Aspirante optimiste > 20 ani (527)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si eu am avut si mai mici si mai mari, nu 10 pe linie.
fetelor merg la baita si mai vorbim maine.
merg ca incep desenele imediat
pentru fete.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

roxy
o seara placuta sa ai

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

deci roxy
bebelu felicitari sotului pentru 10, bravo lui
si sotul meu a luat 10 la lucrarea de dizertatie si eu am avut si note mici si note mari dar nu am avut 10 pe linie

Mergi la inceput

acum cand am venit eu a disparut roxy

Mergi la inceput

al meu nu a avut 10 pe linie k a tocit
nue tocilar
dar retine imediat
el nu tre sa stea ff mult sa citeasca o chestie sa o retina
e deajuns o data cat sa vada despre ce vb
si dupa inca o data
si asta a fost
pe cand la mine de ex...dureaza mai mult.
are super memorie

m-a terminat. tine minte cum eram imbracata cand ne-am cunoscut si ce am vb clar si unde era. si tot.
eu nu prea retin toate detaliile.dar el da.

cami

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

eu sunt aici
dar ma impart intre calculator si bucatarie
k facem cartofi prajiti cu salata de varza alba
si eu separat (k am voie) cu branzica rasa pe deasupra

Albumele noastre

Mergi la inceput

cam asa este si sotul meu retine foarte repede chiar il invidiez eu sunt mai grea de cap
ce bunatati cartofi cu branzica

Mergi la inceput

BANC

Un renumit chirug plastician ia masa intr-un restaurant select alaturi de un prieten.
Dupa vreo 10 minute, in restaurant intra o domnisoara superba. Se apropie de masa lor, il saruta pe obraz pe chirurg si-i spune:
-Dragul meu, m-ai transformat din ratusca cea urata intr-o adevarata printesa. Iti multumesc din suflet.
Dupa ce femeia paraseste localul, prietenul mirat il intreaba pe chirurg cine e superba domnisoara
- Aaa, pai e mama!
- Wow, pai ai facut o treaba grozava. Arata de milioane.
Dupa cateva minute in restaurant isi face aparitia o alta doamna, mult mai frumoasa. Se apropie de masa lor, il saruta pe chirurg si-i spune:
-Iubitule, liftingul facial si liposuctia au facut minuni. M-ai facut sa arat cu 20 de ani mai tanara. Nu stiu daca voi putea sa-ti multumesc vreodata!
Dupa ce si aceasta doamna a parasit localul, chirurgul ii explica prietenului ca doamna respectiva e chiar sotia lui.
- Dumnezeule! Dar esti foarte priceput! Arata ca un fotomodel!
Nici nu apuca sa-si duca fraza la bun sfarsit ca usile restaurantului se deschid si o femeie superba, mult mai superba decat precedentele, cu un corp ce parea a fi sculptat de perfectiunea lui Brancusi se apropie cu pasi repezi de masa lor. Toti ochii din local erau acum indreptati spre acel inger de fata.
Dar, spre surprinderea tuturor femeia perfecta ii da o palma chirurgului si cu glasul ridicat ii zice:
- Ticalosule!!!! Uite ce-ai facut din corpul meu!!! Mi-ai distrus viata!! Cariera!! Sper c-o s-o sfarsesti in iad!!!
Toata lumea ramane extrem de mirata de atitudinea frumoasei doamne, iar chirurgul zice:
- Hai sa nu mai vorbim despre asta. Era tata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

cosmi ce faci?

Mergi la inceput