Prietene la bine si la greu (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Bonjurica,

Am fost la dr., ne-a puricat si concluzia: nu e de la dinti! (daca vedeati fata sotului meu la aflarea vestii care se ingrozea la gandul ca cine stie cum se va manifesta atunci). Deci, de vina e o angina acuta, e rosu in gat, cica e o invazie de rosu in gat la dr.
Tratament cu Tantum Verde spray, un amestec de substante de preparat, supozitoare cu paracetamol in caz de febra (nu a mai fost cazul).
Inca e ragusit dar animat si mai dormicios.

Va multumim pt grija pe care ne-ati purtat-o!!

La Multi Ani Andra de Strumfy!!

Mihamora, ai 2 baieti adorabili!!

Lavi, Andreee, miss uuu!

Am inceput mesajul acum 2h, trimit si revin.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Vai Monis...acum am vazut si eu. Ce neseriosi..au restrictionat vizualizarea unor poze din mai multe albume...
Pai scrie ca este gratis...nu mai inteleg...
Pana acum nu au fost probleme, acum cateva zile s-a muncit la modernizarea paginii...s-au smecherit acum..Si cat timp am pierdut sa incarc poze...

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

xalutare,
inca rad de cand am citit poxtarea lui Monix, in legatura cu mexajul primit la incercarea de a vizualiza pozele Danei.N. Ce chextie.....

Monix, taxta mea cu pricina e rupta in 3 bucati. Inca nu am aruncat-o ca imi axtept mexterul acaxa, poate poate o mai repara. Eu nu am rabdare pentru migaleala, dar abxolut deloc. Am zix ca fac xi eu un bine xi o curat, da ti-ai gaxit cu mine.....
In ceva convorbiri oficiale, axa fac cu copy, paxte, dar e dextul de greu.

Ma bate gandul xa ma duc xa imi axtept barbatul la aeroport cand vine luna aviatoare, dar nu xtiu cu ce xa vin la Buc xi daca rezixt o zi fara Dominic. Daca vin, xper xa va intalnexc xi eu cu fulguxorimea din Bucurexti.
O xun pe Lavi, ca deja nu xe mai poate. Xau are cinvea alte vexti de la ea, xa nu o mai deranjez??

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Ziua buna si bine v-am regasit dupa foarte mult timp!

Din pacate, de recuperat din urma, slabe sanse dar o sa incerc pe cat posibil intre 2 morcovei si un suc de mar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Inapoi in Romania,tocam frunze la caini pana la urmatorul zbor..

Lauriciu,ia incearca mataluta sa freci putin bubitele cu coaja de la BANANA!!!

Monis,va doresc sedere placuta. Sunt sigura ca va incepe sa pape din nou,probabil e o reactie in urma schimbarii de mediu....a mea reactioneaza asa de fiecare data cand mergem undeva sau vine/pleaca mama/Richard.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am ajuns in capitolul anterior la discutia despre cremele de soare.... am luat si eu cu noi crema de soare... ma intreb pentru ce... cat am scris mesajul de mai sus, am stat cu copilul pus in carucior in chiscul din curte, uitandu-ne la ploaie si masurand cele 14 grade de la umbra

oricum, pana acum n-am prea folosit-o ca spre parc am tot mers pe la umbra, in parc nu mai zic ca doar umbra am cautat-o, iar aici ne trebe momentan doar crema de ... ploaie . cred ca la mare este neaparat nevoie de crema, in rest cred ca poate fi evitata folosirea ei. orice factor ar avea si cam orice firma, cred ca numai porcarii contin cremele astea

Cory - am vazut bebe in picioare in tarculet , Lumi felicitari pentru multele progrese ale pisicoasei , Ionela multa rabdare cu tati bolnav si fie care asteptarea lui tati de Mihnea sa fie cat mai usoara, RamoC - sper sa aveti noroc si sa alegeti ce e mai bine pentru voi 3 , Cosminik bafta in Spania la gasit de job , Dankutza vacanta frumoasa cu tati si cu Pinky , Cristina_boc imi pare rau de alergiile micutului... din ce am tot citit, aparent doar caucazienii tolereaza binisor lactatele la varsta adulta, la restul raselor incidenta intolerantei de felul asta este f mare, Mihamora - sa treaca repede mucisorii la micuti.

uf, am ajuns la zi ... sigur am sarit diverse lucruri, dar stiu eu ca voi fi iertata

acu sa vad cine mai e pe aici...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Eu xunt ,
da ma axcund de Dominic ca e jale mare cand ma vede butonand.
Am vb cu Lavi, era la plimbare cu Rarex, pe drumul catre caxa deja. E ocupata cu copilul, ca o mama rexponxabila xi full time ce e (nu ca mine, cu mama dupa noi mereu). rarex are deja 3 dintixori iexiti . Xunt bine toti, dar lipxa acuta de timp. M-am linixtit .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Raluci - merci mult, fix de ala am pus dar la gust nu era deloc amara, ca ardei am pus putin de tot si in rest numai dulci (cum ziceam, morcov, cartof dulce si dovlecel....) mi-e si groaza deja de ziua de maine

Many - Iulian il asteapta pe Vladut la Kiselef sa se joace cu Matei . Pe Lila o calcam noi la un gratar
daca s-o indura sa faca mama-sa (poate ii e teama sa nu afume peretii de la noua casa )

Ralu - tie nu ti-am scris nimic ca am tot asteptat sa ajung la zi sa vad cu a evoluat Matei, vaz ca ati fo' la doctor. Sper sa treaca repede roseata din gatutz... cred si eu ca e invazie, de la 38 de grade la 24... Oricum, bine ca e doar atat sa treaca iute-iute

Dana - lasa-i incolo de aiuriti, baga o picasa cinstita si frumoasa

Ramo - sa dai din timp de stire daca vii la Buc sa ne vedem. Frumos ca te-ai gandit sa-l astepti la aeroport, f bine

Alexa - bine ai revenit, printre morcovei

Lumi - e reteta cu coaja de banana.... f tare, oare ce din continutul ei ajuta? . Ma bucur ca v-ati intors, sper sa ne vedem in real time, serile astea, pe forum. sau esti cu tati?

multumim de vestile de la Lavi, Ramona

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

of, am dat o tura pe la profilul personal, unde am gasit ca era bifat ca sunt insarcinata si ca trebuie sa nasc pe 06.11.2009.... ce vremuri.... n-am mai intrat acolo de cand schimbam saptamanal semnatura.... [emoticon melancolic... ala de pe mess 8-> )

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

No, acu vin si io cu www.youtube.com/watch?v=aL6gjKXnLkw" target="_blank">noua sepcuta trendy..ca daca ati cam lipsit zilele iestea de pe acilea..m-am plictisit bre

Monisu , tare nenea , da vad ca Capisoneasca nu a mai aparut in peisaj sa stinga opaitu, atata risipa bre pe criza asta
Deci ai devenit melancolica, cumva?? hai ca te inscriem imediat la lista pt bb2, sa vezi ce repede iti trece chefu

Alexa75, bine ai revenit la noi Ne recuperezi tu in timp , nu-i bai! Mai zi-ne de voi!

Asa..si acu astept laudele pt creatiunea mea

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput