Prietene la bine si la greu (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Monis, ciresele si visinele in tabel scrie sa se dea dupa 10 luni pt ca sunt laxative. Intrebare intrebatoare: dar daca avem probleme cu tranzitul de ce sa nu incercam niste cirese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

So, am papat piure aproape tot+ 120ml laptic (stiu cantitatea pt ca mulsesem mai devreme cand am lasat-o pe mama cu lesinatu' asta mic).

Gabitza, tare dulci gemelasii, iar Dragos inteleg ca e o figura.

Tina, Miany si Lavi, spor la examene si licente!! Sa veniti cu vesti bune!

Diana, iar te-ai bagat la o Nicoleta? Sau am sarit o postare de-a ta? Cum mai mananca Teo?

Ione, am citit ca esti obosita..cum e tatal tau? Cum e atmosfera in casa?

Smaranditza, am facut ochii cand am citit despe branza "magica". Sunt curioasa daca o sareaza si apoi o desareaza.

Dankutza, pe fi-miu il incearca un MAA-MMM cand e suparat sau nu ii iese o pozitie noua..cred ca de nervi va spune Ma-Ma

Monisule, ca si Ionela, vin si eu la voi..da io vin cu umbrela dupa mineee Cum a mancat Iuli azi?

Fetele voi cum mai adormiti ..adorm singuri sau in brate??
Be right back, s-a trezit bestiaaaaa...ragusita

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa75

Monis, ciresele si visinele in tabel scrie sa se dea dupa 10 luni pt ca sunt laxative. Intrebare intrebatoare: dar daca avem probleme cu tranzitul de ce sa nu incercam niste cirese?

despre cirese am vb cu doctorul ca stiam ca sunt ok si sunt si de sezon. i-am dat 2 zile si a avut scaune mult mai moi ca de obicei, asa ca dr mi-a recomandat sa le fierb inainte de a-i da. i-am dat doar de cateva ori pana acum...

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Kreliutz, cred ca de tembela ce sunt am uitat sa iti pun ca l-am vizionat pe Albastrel, e frumos foc..ce-i mai place in scaunel!!

Nu dati cu rosii, but I've got a question: Gagix...cu ce va intretineti sanii? Exercitii, creme, ce da roade? Ca om termina odata si-odata ca alaptatul si cand ne-om intoarce de pe o parte pe alta in pat...

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Ralu - azi a mancat fructele pe la 11 (ca atunci ne-am mobilizat ), a dormit de la 12 la 2 si de atunci se joaca incontinuu (a supt f putin dupa ce s-a trezit). asa ca i-am dat pace sa ceara, iar cand va fi asta, cred ca pe la 6, cred ca ii dau niste cereale si vedem maine cu legumele. pupam Mateiul care papa

Mergi la inceput

ma scuzati pt multitudinea de mesaje, dar aici imi tot cade netul si prefer sa postez repede, cat il vad mergand...

asta cu suptul degetului stiu ca e problema doar dupa varsta de 3-4 ani incolo. eu ziceam nu ca-si suge degetul, ci ca sugandu-l, se chiobeste crucis la celelalte....
Iar faza cu dentitia este f adevarata, dar in special la suptul degetului mare. am o prietena cu 2 fete, ambele inca isi sug degetele. aia mare e in clasa I si si-l suge cand e f obosita (degetul mare) si au dus-o la orto - dintololog si zilele astea ii croiesc aparat dentar pt ca ii sunt f afectati dintii . aia mica (un an jumate mai mica) pentru ca isi suge celelalte 4 degete, neavand treaba cu degetul mare, nu are absolut nici o problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Licurici - super rechinasa cu sapca frumoasa

Lumi- ce sentiment minunat cu "mama"

Fdaniela - voi luati vigantol? sunt tare curioasa ce se recomanda la tine, oare sunt singura care nu dau?
Nici Andre si Doris nu stiu daca dau la bebe picaturi....

Este vre-un bebe care urmareste Baby Einstein?

Ma duc sa iau copilul mare de la gradinita ca nu e taica-su acasa...maine are serbare de sfarsit de an, sunt tare nerabdatoare sa vad cum o sa fie
Sper ca revin...

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Sa va spunem si noi repede ce mancam pana nu ne trezim din somnic. Meniul arata cam in felul urmator: la ora 14, 15 in functie de ultima masa de lapte, piure mai labartat de legume din morcov, dovlecel, fasole verde si cam atat deocamdata iar la 17.30, 18 fructe pe razatoarea de sticla cum ar fi mar, piersica ( care a avut un mare succes) si mai nou cirese. Am citit topicul indicat de Monis si incerc si eu sa-mi pastrez calmul si sa ii dau sa manance cat vrea adica mai nimic dar intr-adevar fara entertaiment si numai in scaunul de masa. Problema este ca noi cu mancarea ne jucam si o punem cam peste tot mai putin in gura si daca ne e foame atunci vrem tztz si suntem serioase.

