Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:

Apropo mamicile care alaptati folositi parfum?? Mi-e teama ca e prea mult pt nasul ei .

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Eu folosesc cand ies,(ma rog daca apuc sau trebuie sa ies in viteza maxima ca da alarma piticul)...si se mai estompeaza in timp,n-a dat semne ca ar deranja-o.

IRINABOBE,am vazut pozici cu micul crestin, sa-ti traiasca!

Mi-am gasit meniul pe azi: supa de salata verde si perisoare de pui cu sos de rosii si tarhon.

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu bag azi fasole verde cu piept de pui.
Observ ca ai vostrii soti nu sunt mofturosi. Eu ma uit la retelee voastre si imi dau seama ca nu am ce face si ele pt ca nu mananca Vali.
De ex tarhonu nu , desi avem catamai tufa in gradina, ciorba nu , supa raaaar, perisoare cu sos nu, supa de salata nu, ca ce e aia.
Nu mananca nimic ce nu a mancat cand era mic sau ce e diferit de cum stie el.
Si cica el nu e mofturos
Sa fac ceva pt mine si ceva pt eu nu mai am timp.
Daca nu are ce vrea el in frigider considera ca nu e nimic de mancare si nu mananca.
Sper sa nu semene si Maya cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

schimb capitolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

vad ca inca nu ai apucat sa schmbi capitolul....eu una nu folosesc parfum decat foarte rar, mai ales ca ale mele sunt tare ca esenta, asa ca nu ma risc...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

miria, ce apa torni peste lapticul praf si faci repede? apa plata? sau fiarta si racita dinnainte? eu ma chinui sa il fac cum scrie pe cutie, si dureaza mult si bebe plange de foame. adica fierb apa, o las sa se raceasca cat de cat, torn peste lapte, agit bine si racesc biberonul in apa rece. dar e greu.... as face cu apa rece, merge???

si daca fac un biberon acum, il tin la frigider si i-l dau la masa de peste 3-4 ore, e ok? are ceva daca sta asa pregatit laptele praf la frigi cateva ore? mai ales pt masa de noapte as vrea.

miria, stiu ca bebe e resp noastra, e clar. oricum de aia mi-am luat si bona pe care o astept ca pe aer ca vine pe 15 iulie. eu am calculat ca si bani e mai bine sa pot sa mai lucrez de acasa, iau indemnizatia si platesc bona. ies ok si nu pierd clientii. ideea era cu parintii sa ma ajute la gen: cumparaturi din cand in cand, putin la curatenie, la gatit, stat cateva ore cu bebe la nevoie. m,ai ales la inceput cand e ff greu. eu venisem acasa de la spital si ma simteam slabita si obosita. bebe al meu e si fff plangacios si solicitant. nu poti sa faci nimic daca nu doarme, ca cere tot timpul atentie, sa nu mai zic cand urla si te ia capul in cateva ore. deci, ei daca tot stau cu mine in casa, sunt tineri, in putere, mi se pare corect sa ajute cat de cat. nu toata ziua, doamne fereste, si nu exagerat. financiar nu ne ajuta cu nimic, nu au facut-o niciodata nici macar cu un leu, desi au amandoi si pensii si salarii (de ceva vreme) si nu o duc rau. nu as avea nici pretentia, din contra noi cumparam multe in casa, mancare si altele deci e f rentabil si pt ei. e aiurea sa apelezi la straini, (bona sau o vecina) pt anumite lucruri stand cu parintii in casa, care nu se deranjeaza. deja acum la 2 luni s-au plictisit de ajutat la bebe. se vede pe ei. asa au fost toata viata, comozi, fiecare are progam individual, numai iesiri, tenis, concerte etc... in fine, e nasol ca doare sa vezi ca tocmai mama ta, care ar trebui sa inteleaga cum e sa ai un bebe, sa il cresti nu o intereseaza....

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput