Care este semnificatia ?
Raspunsuri - Pagina 4
unducthable spune:
voalul mi-l pun pe cap pentru ca asa simt eu , nu pot explica eu personal
si cum e bine sa faci ce simti , Kari sunt de acord cu ce ai zis , interesul real e diferit si intelesul fiecaruia e aproximativ la fel , restul tine de ce simtim , de inima, nu de minte , de ratiune
sfaturi
http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm
Iasmin08 spune:
Unducthable, scuze ca nu am facut precizarea: raspunsul citat de tine, desi intr-adevar folosea o fraza pe care ai scris-o (de pe un site), nu iti era adresat catusi de putin. Nu tie. Daca ti s-a parut, scuze (again )
Cat despre a incerca sa fiu ingaduitoare, este de fapt o alta problema: de ce sa scriu raspunsul la intrebare, cand cel care intreaba nu are interesul sa citeasca? Asa ca pe viitor nu ma voi mai obosi sa raspund- nu persoanelor care de fapt nu vor sa afle raspunsul de vreme ce-l pasesc tacticos...
Chiar a devenit teribil de obositor in ultimul timp
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
unducthable spune:
aici te inteleg
si eu am obosit ca tine ... in alte situatii , stai linistita
sfaturi
b.nica spune:
Bine,am inteles crestinii au obosit,.
Hannen,tu esti obosita sau ignori DC?
Cred ca te dai ascunsa si nu inteleg de ce!
Din pacate nu cunosc pe aici,pe altcineva care sa se declare cinstit,de alta religie!
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Bine,am inteles crestinii au obosit,. Hannen,tu esti obosita sau ignori DC? Cred ca te dai ascunsa si nu inteleg de ce! Din pacate nu cunosc pe aici,pe altcineva care sa se declare cinstit,de alta religie! |
bre, eu am obosit in alte situatii , alte momente
asa ca o crestina ortodoxa care sunt io nu am obosit , nu ma bag prea mult la religia mea ca imi place sa tin pentru mine credinta mea si nici nu sunt buna sa explic
b.nica, da tu ai luat vitamax ?? nu te culci ??
hai, noapte buna , la culcare, diana
sfaturi
mamabear spune:
Neata, acum am reusit sa citesc si eu pe aici.
Referitor la citatul biblic pus de Iasmin (nu-l mai rescriu ca nu are rost), e adevarat ca partea cu tunsul sau rasul era doar pt vremea si locurile acelea, cand rase erau cele ce locuiau in templele pagane si jertfeau idolilor, iar tunse erau desfranatele, deci pt restul femeilor era o rusine sa se tunda.
Insa purtarea unui acoperamant pe cap, ca "semn de supunere pentru ingeri" este la fel de actuala acum ca si atunci. Si nu o spunem noi, astea habotnicele, ci o spun si cei ce au cercetat si istoria, dar si Traditia Bisericii (nu traditiile populare).
Nu zic in nici un caz ca rugaciunea femeii fara batic nu e ascultata, caci nu cred asta, dar asa cum la o nunta nu ne imbracam ca la servici sau ca la plaja, asa si la biserica putem sa ne straduim sa ne imbracam adecvat pt intalnirea cu Hristos din Sfintele Taine (deci nu vad unde e fariseismul celor care se acopera doar la biserica, care este, asa cum zicea si unducthable, un loc sfintit) .
Referitor la motivul pt care e recomandata acoperirea capului la alte religii, in afara de imbogatirea culturii generale , nu vad de ce ar conta pt o crestina.
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui mamabear Neata, acum am reusit sa citesc si eu pe aici. Referitor la citatul biblic pus de Iasmin (nu-l mai rescriu ca nu are rost), e adevarat ca partea cu tunsul sau rasul era doar pt vremea si locurile acelea, cand rase erau cele ce locuiau in templele pagane si jertfeau idolilor, iar tunse erau desfranatele, deci pt restul femeilor era o rusine sa se tunda. Insa purtarea unui acoperamant pe cap, ca "semn de supunere pentru ingeri" este la fel de actuala acum ca si atunci. Si nu o spunem noi, astea habotnicele, ci o spun si cei ce au cercetat si istoria, dar si Traditia Bisericii (nu traditiile populare). Nu zic in nici un caz ca rugaciunea femeii fara batic nu e ascultata, caci nu cred asta, dar asa cum la o nunta nu ne imbracam ca la servici sau ca la plaja, asa si la biserica putem sa ne straduim sa ne imbracam adecvat pt intalnirea cu Hristos din Sfintele Taine (deci nu vad unde e fariseismul celor care se acopera doar la biserica, care este, asa cum zicea si unducthable, un loc sfintit) . Referitor la motivul pt care e recomandata acoperirea capului la alte religii, in afara de imbogatirea culturii generale , nu vad de ce ar conta pt o crestina. |
b.nica spune:
citat din mesajul lui mamabear Referitor la motivul pt care e recomandata acoperirea capului la alte religii, in afara de imbogatirea culturii generale , nu vad de ce ar conta pt o crestina. |
Eu nu as numi-o "imbogatirea culturii generale" ci mult mai crestineste,imbogatirea spirituala de care se tot vorbeste la alt subiect si care presupune:toleranta si intelegerea credintelor care TOT la DUMNEZEU se roaga indiferent cum il numesc si indiferent cine le-au fost calauzitorii(PROFETII)!
crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Eu nu as numi-o "imbogatirea culturii generale" ci mult mai crestineste,imbogatirea spirituala de care se tot vorbeste la alt subiect si care presupune:toleranta si intelegerea credintelor care TOT la DUMNEZEU se roaga indiferent cum il numesc si indiferent cine le-au fost calauzitorii(PROFETII)! |
Bine, am inteles ce vrei sa spui, dar, eu am serioase indoieli ca ne inchinam la acelasi Dumnezeu....( religiile crestine si altele necrestine)...
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crinuta
Bine, am inteles ce vrei sa spui, dar, eu am serioase indoieli ca ne inchinam la acelasi Dumnezeu....( religiile crestine si altele necrestine)... |
Scuza-ma Crinuta,eu am inteles din afirmatia ca avem mai multi Dumnezei,ceeace mi se pare TOTAL neadevarat!