima pagina aflii noutatile,a cam plouat cu gravidutze luna asta
Fac capitol nou!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cami_antonia spune:
fetele
eu sunt cu numele de sfinti ca eu am suferit
ca nu am unul
si toti se serbau de doua ori
si eu nu prea
decat tarziu am inceput sa ma serbez de florii
caci cameliile sunt niste flori minunate
mie mi-ar placea sa am un baietel petru
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cos_minutza spune:
Va invit la Capitol Nou