In privinta borcanaselor, am inceput un fel de experiment sa testam daca agreeaza si ce anume pentru a ne pregati de concediu mult asteptat. Asa ca am cumparat mai multe tipuri si brand-uri (Humana, Hipp si Organix toate bio) din care nu am incercat decat cel de la Organix de morcov si cartof dulce. A fost mancat cu succes mult mai bine decat aceeasi combinatie facuta de mine la bbcook. De ce oare? Atunci am mai citit odata eticheta: are morcov 60% cartof dulce 20% si apa 20%. Nu stiu, s-ar putea sa fie consistenta, mai cercetam.
In schimb celelalte inca nu sunt testate doar le mai citesc din cand in cand eticheta si ma intreb ce inseamna la cele de la Hipp aceea steluta * Aceste ingrediente contin in mod automat zahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Frumos si mult ati mai scris! Iar eu, vin sontac-sontac cu un mesaj ofilit... rusinica... Macar sa reusesc sa-l postez pana nu cade net-ul sau pana nu isi pierde mamzel rabdarea sau pana nu se petrece cine stie ce alt eveniment.

Lumi, ma-ma si la voi, felicitari, cred ca iti vei aminti intotdeauna aceasta dimineata!

Miany, sora mea a scapat de furnici presarand praf de copt pe unde le vedea. Are copii si ea si a cautat o solutie non-toxica, a zis ca a functionat praful de copt. Poate merge si la voi, m-as bucura.

Monis, bine ai revenit in forta! Si un pupic Iulianului mofturici la legume, am convingerea ca e o toana. Uite un citat de incurajare:
"Expect erratic eating patterns. Baby may take a couple tablespoons one day and only a teaspoon the next. Baby may devour pears and refuse bananas one day, then the next day ignore the pears and gobble down the banana. That's all part of the feeding game. "
Intrebai unde sunt, la Sovata, asta e la 360 km de Bucuresti, parcursi in 10 ore.

Despre Vigantol: asa cum ziceam, desi am tot citit, sunt f incurcata. Pur si simplu, unii medici sustin ca are a face si cu fontanela, altii ca doar cu structura oaselor. Si ar mai fi dr Smaranditzei , care ar veni probabil cu cea mai originala pozitie.

Cam atat reusesc deocamdata, pupicii vi-i adresez tuturor, ca intotdeauna.

A, da, ralu_seby intreba despre cum mai adorm fulgusorii. Fulgusorul meu 90% in brate si 10% prin mangaiere si masaj pe spate/picioruse in patut. Adormitul in brate dureaza intre 5-50 minute, dar cel in patut nu dureaza niciodata mai putin de 40-50 minute, probabil de aici si frecventa sa redusa, recunosc ca sunt cazuri in care premeditez adormitul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Stirile de la ora 17.00 de la noi:
Eu - la bucatarie. Sotul - in living, la computer. Timi - impreuna cu tati in living, se joaca pe salteaua lui. Tati pleaca pana in dormitor sa ia un CD. Nu il gaseste imediat, asa ca mai zaboveste cateva minute. Bruc, i se pare suspecta linistea din jur si da o fuga pana-n living, asa, just in case, sa vada cum e copilu'.
Ce urmeaza...interzis cardiacilor ca mine .
copilul era la iesire din living pe parchet, cu o floare mare (de 1,60 m) rasturnata alaturi, iar el scurma in pamantul imprastiat peste tot. Plin de pamant pe maini, la gura si...IN GURA! Cand l-a vazut pe tat'su, a tras un ranjet cu gura plina de pamant, din care stralucea mandru unicul dintzoc alb. Palid la fatza si cu mainile tremurand, tati il ia si merge tip-til cu el la baie, sa nu ii aud eu. Nu stiu cu ce a reusit sa stranga intr-un timp record tot pamantul si sa stearga orice urma a dezastrului.

Apar eu in peisaj, vesela si cu chef de glume, si ii invit la bucatarie sa mancam. Imi piere brusc zambetul cand ii vad mutra speriata, care imi cere sa-i promit ca nu ma crizez, nu lesin, nu fac urat daca imi spune ce s-a intamplat. So, imi spune toata povestea, bineinteles ca nu ma tin de promisiune , devin eu palida la fatza, verific de nshpe ori copilul in gura, il iau in brate tremurand, il strang cu foc, si imi zic mandra: are mama golanash mare de-amu. (mie imi plac tare mult copiii nazdravani)

Mergi la inceput