Sezatoarea canadiana (184)
Raspunsuri - Pagina 10
mamaana spune:
eu nu am simtit cutremurul, ma perindam prin bucatarie de la o fata la alta ca sa manance
dragaica esti ok?
mamaana spune:
sa va povestesc horror: in weekend eram cu fetele in backyard, ele mi-au cerut apa si am intrat in casa sa le aduc; le-am auzit cum tipa pe dupa casa - tare de tot amandoua: bird, bird. ma duc sa vad ce e si apare o pasare schiopatand; astea voiau sa o mangaie; si st. se duce si-mi aduce un pistol din ala mare de se umple cu apa (din ala de jumatate de metru!) si-mi zice ca is. a lovit pasarea cu el; is. imi zice ca nu statea pasarea sa o mangaie; am dat afara pasarea din curte in spate si am vazut-o ca zboara un pic; de abia am reusit sa o opresc din plans pe is. ca a omorat pasarea; ma uit dupa cateva ore de pasare, nimic, plecase. iar azi am gasit-o moarta in curte bagata pe sub niste frunze mai mari
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexa Ioana merci delphin eu engleza fluent (am studiat cativa ani intr'o tara vorbitoare de engleza) si franceza aproape fluent (mai trebuie sa imi reimprospatez gramatica putin, si sa fac niste ore de conversatie, sa'mi pot da drumul la vorbit). sotul engleza bine spre foarte bine, franceza f putin... dar se invata... dupa mine, asta ar fi ultimul criteriu... v'am zis eu ca deja e vraiste in capul meu mami de brotac rocker www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici |
Alexa, eu n-am timp prea mult sa-ti raspund, dar daca ati stat in SUA si v-a placut, emigrati in Ontario, nu veniti in Quebec ca n-o sa va placa; eu nu sunt foarte fericita aici, desi aparent am jobul visurilor mele, familia ok si material tot ok; dupa sapte ani de Quebec am zile cind imi vine sa ma tot duc sa scap de latinitate
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Dragaica spune:
citat din mesajul lui mamaana eu nu am simtit cutremurul, ma perindam prin bucatarie de la o fata la alta ca sa manance dragaica esti ok? |
Da, 'multam de intrebare , tot varianta3 in 1 , am fost azi la control, nebuni doctorii astia de aici, ca sa nu va plictisesc (am scris mai detaliat la siropei) am sa fac un rezumat:
1. Am fost alergata prin spital de nutrtionista ca in filmele americane dupa ce mi-a vazut fisa cu kilogramele, nici mai mult nici mai putin de 79,200kg si-am plecat de 55kg. Cica sa nu mai mananc mult i-am explicat ca mananc o data in zi si restu fructe, cand am vazut ca ridica din sprancean suspicioasa m-am scuzat politicos si i-am zis ca v-a fi ultima noastra intalnire
2. Felix a decis sa se aseze transversal a venit cu capu la tita mami si cu fundu in partea dreapta, Sebi a ramas cu capu la iesire....baiat inteligent.
3. La masuratori sunt in graficele lor, Sebi are 1810kg, Felix are 1700kg.
4.Dupa aproape 3 luni de zile am vorbit si eu cu medicul meu englezoi cu gropite si accent frumos ....imi scuzati hormonii .
Dupa ce mi-a analizat dosarul, s-a uitat in ochii mei si ....si ...i-a iesit o pasarica pe gura.....cica sunt apta pentru o nastere naturala
Daca totul ramane ca pana acum si Sebi nu se suceste o sa nasc natural...nu stiu daca sa ma bucur sau nu.
Cam atat pentru moment, urmatoarea intalnire va fi pe 7 iulie.
Fratilor ce cutremur? Daca nu deschideam Facebook-ul sa vad mesajul Roxanei n-as fi stiut, eu la ora aia eram la SAQ, nu s-a miscat nimic pe rafturi. In schimb barbatamiu a fost sunat de astia de Rutiere sa plece cat mai repede in inspectie, au cateva poduri mai subrede si vor sa vada daca a picat ceva pe la piloni.
Cand a ajuns in centru la birou colegii lui erau verzi la fata, cica s-au miscat monitoarele pe birouri.
