traim in Romania si asta ne mananca ......sufletul
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MACARIE/MACARIE.jpg)
MACARIE spune:
am sa apelez la avocatul poporului asa cum m-ati sfatuit, dar tare mie teama sa nu o fac lata.....ca ei se ajuta intre ei , un nou control pe cap este exact ce imi lipsea , asta m-ar ingenunchea definitiv . ....
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MACARIE/MACARIE.jpg)
MACARIE spune:
marius , daca nu esti " diplomat" risti sa o incurci rau de tot pt ca legile in tara asta se schimba de la zi la zi si nici macar contabila nu le stie pe toate. ca un exemplu....sotul are afacerea lui eu am un mic magazin cu produse ieftine unde sunt "diplomata" in fiecare zi fara exagerare, au fost date cand am fost si de doua ori pe zi .....a venit prima echipa si imi spune ca nu am voie sa vand veioze si fiebatoare , nu au vrut sa imi spuna de ce ..cica asa e legea , dupa cateva ore vine o alta echipa ,le explic ca abia au plecat colegi ...nu-i intereseaza , sunt "diplomata " si cu ei sii intreb de ce nu am voie sa vand veioze si fierbatoare . " pt ca consuma prea mult curent " si au inceput sa rada spunandu-mi ca este o prostie " cine ti-a zis asa ceva " ??!!! ..........in ziua aia am avut tensiunea 16 , nu am avut bani nici macar de piata .
------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Si o camera ascunsa de ce nu-ti instalezi, sa inregistrezi cand esti "diplomata"?
Apoi ori o trimiti la tv, ori le-o arati lor data viitoare cand vin, le spui clar ca daca mai vin o copie a filmului il trimiti la presa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ANISO spune:
E mare...nu e suficient ca e cum e ,mai trebuie sa ii ai si pe astia pe cap?Asa o fi si in alte tari?Spune-ti-ne fetelor.
Marilena12 spune:
Du-te frumos si fa reclamatie pentru individa aia, da-i in judecata si cere sa se constate nulitatea actului, nu sta sa astepti tu executarea, doar nu-ti inchipui ca aia te-a invatat corect ce trebuie sa faci!
Si eu am fost cat pe ce sa patesc niste chestii foarte aiurea cu firma, numai pentru ca unii nu au habar sa-si faca meseria, am avut noroc sa ma indrume cineva cum sa ies din problema. Las-o incolo de diplomatie, astia te mananca si cu ea si fara... Asa se intampla cand in institutiile de stat zac tot felul de paraleli pusi acolo doar pe criterii politice, nici macar documentele lor interne nu si le cunosc.