Aspirante cu vechime "medie" (55)
Raspunsuri - Pagina 17
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arde2010 Azi e frumos afara. Lili http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png |
Daaaaaaaaaa. Pe mine m-a prins ploaia in centru fix dupa ce am coborat din masina. Acum e soare.
oana
"Where there's a will, there's a way."
claudela spune:
La noi intre timp a plouat ca lumea, asa o ploaie scurta dar ropotita...Acum a iesit soarele!![]()
Fetele, mai am doua zile si intru in concediu...Se accentueaza bucuria mea...
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
RAMONELLA spune:
Mie mi-e somnnn...![]()
Imediat plec de la servici.La 5 am programare la stilist.
si am emotii.Parul meu e cret si lung,il tund o data pe an si m-am saturat de aceeasi freza.Il tin tot timpul in coada.Ma duc la un stilist,cica e f bun,face parte din echipa Wella,si are nu stiu cate premii castigate.Sa vedem ce freza imi trage...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
vrmoana spune:
Neatza,
Astazi pe langa 

va servesc si cu 

si 
pentru ca astazi eu si sotul meu implinim ....10 ani de la nunta. 
oana
claudela spune:
Buna dimineata va spun si eu!
Oana, multumim de tratatie...fara cusur!
La multi si frumosi ani cu ocazia aniversarii casniciei voastre!Sanatate deplina si fericire pe masura!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Buna dimineata va spun si eu! Oana, multumim de tratatie...fara cusur! La multi si frumosi ani cu ocazia aniversarii casniciei voastre!Sanatate deplina si fericire pe masura!![]() POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Multumesc Clau.

oana
claudela spune:
Fetelor, eu nu mai am stare...sa se termine saptamana asta, sa intru in concediu!Nu mai am rabdare, tot bat din picior!
Aseara faceam planul cu sotul ce trebuie sa luam pentru mare...Si se adunasera o ... suma de lucruri...Dar mai degraba sa fac bagaje decat sa zac la birou...![]()
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Oana,
La multi multi ani fericiti impreuna si sa va dea Dumnezeu cat mai multi copilasi!!!
Si multumim de bunatati!
Clau cand mergeti la mare???Cred ca de abia astepti.Noi mergem in 19.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"