Asta e, la ce fel construiesc astia aici sa ne fereasca Domnu de un cutrmur mai mare de 7 ca nu ramane nimic aproape din Montreal.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
Fetelor in noaptea asta sunt Sanzienele/Dragaicele , cine are probleme cu salele sa-si puna la cingatoare pelin sau cicoare, sa va scaldati in zorii zilei pentru a avea sanatate tot anu.
Restu traditiilor se aplica numai la fetele nemaritate, avem pe-acilea fetiscane nemaritate?????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
mikiion spune:
Cutremurul nu l-am simtit, sotul da.... Dar am inteles ca a fost mai panica in Ottawa.Fetelor de acolo cum sunteti?
Alexa multa bafta. Sfat: actele Quebec, aterizare unde vreti voi dupa ce analizati putin piata muncii. Apropo mai exista si Vancouver si Alberta
Am impresia ca merge prost acasa, se inmultesc fetele care emigreaza. Acum vreo doi ani era rar....
Dragaica tinem pumnii sa stea cat mai mult la caldurica. Cum suporti caldurile?
Jessie felicitari pentru scoala. Bafta la cautatul unui job.
Pitilache vad ca m-ai trecut deja la MontrealAMR 7 zile!!!
pitilache spune:
citat din mesajul lui Dragaica Fetelor in noaptea asta sunt Sanzienele/Dragaicele , cine are probleme cu salele sa-si puna la cingatoare pelin sau cicoare, sa va scaldati in zorii zilei pentru a avea sanatate tot anu. |
Mie mi-ar trebui niste pelin sau cicoare sa mi se rezolve spatele! Dar de un' sa le iau acum?
Mikiion te-am trecut ca m-a rugat cineva s-o scot din lista si atunci am facut si modificarea ta!
Lorelai spune:
citat din mesajul lui pitilache Mie mi-ar trebui niste pelin sau cicoare sa mi se rezolve spatele! Dar de un' sa le iau acum? |
cutremurul s-a simiti binisor la ottawa, cam 30 sec, eu eram la servici, etaj 10 ma pregateam sa ma urc in lift. dupa tremurat am luat scarile. downtown ottawa au evacuat toate cladirile inalte si au trimis oamenii acasa pt azi. uraaa!!
fetele erau acasa cu mama si au simtit si ele. le-a spus mama ca a trecut pe strada o masina mare care a facut zgomotul, le-a scos in curte dar era gata. in cazuri ca asta parca ma simt mai in siguranta in casa de lemn decit intr-o casa sau bloc de beton.
se vede ca intru rar si citesc din 2 in 3, miki te muti iar?
mikiion spune:
Lorelai chiar m-am gandit la tine( si la prietena mea din copilarie care tot acolo locuieste)ca am vazut o scena la tv cu o conferinta de presa in direct, cu reporteri care fugeau care incotro.....
Da, ma mut, dar nu mai e noutate. Vino mai des pe aici
Pitilache, nu e nici o suparare, doar m-am distrat
zavalita spune:
a fost cutremur?! pe bune? n-am simtit nimic. doar ce am deschis calc acum si nu intelegeam ce cutremur..m-am gandit la ro, dar inteleg ca a fost aici deci.
cu emigrarea eu nu ma pronunt inca pt mine dar pt altii incerc :)), azi aniversez 50 de zile.
e diferit de ce ma asteptam. mie nu mi se pare montrealul prea european in afara de cateva cladiri vechi si am vizitat ceva capitale in ultimii ani. sincer din ce vad pe google map toronto rocks. mi se pare f. frumos orasul dar inca n-am fost in toronto sa vad cum e real acolo.
Eu clar daca as fi avut mai multi bani in buzunar m-as fi dus acolo, mi-ar fi fost mai simplu cu limba. eu pe aici am folosit numai engleza dar ma impiedica mult de tot franceza ca sa iau un job. mult.
eu cred ca poti sa te descurci si fara cineva cu orientarea la inceput. doat pt chirie e bine sa ai pe cineva ca sa garanteze pt tine.
pana atunci depune actele pt quebec si in 10 luni te hotaresti unde aterizezi. acum depinde si de ce te-ai hotarat sa emigrezi, bani sau altele.