Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
vladimirescu spune:
nafi saracuta de tine! Sigur ca mama ta vrae sa faca numai bine si, din cauza ca va crede nebuni si iresponsabili cu copilul, va face bine cu forta. E greu sa nu te certi cu ea dar totusi spune-i apasat ca esti o mama toba de carte desi esti la primul copil, si ca nu faci decit ceea ce medicul pediatru ti-a scris explicit ce si cum cu copilul, si tu pe medic il asculti! Uite o idee: scrie pe calculator niste reguli ca venite de la doctor, de cum se creste copilul, semnezi la sfirsit dr. Cutarica, si ii arati - poate asa capata incredere in tine.
Pe de o parte n-ai ce sa-i faci (recunosc ca si eu as fi in stare sa ma port ca mama ta daca as considera ca copilul meu e nestiutor si face rau nepotului meu - i-as face bine cu forta :)), si nu e cazul sa strici relatia de familie pentru ceva care e din buna ei intentie, iar pe de alta parte nici nu ai voie sa lasi copilul chinuit de caldura pt ca asa crede ea ca e bine... Inventeaza ceva sa scape Riccardo de proasta ingrijie dar nici sa nu o ranesti rau pe mama ta... Succes!
dayanara multumesc mult d etot de info complet cu Prevenarul 
M-am distrat tare cum te-ai suparat ca Leo nu face poze cum vrei tu!!
Sa-ti povestesc o faza: calaream acum multi ani (aveam eu 23-24 ani) un cal frumos pe malul marii Egee, la vreme de apus, un peisaj mirific, eu cu pletele in vint si cu fusta lunga cloche... era ca intr-un film! Si am dat aparatul unui prieten sa-mi faca si mie niste poze sa am amintire. Ca sa iasa pozele misto sa am cu ce ma mindri la intoarcerea in tara, am pus calul la galop si eu ma ridicam dreapta in sa cind treceam pe linga ala cu aparatul, ca sa fluture parul si fusta mai bine, ba conduceam calul si prin valurile de la mal, sa avem si stropi de apa in poza - ma dadeam artista, ce mai! Pe vremea aia nu erau aparate digitale... Ajunsa in tara, primul lucru pe care l-am facut a fost sa dau filmul cu pricina la developat si sa scot pozele... Cind le-am luat, eram in niste poze cam cit o unghie - eu cu tot cu cal, in departare, iar in ale poze se vedea doar cite o coada de cal iesind din poza ... eu nicaieri!!! Desteptul de pozar s-a gindit sa ma pozeze fix cind ajungeam in dreptul lui, si pina facea el click eu si dispaream, ca deh, eram in galop artistic :))
Asa ca iarta-l pe Leo, poate a vrut sa pozeze si el in close-up un spectaculos ghepard in fuga ! sau zborul unui colibri :))
ioanact multumim pt filme, sint inetersante! 
babyangel spune:
buna dimineata,
am dormit cam rau...pishpirel s-a trezt pe la 12, si nu era cazul de papa..asa ca am stat vreo juma de ora cu suzetica pana a adormit...Apoi la 4 s-a trezit sa pape, si la 6 s-a trezit marait, si nu s-a mai culcat!
Andira, chiar am fost surprinsa de mesaj, dar cum nu iti este stilul sa fii acida, ma gandeam eu ca te-au stors fetele de toata rabdarea si energia
...e de inteles
!
Andra, Lucas al meu a baut din biberon pana la 6 ani
La 5 ani i-am scos bibe acasa, dar la bunici a mai pastrat o sticluta
Nici la 6 ani nu a renuntat de buna voie![]()
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Dayanara, poze putine dar frumoase
...Silvana e superba cu falcutele ei
..cate kg are?
Ramy norocul tau ca nu ai avut tigari in zona
...mai bine papi o inghe decat o tigara dupa 5 ani..O fi avand si Briana o perioada mai nasoala..poate de la dintisori?
Eu zic sa te inarmezi cu rabdare ca perioada dintisorilor e cam lunga...cu pauze, binenteles!
Daca tot a adormit prichindelul hai sa facem "onorurile zilei"
La multe lunite iepurasi dragi: ERIC , RARES, ANGELA SI AMALIA
Sa fiti iubiti si ocrotiti toata viata!
Uitandu-ma pe listuta cu iepurasi, am constatat ca f. multe mamici care erau active au disparut...nu nominalizez, dar sunt multe! Sa nu mai vorbim de Dianami, care reusea sa ne incante cu postarile ei..
Kossir, tu pe unde esti???
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
Botez Codrin
freedelia spune:
NEatza -- iar pe fuga :)
Am vazut si eio in sfarsit niste poze, ca majoritatea le aveti pe picassa unde io nu am acces :(
Asteropi -- ce viata de vis aveti mama... imi amintsc cu mare placere de plajele Greciei, sper sa le mai revad vreodata...
