Puiuti de Randunici 2008!! (425)
Raspunsuri - Pagina 7
dudurutza spune:
Alice, sa va ajute Dumnezeu in viata pe care ati inceput-o,
sunteti niste parinti minunati
puiutul mic; o sa se acomodeze repede, o sa vezi!
Stela
Simo, a crescut Micu, ma bucur, ce frumos poate fii cu barbateii tai
Tuchi o zi frumoasa!
dudurutza spune:
Nicoleta, ai dreptate, sunt multi care primesc ajutoare sociale, dar sunt sigura, ca unii, nu ar presta nici o munca. Aste este tara noastra, ferice de tine ca esti departe
gecko spune:
'neata
randunici![]()
In primul rand multumesc pentru scoaterea anorexicelor, si cu 2 zile mai tarziu si-au facut ele treaba inzecit. Multumesc si pentru urarile de bun venit pentru flacaul meu.
Michael Nicholas a venit pe lume joi, 17.06, la ora 19:46. In ciuda previziunilor, a varstei gestationale si a starii generale pe care venea pe lume, a adunat totusi de-un 3740g de pufosenie si 52cm la inaltime. E negru ca un pui de cioara
dar sunt voci care ar spune ca seamana cu Patrick.
Dupa a doua nastere pentru mine e evident ca nu pot naste ca oamenii normali, 9 Months cu Hugh Grant
mi se pare ca e doar pentru oameni cu adevarat alesi de cel de sus
.
De tura asta nu nascutul in sine a fost "distractia" ci cele 7 zile inainte de nastere si 3 zile de dupa nastere in care nici macar nu pot spune ca am stat la pat...caci si statul pe pat imi dadea mialgii ingrozitoare, plus frisoane cu 7 plapume in cap, plus febra de iesea fum din mine. Dupa 7 zile de chin am fost luata pe sus de catre obstetrician, mutata la cea mai mare maternitate de aici, bagata in camera izolatoare cu antecamera de decontaminare a celor care vin in contact cu mine si de echipare a lor ca astronautii, m-au recoltat pe toate partile sa dea de urma virusului/bacteriei care m-a pus la pamant (House e mic copil
) si intre doua pusee febrile m-au indus. Aia a fost partea usoara, la ora 3 m-au indus si la 7:46 am nascut. Mi s-a parut atat de mic Michael cand mi l-au dat...nu am crezut ca are mai mult de 2.5kile
...apoi l-au intors si pe el pe toate partile...i-au facut 1001 de culturi, analize...nimic, nimic, nimic....ceea ce de altfel e foarte bine.
Asa ca acum va las un strop din bombocino-ul meu

pe dimineata
, o noua viata, un nou inceput, iar vise, planuri, sperante, inca un motiv sa imi incep diminetile cu zambetul pe buze.
Va pup si va doresc o zi minunata
Nicoleta spune:
Asta-i Gecko pe care o stiu si pe care o asteptam! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
L-am vazut si pe Michael, un scumpic! Orasul va avea acum doi "cei mai frumosi"!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Olgutzika spune:
Gecko, wellcome back!!! Vorba Mimonixei, Michael e cel mai frumos din categoria lui de varsta 

!
Felicitari inca o data! Sa fiti sanatosi si fericiti o mie de ani
!
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mstela spune:
Neata
Gecko
,un pup maaare si o imbratisare calda.

Bravo mami.Dar de und sa fi venit virusachele ala bezmetic?
Ma bucur ca sunteti ok.Sa dai raportul aici every morning sa ne amintesti de greutati unice si frumoase.![]()
Ehee,o fi el pui de cioara,dar e mumos tare si seamana cu Patrick mult.
Naty,Maria

...am eu ceva pe suflet,intr-adevar,multumesc mult ca sunteti alaturi de mine..daca nu intrau paginile astea printre primele la o cautare pe goagal,bine era sa ma destainui randunicilor inimoase...dar mai bine ar fi fost sa avem un forum al nostru privat..
Oricum,va multumesc pentru gandurile bune
.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mihatp spune:
'neata randunici
un buchet maaaare de
pentru gecko, sa fiti sanatosi, frumosi sunteti, fericiti toata viata!
stela

saptamana asta-s pe dupa-amiaza la serviciu
. n-am mai fost din tinerete![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
alice mi-a creat o nostalgieeeee
. apropo si pentru aricel ca intreba de scotia, eu sunt indragostita de ea. este un loc unde m-am simtit ACASA. si cred ca pana la urma acolo vom ajunge. nu simt ca e momentul acum, dar nu se stie niciodata. am un sentiment ca si cum m-ar astepta. stiu sunt 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
dudurutza spune:
Secretul unei saptamani/zile sa inceapa bine, sa apara Gecko sa lase bombocino si cateva vorbe! E frumos si pufos Michael
, sa fie sanatos si voi sa fiti mereu fericiti si sanatosi tun
Stela mai las o
ca simt ca ai nevoie de ea
Sa aveti o zi frumoasa, insorita si cu putina racoare!