Golfuri izolate, nisip fin sau locuri luxoase – puteti gasi locul care vi se potriveste perfect pe malul marii printre cele enumerate in topul nostru al plajelor secrete din Europa.
www.supereva.ro/info.asp?id=1969" target="_blank">Top plaje uimitoare si secrete ale Europei
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
vama veche: este ca o "icoana" pentru multi romani ... chiar daca nu mai este ce a fost. ramane pe vecie in inimile multora .. inclusiv cei din afara ro ... revin cu aceeasi intensitate si emotie de fiecare data acolo .
este un loc unic prin romantismul salbatic instalat
Am avut nesperata sansa, in noiembrie 2009, de a merge in Gran Canaria. M-a impresionat Playa de las Canteras, in Las Palmas, dar cea mai frumoasa mi s-a parut Playa del Ingles, in sudul insulei. Daca aveti oportunitatea sa ajungeti acolo, n-o sa regretati. Drumul e scump, dar acolo veti fi uimiti de ospitalitatea si bunatatea spaniolilor si de cat de ieftine sunt toate.
2 plaje-plaja de sulina , absolut minunata , ce vama mergeti la sulina cu Europolis in brate si o fiti,,undeva , candva "..
O plaja din Irlanda-foarte mica din corali, in zona Conemara , absolut senzationala-drumul spre Cliftden
Plaja Maro din Nerja (Spania)... retrasa, mica, parca e rupta din alta lume... http://www.andalucia.org/playas/malaga/maro/?set_language=en&gclid=CPyh8dHboaMCFQU9ZgodAFm64Q
MElise
Eu zic, APRAOS din Insula Corfu, Grecia (desi e destul de greu sa alegi intre plajele din Corfu)
www.celina-bianca.blogspot.com
Desi in Rhodos aproape toate plajele sunt cu pietricele, eu recomand plaja din Faliraki.