1 MLD DIN CONTRABANDA CU TIGARI

1 MLD DIN CONTRABANDA CU TIGARI | Autor: ligeea

Link direct la acest mesaj

As depune bani -nu la fondul solidaritatea ci la unul nou , creat special , cu care sa sponsorizez reclame ce ilustreaza nesimtul , marlania , grobianismul , indiferenta si tupeul guvernantilor
Mi se pare culmea ca intr-o tara in care avem
garda finaciara
minister de finante
dias
politie
jandarmi
sa existe reclame -cred ca sponsorizate din fonduri de la buget de genul
...daca s-ar colecta sumele de 1 mld provenite din contrabanda cu tigari s-ar face nspe locuinte pentru tineri "
Sa pui banere pe blocuri si sa induci idea ca porul e de vina ca incurajeaza contrabanda .
Pai in cazul asta sa PLECE toti cei mentionati mai sus , angajam ceva forte speciale si le dam jumate din ce confisca .
Iar pe cei numiti mai sus ii bagam la puscarie pentru subminarea economiei natioanle , sau nu se pune ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dintre cei enumerati de tine,lipseste piesa cea mai importanta,vama.Ca tigarile alea ajung in tara prin vama,n-are jandarmeria,diasul nicio treaba cu asta.Garda financiara nu-si face treaba bine,decat sa dea amenzi sa intre banii la buget,mai bine se duc ei in tarc in Dominicana pe banii aia nu?
Si nici pe fumatori eu nu-i absolv de vina.Marea majoritate a colegelor mele fumeaza tigari de contrabanda,ca-s ieftine si de ce sa mai dea un ban in plus daca au de unde sa-si ia mai ieftin.
Sunt pline pietele obor,Rahova,sudului de trafincanti de tigari.Cand aud ca vine garda,impacheteaza si pa,cine ii prinde!Interesant este,de unde stiu ei ca vin astia in control.Si atata timp cat institutiile statului nu sunt respectate,nu numai de traficanti,cat mai ales de cumparatori,ce pretentii ai.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

sunt si eu de acord

sunt atatea autoritati care tocmai asta au ca scop sa ... contrabanda ... tac pac ... banii

si nu inteleg de ce ne spune noua

e ca si cum ar interesa pe cineva de pe strada cu ce ne ocupam noi la servici si eventual sa faca ei in locul nostru

chestia asta cu "daca ..." , e ca o scuza , isi ascund lipsa de activitate dupa aceasta scuza penibila

daca si cu parca

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/poza-padure.html

Mergi la inceput