neuropsihiatru copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Buna seara mamicilor,

va multumesc mult pentru raspunsuri.
asteryaro multumesc pentru recomandare, si eu banuiesc tot o tulburare din spectrul autist.
Diuna, sa dea Domnul sa ma insel eu si sa nu aiba nimic. Nu stiu daca ai mai citit din postarile mele, eu am o fetita cu probleme, e un copil iset care evolueaza in ritmul lui, cu toate acestea si-a tinut capul la opt luni, a stat in fundulet la un an si acum are 20 de luni si nu merge inca...La inceput ni s-a spus hipotonie, apoi retard psihomotor ca sa ajungem sa avem diagnosticul, deletie 5q21.3q22.3
Nimeni nu stie cum va evolua, nu exista un sindrom asociat si asteptat cu sufletul la gura rezultatele finale sa vedem daca suntem purtatori, daca putem avea un alt copilas fara; Nu pot sa nu fac legatura cu copilasul surorii mele si mi-e tare teama pentru ei
Nu reusesc sa o conving sa accepte ideea ca baietelul ei are o problema, in plus sotul o influenteaza si nu este de acord cu vizita la un neurolog, numai cuvantul neurolog sau neuropsihiatru ii revolta : copilul meu nu are nimic
Nu stiu cum sa ii conving sa il duca la un control de specialitate, nu vorbeste dar nu este numai asta, nu e atent, e atat de hiperactiv, parca e in lumea lui...
Am vazut copilas de varsta lui care raspundea la intrebari, arata cu degetul...
Danila C, multumesc pentru sfat, nu o sa ezit sa iti scriu. Stiu ca nu este usor de acceptat, stiu cat mi-a fost mie de greu si cate lacrimi am varsat pana la resemnare si inca nu pot sa spun ca am o viata senina. Am trecut prin toate starile posibile de refuz, negare, manie, revolta, disperare si poate intro zi va venii si resemnarea...dar acum retraiesc aceleasi stari pentru copilul surorii mele si mi se pare atat de nedreapta viata
Imi cer scuze ca m-am lungit asa, va multumesc pentru sfaturi, ca existati si va ganditi sa ii ajutati si pe ceilalti chiar si cu o vorba buna
numai bine, multa sanatate

Mergi la inceput