Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

SALUT
l-am vazut pe al 2lea frumos din orasul acela si tare bun a fost bombocinosul mult asteptatsi sa fiti sanatosi si fericiti

nico f frumoase pozele

ursuletule sunteti suprbi toti 4,pozele cu toti 4 sunt superbe..Albert cu sepcuta aia e superb,tu te-ai tuns si iti sta super bine..dar mai intai de toate astea vreau sa-i urez prospatului crestin sanatate si D-zeu sa-l ocroteasca si sa-l apere de tot ce inseamna rautati in viata

mstela

mimo sanatate lui DUDUtz

tuchi pt cafea si servici usor

mi-am pus si eu apa pt cafea ,m-am luat cu altele si am uitat de eacand m-am dus la bucatarie,la atentionarea lui Cata mai era o picatura...Andru acum face "deaba"=treaba..imi scoate hainele din dulap si ma striga"mama ,iote deaba"..va si va doresc o zi minunata

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, ai baiat harnic! Sa-l lasi sa te ajuta, daca te tin balamalele, ca pe mine, cand ma ajuta Matei, se intoarce casa invers!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ursuleato, superbe pozele cu voi 4!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

gecko mi s-a facut pielea gaina cand am citit, ma bucur ca sunteti ok si ca bebe e bine. multe pentru o mamica curajoasa

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nico, Ramo, Tuchi, Clau multumim.
Sper sa ne hotaram la una, doua, trei sa facem tablouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Va multumesc tareeee..Nu ma bagati in seama,va rog,sper sa-mi revin anul asta.
Olga,daca as si vedea ce mi-ai dedicat,dar ma saboteaza astia..Spune-mi ce era..
Am calatorit "cu ochii" si prin Viena.
Alina-Ursu,wau ce familie frumoasa,reusita!Wau ce schimbare de look!Esti superba!
Si care e reteta copiilor cuminti cuminti?

Ma declar cu creierul amortit,mai ales dupa un w-e in care Tea a fost REBELA la propriu propriu si nu am avut cu cine vorbi... si am niste treburi kkcioase de rezolvat/argumentat diplomatic....
Inapoi.Va pup...stiu ca va ganditi si la mine.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Alice, am uitat sa-ti urez mult, mult succes in noua tara si sunt sigura ca Thea o sa se adapteze pana la urma...imi dau seama ca-i este greut acum pentru ca era invatata cu rutina ei zilnica, acelasi parc, aceleasi mamici pe care le vedea zilnic prin plimbarile ei, aceeasi copilasi ca parteneri de joaca, dar o sa se invete usor, usor cu noile locuri si....sigur va fi bine . Astept poze si sa ne povestesti despre acomodare.

Stela, sper macar ca nu-i vorba despre vreo problema de sanatate....in rest se rezolva toate usor, usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ursu, voi sunteti asa de frumosi impreuna si faceti niste copii atat de minunati ca nu stiu ce sa va urez intai sa mai faceti si o fetita, sa mergeti la un casting pentru reclame cu familii fericite. Pozele sunt superbe, la cat sunteti de frumosi parca-s facute in parcurile alea de care ne-a povestit Alice.

Ma bucur nespus ca Gecko nu ne-a uitat . Imi pare rau ca ai avut peripetii cu nasterea, dar nu erai tu daca decurgea totul ca la carte. . Numele e super , iar copilul care-l poarta e dulce-dulce- dulce rau , i-as rontai un pic falcutzele. Si sa stii ca semana intradevar cu Patrick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mimo, sa stii ca ma gandeam ieri la tine ca mai ai 2 saptamani si gata, ai scapat.... Si ca sa revin la subiectul de acum 2 zile, nu vreau sa sparg debaraua ca sa las loc liber, vreau sa o sparg si sa fac in locul ei un dulap foarte mare si impartit dupa nevoile mele.. Asta pe care o am e mare, dar nu o poti imparti cum trebuie si se pierde spatiu mult aiurea.. Si as face-o ilegal, kya, dar am un nebun care sta deasupra noastra care a zis ca el ne face reclamatie la primarie daca aude ceva miscari prin apartament.. Asa ca avem doar o solutie...sa asteptam 2-3 luni autorizatia... Imi pare rau ca n-am depus actele in primavara ca acum sa ne fi apucat de treaba...

Alice, sa va dea Dzeu mult noroc in gasirea echilibrului acolo unde v-ati propus.. Si fratele meu e in Anglia de 7 ani si nu cred ca se va intoarce prea curand...

Gecko, las'ca te faci tu bine si sa vezi ce frumos e cu doi " cei mai frumosi"..

Tuchi, ma bucur ca ai si tu timp mai mult sa mai dai un ochi pe aici...

Stela,

Olga, Cami, Mimo, Raluca, am observat si eu cat de bine arata Steve Tyler ala... Sigur are ceva "lucrari" la activ...

Ramo, nu vazui vorbaretul ca dorm baietii ( toti3), dar il salvez pt mai incolo...

Simo, ma bucur ca nu simte Micu boala, ca sigur o simtiti voi cu varf si indesat... Indura-te si de noi cu o poza-doua...

Anuntam victoriosi a patra zi cu chiloti Pampers mai avem doar la somn... Mai facem o jumatate de pipi pe noi, restul la pom, dar totul e spre bine...

Am reusit alaltaieri sa fac si eu minunatul tort diplomat al lui Bubu.. prima crema am gresit-o, dar a iesit MINUNAT!!!! In veci nu mai cumpar tort!!!

Cred ca mai aveam ceva de zis, dar ma mai gandesc putin...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

A, sa vi-l arat pe Lucutza azi cu taxo:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=b30e003e27dbeae71e1757&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email

Si sa va zic ca a dormit pt prima data in patul lui azi-noapte... Si ca ieri s-a intors de pe spare pe o parte

Am mai pus niste poze noi:
http://entertainment.webshots.com/album/577984638onSnaz

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput