Somn lung la amiaza - e OK?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

da, si pt mine mersul la kaufland e ca un fel de iesire in oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ce uitasem sa spun: a mancat supa inainte de culcare! S-a porcosit de numa', dar... a mancat!

Si, ca sa nu-i scot brusc lapticul de dinainte de somn, i l-am redus, a baut mai putin cu 40 de ml, s-a intors pe burta si nani fara probleme.

Is happy.

Acu' ma duc la bucatarie, ca pana acu' m-a tinut matusa la telefon, cu felicitarile.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene eu vad in relatarea ta niste chestii unde eu personal as mai face niste "ajustari"(nu te supara pe cuvantul folosit pt ca nu am gasit altul mai bun)
1. prea mult timp pierdut cu curatenia, de 2-3 ori pe zi mi se pare f mult, plus aspirat, sters praful in fiecare zi...
2. te culci prea tarziu
3. Dariei ii lipseste contactul cu alti copii
4. petreci cam putin timp cu Daria, ma refer la timp de joaca/activitati diverse nu la mancat, imbracat, spalat.
5. timp pt tine ioc...iarasi nu ma refer la timpul petrecut cu mancare/curatenie ci la timp de calitate pt tine gen coafor/film/plimbare/stat in cada citind o carte buna, etc

Am vazut ca la programul Dariei ati inceput sa "lucrati" si parca, parca se vad rezultatele, te simt si pe tine parca mai putin incordata si Daria mananca mai bine din ce spui tu.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

miere, de sters praful, nu-l sterg zilnic, aia e clar, de aspirat, sunt situatii in care e nevoie des, situatii in care e nevoie mai rar...

De aia am scris la inceput "mai mult sau mai putin zilnic". Dar sters pe jos in bucatarie, aia da, si de trei ori pe zi, se fac mereu pete lipicioase, nush cum, plus ca Dari face mizerie mare, dar am zis ca nu mai comentez pe tema asta, ca mananca si asta e cel mai important.

Cand iese afara, cu mine sau cu buni, in parc mergem, unde sunt copii, doar ca ea inca nu socializeaza mult cu copiii, ea are o preferinta pentru oamenii in varsta, in special pentru femeile in varsta. Avem o vecina la scara doi, daca ii da mana Dariei sa mearga cu ea la plimbare, merge fara grija, ceea ce nu face cu persoane straine de alta etate. Sau chiar cu alte batrane.

Of, miere, la coafor ultima data am fost anul trecut, la manichiura/pedichiura, niciodata, la spa/alte centre de ingrijire, niciodata, la film, pfuuu, de ani buni, in cada nu stau, ca e mica si nu-mi place, m-am dezobisnuit de bai, carti nu am timp sa citesc...

Insa eu nici nu sunt cu de-astea, nu mi se potrivesc mondenitatile, gen female pampering, cu tot ce presupune asta (intelegi tu, da?), nu ma machiez, nu folosesc oja, nu-mi plac hainele elegante, ma incorseteaza, am impresia ca se uita toti la mine si sunt lac de apa in cateva minute...

Asta de cand ma stiu, nu de acum.

Rare ocazii in care m-am aranjat si eu.

In plus, recunosc, sunt si mai delasatoare in ceea ce ma priveste de cand am nascut. Nu fac niciun fel de sport, sigur ca ma deranjeaza cele cel putin 20 de kg in plus, dar nu tin dieta, nu am grija de mine sa slabesc, oricat s-ar tine Doru de capul meu (nu ca nu ma iubeste altfel) si m-ar incuraja. Pur si simplu, nu ma pot mobiliza deloc in directia asta.

Si nici chef de... nu mai am ca inainte. Ma simt bine fara. Doru, nu prea. :(

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

paaaai

daca nu iti place cum arati, daca nu faci nimic din ce iti face placere pt tine

nici nu o sa ai in curand chef...

asa ca fa ceva cu greutatea, fa un pic de sport... fa si altceva

si poate nu va mai fi viata atat de neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Selene, de ieri tot citesc, printre picaturi. subiectul tau. Daca mai erau cateva intrabari la care nu aveam raspuns( ca cele referitoare la bunica...) acum nu mai sunt. Le admir pe fete pentru diponibilitatea lor de a-ti impartasi din experientele proprii. Te admir pe tine pentru curajul, perseverenta si inocenta ta si cred ca toate sunt bune cu Daria, cu tine si cu voi in general. Cand vei lua putina distanta, toata aceasta confuzie pe care ai trait-o in ultima vreme ( si pe care i-ai transmis-o si D.) se va risipi. Deja cred ca ai gasit multe din raspunsurile pe care la cautai si reusitele de ieri si azi vor deveni permanente. Haide, inca putina rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Selene, am soacra in Braila, deci stiu ca nu ai parte de la "vitta e bella" pe acolo! Singurele lucruri placute in orasul acela sunt pentru mine orasul vechi, cu salcami, din Mihai Sebastian citire si Promenada Mall. In rest, absolut nimic nu ma atrage, si tot merg in Braila de 6 ani. Ultima oara am ajuns in iunie, exact cand erau spre 40 de gr C la umbra. Si am urat tot! Dragos facea crize, nefiind obisnuit cu asa caldura (in Brasov, inca ne imbracam cu sacou si strampi pe dedesubt), iar soacra l-a catalogat "handicapat". Am urat-o in momentul acela! Cireasa de pe tort: moare vecina de de-asupra soacrei mele, iar fiul sau, sarac fiind, o tine in casa, cu geamurile inchise. Sa-ti spun ce miros venea pe scara??? Noroc ca oricum plecam. M-am convins ca psihicul are o imensa putere asupra noastra: rau gandesti, rau ti se intampla. Am jurat ca numai calc prea repede prin Braila (nu am gasit nimic frumos acolo: mizerie, bodegi cu alcoolici colt cu parcul copiilor, caini vagabonzi la a n-a generatie, saracie, drumuri proaste, numic, absolut nimic din ce este in Brasov). Imi pare rau insa ca nu am luat legatura cu tine, avem copii de o seama, plus ca altfel trecea timpul pentru mine. Sper sa mai pot lua concediu in septembrie si, daca vei dori, as vrea sa ne intalnim.

Mergi la inceput

cristi, da' nu mi se pare neagra... Si fac chestii care imi plac, par exemple, mananc inghetata... Si ascult muzica indiana...

blackgirl, mie imi place Braila. :) Cu cainii vagabonzi am avut si am o problema, nu sunt obisnuita cu ei, nici in Cluj nu erau. Si cu mizeria si nesimtirea oamenilor am o problema, dar n-am cum sa le fac educatie. Si e plin de tigani. Noi stam intr-o zona buna, plina de caini vagabonzi, e adevarat, numai la Posta, la 2 minute de mers pe jos, erau 10, o catea fatase acum 2 zile 8 catelusi... Dar nu sunt betivi, vecini dusi cu pluta, de-astia n-avem. E un parculet in apropiere, unde mergem la tobogane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Cum mai e Dariuca?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

daaaa...Selene nu ne-ai scris nimic...ce faceti?
http://picasaweb.google.com/115815933906363001216/AnutaBubuta#5494421965780222130

Mergi la inceput