Gaby -- da, fata, Ergo-ul tau e "in productie" comanda ta a fost clara de la inceput. Pretul este de 50 de euro, puteti sa platiti cum vreti, euro sau dolari, vorbim mai incolo detalii, etc
Babyangel -- asa cum ati fost voi cu biberonul suntem noi cu suzeta, nu vrea sa o lase si pace... a avut o perioada cand o lasase aproape complet, dar de cand a venit Jane parca mai abitir ca inainte o suge. Sper sa nu ajungem pana la 6 ani...
Dayanara -- nu am mers cu vaporul, poza aia e in compartimentul de tren. De ce ti se pare ca ar fi pe vapor?
Andira -- da, si io tot de aia am pus-o in valiza, ca eram la hotel si nu am gasit pe unde sa o pun sa fie safe repede, ca trebuia sa fac ceva :) Io pe Jodie la 2 ani daca o punea in portbagaj, sarea de acolo clar... asa maimutica era...
Va pup, tre sa fug sa il iau pe John de la scoala ca azi are prima lectie de tenis, sunt curioasa daca o sa ii placa...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
child spune:
Buna dimineata si de la noi.
Sunt chiauna de somn, bebe s-a agitat toata noaptea, a stat la tzitzi non-stop, ca-i mai calma durerile de burtica.
Nu a avut scaun de cateva zile, vad ca termometru nu merge, supozitorul l-a eliminat asa cum i l-am pus, cred ca o sa-i dau milchzucker in ceai (daca mi-l bea!), sper asta sa rezolve problema, ca nu mai avem liniste in casa. Cred ca si de asta imi refuza sanul, asa ca...pompa sa traiasca 
Stiu ca KOSSIR a zis ca dispare o vreme, e la socri.
M-ati pus pe ganduri cu prevenarul, mie pediatra mi-a spus sa asteptam, sa vedem daca bebe face des otite sau rinofaringite, atunci facem vaccinul.
Daca v-a fi sanatos, atunci recomanda vaccinul la 2 ani, inainte de intrarea in colectivitate.
Acum, asa cum povestiti voi, am intrat la idei, o sa mai intreb un pediatru.
Dar ce sa zic de vaccinuri, noi nu avem facut nici BCG-ul, ca in Brasov au venit niste doze care au fost facute nou-nascutilor.
Si, oricum, eu am aflat cam tarziu, cu toate ca am sunt saptamanal la maternitate.
Sper luna asta sau cealalta sa facem si noi BCG-ul, ala promis de minister 
Sa aveti o zi frumoasa, asa, ca vremea de afara!
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
Delia13 spune:
NEATA FETELE!
Dupa cum ati vazut m-am intalnit cu Alina, Ioana si Justina.
Intalnirea a fost f placuta, doar ca spre seara s-a cam racorit si piciului meu i se facuse frig si desteapta de ma-sa nu avea la ea decat o bluzita sa-i mai pun pe copanele. Acum m-am invatat minte si mi-am pus in gentuta lui o paturica
.
IOANA e mai dragalasa decat o vedem noi in poze, e frumoasa foc si tare zglobie, iar Justina e cumnitica , papa si doarme, nu zice nik[:D.].
VLADI- tare m-ai amuzat de descrierea ta, cum mergeai cu calu in galop si cu pletele in vant si ciuciu poze
.
MAI vroiam sa scriu , dar s-a facut tarziu, tre sa ma pregatesc sa plec. De azi il las pe pitic cu bona(mama sau soacra) si plec cate 3 ore sa studiez. Sper sa pape din biberon ca intr-un timp il refuza.
Pup toata gasca
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
vladimirescu spune:
freedelia se pare ca ai avut o vacanta pe cinste, pozele arata f misto!
Stii ca eu imi doream Ergo inca de cind ai povestit despre el. Dar m-am grabit si am gasit o solutie de a comanda pe net... Le-am scris alora de la Ergobaby Europe intrebind de ce nu livreaza in Romania si, dupa o lunga conversatie, au gasit o solutie si mi l-au trimis, tre' sa vina azi-miine. La vremea cind le-am scris lor inca nu-mi era clar ca tu poti sa ne trimiti, era la inceputul conversatiei acest subiect intre fete, si mie mi-a fost jena la inceput sa te rog sa-mi trimiti prin parintii tai, m-am gindit ca e f inconfortabil pt ei la cite bagaje au de pus pe avion sa mai ia si Ergo pt mine, sa se intilneasca dupa aia sa mi-l dea etc. Dupa aia am vazut ca fetele comnadau, dar mi-a fost rusine de cei de la Ergobaby ca incepusera sa caute solutii si eu sa zic ca nu mai vrea... Si uite asa m-am remarcat cheltuind 150 eur pe unu ergo (organic :)) si o pereche de sucking pads, plus transport cu UPS :))
Voiam sa-ti zic ca ai toata admiratia mea pt cit ti-ai batut capul sa ne ajuti cu asta, eu sincer nu mi-am imaginat ca ai sa depui atita efort si tu si parintii tai, de aia nu am zis nici pis ca voiam si eu... 

