Puiuti de Randunici 2008!! (425)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Simo, ce copii frumosi ai! Eu personal mor de dragul lui Micu! este preferatul meu!
Si ceilalti imi sunt dragi, dar Micu are asa un locsor special in inima mea! Poate fiindca este asa un luptator! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Simo27 spune:
Nico,multumesc
.Si da, ai mare dreptate cand zici ca bebe e luptator.A trecut prin multe,inca mai are de tras cu Cmv-ul ala ca nu a plecat,dar are si ceva anticorpi si cred ca vom face din nou o serie de ganciclovir..off
Deci,nu e de mirare ca analizele nu sunt bune atata timp cat virusul inca e prezent!Azi l-am cantarit si are 7 kg,la cat varsa..
In alta nota,mai vesela:i-am luat lui Sam o trusa de doctor,si ce credeti??doarme in pat cu ea,toata seara l-a consultat pe Siluan si a stat cu stetoscopul de gat si cand a facut baie.e mortal
La Bunica din Deal a fost minunat-am tras concluzia ca daca David va face munci agricole la scoala va fi incantat
-au cules capsuni,au ajutat-o pe bunica sa faca o capita de fan,au luat ouale de la gainute,iar David a cules intr-o bucurie ceapa
!si au baut cate un pahar mare cu laptic proaspat muls de la vacuta
!E minunat acolo
ariel_7000 spune:
kya, chiar se fac "tratamente" cu alimente reci la durerile de gat. la mine uneori a mers terapia cu inghetata, alteori nu, insa tin minte, ca dupa ce l-au operat pe frate-miu de amigdale, i-au dat inghetata....
am uitat sa-ti zic azi, eu cand am avut probleme cu alex, pe langa ospen, i-am dat si streptococcinum ca tratament adjuvant si pyrogenium pt febra mare in infectie. i-am dat si belladona, insa de data aia nu a ajutat. a ajutat cu alte ocazii.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mimonix spune:
Vazut poze care mai de care 
Albert la botez , absolut demential cu sapca aia iar Ursuleata fara cuvinte 
(superba freza noua, iti vine perfect...you hot mother
)
Apoi "parizer" Lucutza , presedinte jucator 
Doamne ce ras ma apucase si pe mine de rasul lui 

Apoi Micu si trupa, copilul arata SUPERB nici prin vis n-ai crede ca are ceva...e muult mai rozaliu (mie una nu mi s-a mai parut deloc galben , ofof) si frumusel nevoie mare. Casa bunicii din deal e o nebunie, e casuta din povestile tuturor copilariilor noastre ,vis de poet ce mai 
Multa sanatate!
Bineinteles ca am vrut sa vad si poze de la Viena dar CANCI
Pardon, dar alta expresie mai putin grobiana nu mi-a venit in minte spontan
Fataaa
, e de la tine sau de la ei? Sa stiu cui sa ma adresez ![]()
Kya deci e clara treaba cu gradinita
Dovedeste pe oricine , din pacate. Imi pare rau ca ati avut emotii si imi pare rau si pt gatul usturator al Zanei...iar nu papa, iar slabeste ,ofof!
In rest nimic nou sub soare...a patra zi cand plina de speranta strang rufele de pe sarme, imobilizez leaganul, cobor ghivecele de flori si ASTEPT FURTUNA
Dar si aia pare pierduta in spatiu , o fi langa pozele Nicoletei
Mucii curg izvor nesecat
....Imi imbogatesc pe zi ce trece vocabularul de "duduleza"
si ma amuz copios in fiecare zi cand trecem pe langa terasa din IOR unde lumea sta molesita sub umbrele si bea bere caci Dudu se uita cu jind , da din cap cu invidie si le zice tuturor BEIE !
Eu merg in urma si zic nonstop: N-avem bani, n-avem bani 
Cred ca o sa ne vedeti pe youtube intr-o zi 
Am uitat sa zic ce-am ras de Sof cu cainele ala, am si uitat cum il cheama ca tare haios nume are 
Si de Stefan am ras sa mor, ce idee i-a venit lui de evadare din closet
Va pup, ca m-am cherchelit
Am mancat tortilla cu guacamole si pentru ca scoteam fum pe nari mai ceva ca Gecko in travaliu, am stins cu o bere ...ma duc spre perna, sper sa ajung !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
hai sa va povestesc "Teolisme":
- aseara vorbea la telefon cu soacra-mea si ii zicea ca el a gasit o nuca, pe care i-o da mamaiei sa faca maioneza cu ea cu aspiratorul: vijjjj, vijjjjj 
- sambata, la Valeni a plouat si in curte erau balti. a cules muuuulti melci, i-a aliniat in fata butoiului, pe care l-a rasturnat, a facut alte balti si baga melcii in ele. l-a intrebat mamaie de ce le face asa, ca ii ineaca si el a zis ca ii invata sa inoate ca pestii 
- i-a iesit penultima maseluta (AMR 1 !!!) si mi-a aratat azi. a zis sa-i dau pastiluta care omoara durerea!!!
- imi zice non stop ca face kk, numai ca sa-l spal. adora balaceala. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
raluca2107 spune:
Simo, cat sunt de frumosi flacaii tai
, iar Siluan nu pare deloc slabut are niste falcute 

.
mstela spune:
Neata.Sa aveti o zi minunata.
Am vazut si eu pozici frumoase cu flacai de Cuscra.
Multumesc,Cuscra.Siluan-luptatorul e un scump mic mumos foc,ce nu pare deloc ca ar avea vreo problema.Doamne Doamne sa-l ajute pe el sa fie pe deplin sanatos.
Ceilalti 2 flacai sunt scumpi,de asemenea,cum culeg ei capsuni;ce peisaj pur splendid pe dealul acela.
Lucutza-bucalatul e un delicios
..si pare-mi-se ca incepe sa semene cu tati
...sa semene cineva si cu tati![]()
Vecinik,sanatate rapida Zanei,mititik!

Clau
,multzam,suntem sanatosi,slava Domnului.
Numai bine va doresc.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Simo27 spune:
Fetelor am o rugaminte:::
Peste o saptamana decolam la mare si nu mai tin minte de anul trecut ce ar tb sa contina "trusa de prim ajutor"
.Salvati-ma![]()
Simo27 spune:
Inca o intrebare:la ce magazine as putea gasi adidasi Heelys??ca vineri dam o fuga pana in Bucuresti si vreau sa ii iau lui David pt ziua lui

si dragoste!