Help, fetelor!
Am o poseta bej pe care pe timpul iernii am tinut-o in sifonier langa o poseta neagra, una peste alta, iar acum cand sa o scot sa o port ce sa vezi, s-au imprimat marginile celei negre pe cea bej .
Am incercat sa o curat cu detergent, cu Ciff (desi am dat cam cu frica sa nu se decoloreze). NIMIC. Nici vorba sa se curete.
Nu e cine stie ce poseta dar imi pare rau de ea sa o arunc ca imi place tare mult modelul.
Stie careva ceva de curatat fara sa se decoloreze sau sa lase urme?
Sau demachiant romanesc DOINA, CREMA DE GALBENELE.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Vreau sa-mi cumpar o geanta alba, dar nu am bani de una din piele.
As lua ceva din inlocuitori.... cat de repede se strica si cu ce o curat?
am curatat poseta alba/bej, pvc, cu servetele umede de bb&demachainte si cu solutie antibacteriana cu care te dezinfectezi pe maini. am verificat intai pe o parte care nu se vede daca materialul suporta sau se deterioreaza.
sorinsonia, daca vrei sa iti iei de pvc, ai grija sa nu iti iei din material f moale ca manusa piele fina pt ca se murdareste/pateaza repede.
ALAPTATUL HELPLINE
Am luat deja, din inlocuitori, cat mai simpla, fara falduri, cu putin lac, incapatoare, draguta ( nu am avut nicidata geanta alba si sper sa nu se murdareasca prea curand. Si da, materialul nu e f.subtire.
Merci de informatii.
Incearca cu diluant,intr-un coltisor sa vezi cum reactioneaza.La mine a mers.Poate cu acetona
Sonia ai ales bine sunt super gentile albe .Sa iti pui o curea si alte accesorii albe(cercei,bratara,esarfa) si poti purta la orice
Merci ANISO.
Incaltari de vara albe am 2 perechi si nu avem geanta ( sunt de moda veche, imi place sa asortez incaltamintea cu geanta ).
Astept sa treaca ploaia sa le port.