vladimirescu spune:
Mai fetelor, tare mi-e mila de voi cu pompele alea, tot mai multe vad ca va chinuiti... Vreau sa va zic cum e la mine, poate ca merge si la unele dintre voi asa, fara pompa...
Cred ca de vreo 3-4 saptamini Floricica imi da senzatia ca maninca tot mai putin la sin. Uite, in ultima saptamina, suge un pic (2-3 minute) la un sin, pe al doilea nici nu-l mai gusta, apoi se joaca cu sinul, imi vorbeste etc, nici gind sa mai inghita ceva. Lapte ramine intotdeauna destul dupa ce "maninca" el, de aia nu inteleg de ce nu trage mai mult. Eu am o engrama pe creier in ceea ce privest epompa, o urasc, e tortur apt mine, asadar nici gind sa pompez!
Totusi, la cintarire reiese ca ia cam 200 g pe saptamina. In concluzie, cred ca trage f puternic si maninca cit ii trebuie in doar 2-3 minute, chiar daca mie mi se pare ca nu maninca.
Ma gindesc ca asa o fi si la unii dintre bebeii vostri (nu la toti). De aceea, poat ear trebui sa incercati s anu pompati, sa insistati pe sin, cu conditia ca bebe sa para multumit cu putinul pe care-l maninca si sa se vada ceva si la cintar. Poat ein unele cazuri e ca la mine, creste desi noi nu intelegem deloc cu ce anume se hraneste!
wapi spune:
Salutare!
Mai trecem si noi din cand in cand pe aici si invatam din dilemele altora. De maine sunt fara bona pana in august
si daca in august sunt inca in viata, inseamna ca o sa traiesc o suta de ani. Multumim pentru urarile la implinirea a doua lunite!
Am facut si noi vaccinul de 2 luni - mergem pe Infanrix - n-am avut nicio reactie negativa, dupa vaccin am stat afara toata ziua - am indrazit prima deplasare la niste prieteni langa Bucuresti.
Ca sa raportam regulamentar: avem 58 de cm si 5,700 kg, eu as considera cam 5,500 net ca sa zic asa (avea cam o ora de cand mancase in momentul cantaririi) - ceea ce inseamna ca a luat minim 1,200 in a doua luna si 2cm. Asta nu il impiedica sa adoarma in unele seri flamand si plangand(de exemplu aseara - cand l-am tinut mai mult de ora la san, de ziceam ca nu-i mai am deloc; de oboseala a adormit). Si refuza in continuare orice fel de completare 
In rest, tot cu ceaiuri si mancat la greu sa aiba boieru'cel mic ce sa pape.
Ne pregatim si de botez, doar DJ ul ne mai lipseste - cautam unul mai friendly la pret ![]()
Legat cu dilema cu laptele praf pana la ce varsta: noua ni s-a spus ca laptele de vaca nu are chiar tot ce i-ar trebui, si lui Stefan i-am dat lapte praf pana la 2 ani jumate parca; oricum diferenta de pret intre laptele praf si cel de vaca nu s-a cunoscut pentru ca el bea si acum aproape un litru de lapte de vaca pe zi, si ajungem cam la aceaisi bani cheltuiti pe lapte saptamanal.
A inceput sa-mi cada parul, timid e adevarat, dar suficient sa ma enervez cand il vad pe jos.
Multa, multa sanatate tuturor!
Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)
dayanara spune:
vladi imi inchipui ce rau ti.a parut de poze...si pe cal, adica asta nu e la indemana in fiecare zi, dar m.am spart de ras :)))) auzi cica se vedea un pic din coada:)))))
asteropi mama mama ce peisaje , zau ca as veni acolo ti.as lasa copii pe cap si m.as arunca in piscina:))
asteropi e frumoasa foc si chiar model: ma refer la inaltime!
si am vazut si pe maria dulce si o anastasie ...apropo frumos nume
si felicitari pt intoarcere
anca andira, da a luat destul in greutate are vreo 6 kg si ceva cred
eu cred ca cine da lapte de vaca dupa 1 an nu are nimic, ca.i da lp si mai bine, cam asa stau lucrurile
ca si andira prefer sa stea cu bibe si pana la 5 ani doar sa bea
nafi ce rau imi pare de tine
nu te stresa ca simte bebe, gandeste.te ca nu va sta mereu acolo, asa vei suporta mai usor
multumim de complimente la poze
revin cand pot ca azi au inceput reducerile
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg