Prietene la bine si la greu (25)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Ha, am uitat sa mentionez date importante in categoria cra-cra:
Asadar, lesinatu' asta mic a descoperit ca se poate impinge in picioruse si vorba lui Monis..s-a cam dus linistea din casa. Din fundulet se impinge in picioare si se arunca pe burtica
. Sauuuu, de pe burta se ridica pe genunchi si din nou se arunca. Toate acestea de vreo 2 zile.
Insa azi de dimineata...era pe burtica sprijinit pe mine. Siiii s-a impins in picioruse si sprijinit pe palme si-a ridicat inclusiv genunchii, era cu picioarele intinse si incordate si s-a aruncat spre telecomandaaa.
Cand e intins pe salteluta de activitati, vrea uneori sa ajunga la bratul canapelei si tot asa, se arunca spre ea ca sa o palmuiasca
Avem maaaaari deja!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Neata si de la noi!
Sper sa reusesc sa termin si eu de scris un mesaj astazi, caci zilele trecute mai mult de salutul de dimineata nu am apucat sa scriu...asadar am s-o iau de la coada la cap
Laura G, cu intarziere, si din partea noastra
RamoC, eu sunt convinsa ca tati de xoricel ar fi incantat sa va revedeti toti 3 pe aeroport si as spune ca trenul ar fi o optiune destul de buna, aveti spatiu de plimbare, mai bine ar fi fost daca aveai cu cine veni cu masina. pup xoricelul care a facut primii pasi
uite aici www.youtube.com/watch?v=aL6gjKXnLkw" target="_blank">sepcuta trendy a amaliei
Licuriciule mai primesti laude intarziate?
lasand gluma la o parte, imi pare sincer rau sa aud ca ati avut o asa zi, si ati dat peste asemenea incompetenti
bine ca v-au dat drumul acasa, eu cand imi amintesc de saptamana petrecuta in spital cu alex, ma apuca plansul, mai mult de nervi ca am stat degeaba. nu o sa uit niciodata privirea pe care mi-a aratat-o cand l-au intepat sa ii puna branula. si avea doar 3 luni jumate chiar e groaznic sa-ti privesti copilul bolnav si sa nu ai ce sa ii faci.
Ralu, Mateiul este mai bine? si zici ca tati de Matei se gandeste cu groaza la momentul aparitiei dintilor? la noi au iesit fara probleme . alex adoarme inca la san noaptea si in carut ziua, la plimbare.
Raluci, scremutul srl parca era mai bine decat sa, nu? pupam bubul pe burticutz sa nu-l mai chinuie
Lili, in sfarsit ati terminat mutarea. felicitari! a inceput sezonul de si la voi? petrecere frumoasa, casa de piatra mirilor, iar noua sa ne dai pozici sa va vedem eleganti si frumosi, mai ales ca zici ca ai lasat cateva kile prin bucuresti
sutienul ala se gaseste si la piata? ca mi-as lua si io unu
si app de intretinere: mi-a facut sotul cadou un aparat pentru celulita, riduri . abia astept sa ma apuc de sedinte, sa va spun si voua cat este de vizibila transformarea. am sa fac poze cu inainte si dupa tratament
Ionela, sa-mi spui daca reusesti sa-l convingi pe mihnea sa adoarma in patut...noi tot bot-in-bot dormim...
smaranditza, ce fain trebuie sa fii aratat Timi cu mana in ghiveci
cat despre branzica aia...no comment
Lumi, felicitari pentru ma-ma
mami.ilinca, bine ati venit in clubul
de cand ii dau iaurt zilnic si branza calcica de 2 ori pe saptamana, nu mai are coastele evazate. desi imi spusese luna trecuta sa ii dau ca gluconic (pana nu vin caldurile) eu nu i-am dat pentru ca am inceput sa introduc cele de mai sus si mi s-a parut cam mult ca.
Dankutza, alex e in greva la masa de pranz de cand am inceput sa ii dau, adica de 2 luni de zile. in continuare nu inghite decat 5-10 lingurite de legume. nu i-am dat decat o data "pacalit" (ca m-a pus sotzu si mama) si a vomitat. de atunci cat vrea bine, cat nu....sanatate si tztz sa traiasca!
asa ca relaxeaza-te! poate nu a mancat si din cauza caldurii. pupam micuta
despre zakynthos, nu pot sa-ti spun decat ca am fost in Tsilivi, acolo ne-a fost si noua recomandat, si a fost ok. insula este micuta, am facut un tur cu masina intr-o zi, la renumita plaja Navagio, la broscutele caretta-caretta, micul port rome.
am facut in ziua precedenta o excursie cu vaporul, cand trebuia sa vizitam astea, dar a fost agitata marea si ni s-a facut rau, asa ca am coborat in primul port si am luat taxiul spre hotel
daca vrei sa-ti mai spun ceva, trimite- mi un pm
monis, alex a lasat degetul cand a inceput sa roada suzeta. acum mai baga cate un deget, fara preferinta, cand ii este somn. nashii l-au "rezolvat" pe cel mic pe la 4 ani, cu o oja speciala.
si la noi de o luam razna in casa...macar voi aveti ce admira pe geam...
de legume ce sa zic, noi nu mancam in nicio combinatie, cu sau fara carne, de tara sau stresata. i-am dat niste peste si a facut kk cam moale...
chestionarul ala cica se vrea a fi inceputul dintr-un proiect de obtinere fonduri ue pentru construirea de noi crese. eu asta am inteles
Andre, ai casa plina de-acuma. peterecere frumoasa si mai da-ne si noua cate-o veste buna de la voi
atat am reusit sa coc in fuga, poate revin si cu elementul cra-cra mai tarziu, acum ma duc sa pregatesc fructele
zi frumoasa tuturor
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
sper sa ma tina netu sa fac cap nou...
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)