De ce nu ma mira comportamentul lui Teo Trandafir?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Allinta,te aprob neconditionat daca imi poti spune ce masuri ar fi putut lua alt guvern,din oricare partid fiind,ca sa nu fie "de groaza" in situatia de criza in care ne aflam.
Sa nu spui ca marirea TVA-ului si a taxelor,pt. ca am mai explicat pe aici ca asta ar fi insemnat o pierdere mult mai mare decat 25 %respectiv 15% pt. cetateanul de rand care isi numara banii in fiecare zi!

In primul rand, sa se opreasca din furat. Apoi, sa dea legi prin care sa puna un barem maxim al salarizarii pe profesii, astfel incat sa nu mai ajunga un sofer la 4000 de lei lunar.
Sa nu mai iroseasca banii statului/cetatenilor cu investitii paguboase, doar ca sa-si incaseze ei comisioane.
Sa nu dea afara nici-un bugetar, sa nu scada nici-un salariu.
Nescazand puterea de cumparare, economia isi va reveni din starea de inertie in care au aruncat-o basescu si boc cu anunturile si masurile lor "aniticriza" + jafurile "politicienilor" furaciosi.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

allinta, f bine sintetizat si scris.gand la gand.

mami de , premiata la concursul de dans 24+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danny1

allinta, f bine sintetizat si scris.gand la gand.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:

Allinta,te aprob neconditionat daca imi poti spune ce masuri ar fi putut lua alt guvern,din oricare partid fiind,ca sa nu fie "de groaza" in situatia de criza in care ne aflam.
Sa nu spui ca marirea TVA-ului si a taxelor,pt. ca am mai explicat pe aici ca asta ar fi insemnat o pierdere mult mai mare decat 25 %respectiv 15% pt. cetateanul de rand care isi numara banii in fiecare zi!

In primul rand, sa se opreasca din furat. Apoi, sa dea legi prin care sa puna un barem maxim al salarizarii pe profesii, astfel incat sa nu mai ajunga un sofer la 4000 de lei lunar.
Sa nu mai iroseasca banii statului/cetatenilor cu investitii paguboase, doar ca sa-si incaseze ei comisioane.
Sa nu dea afara nici-un bugetar, sa nu scada nici-un salariu.
Nescazand puterea de cumparare, economia isi va reveni din starea de inertie in care au aruncat-o basescu si boc cu anunturile si masurile lor "aniticriza" + jafurile "politicienilor" furaciosi.

OK!Sunt de acord cu tine!Cu bugetarii,nici aia cu salarii de "groaza" si care nu-si justifica contributia?

Mergi la inceput

Citat:
OK!Sunt de acord cu tine!Cu bugetarii,nici aia cu salarii de "groaza" si care nu-si justifica contributia?

Nu am inteles nimic !!!

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Allinta,vorbeai de soferi cu salariul dublu fata de al meu,una la mana,eu mai amintesc de casieritele de la Metro care au salariul dublu fata de al meu,dar cu studiile la jumatate.

Aici am dat exemple de bugetari "modesti" ca de directorii aceia din "Regii"(parca asa se numesc?)nu mai pomenesc.

Si ca tot suntem la acest topic,dar "Loteria" cum isi mai plateste sefii?Ca pe Minca nu mi-as fi dorit-o in Parlament,pt. ca a tolerat in continuare o Loterie care ia din banii amaratilor cu vise de inavutire!De ce nu se scade pretul biletelor si nu se dau mai multe premii?
La bugetari pe ce criteriu se vor calcula salariile si f. important, cum se rezolva d.p.v. juridic contractele de munca deja facute?

Care sunt politicienii furaciosi?

Mergi la inceput

Wow ! Toate intrebatrile alea sunt pt mine ?! Pai de unde sa stiu, ca nu lucrez la guvern, nici macar in apropierea lui... :D

Politicienii furaciosi sunt toti maharii din conducerile institutiilor, fara exceptie.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Ca pe Minca nu mi-as fi dorit-o in Parlament,pt. ca a tolerat in continuare o Loterie care ia din banii amaratilor cu vise de inavutire!
De ce nu se scade pretul biletelor si nu se dau mai multe premii?

Eu cred ca mai bine s-ar imparti biletele gratuit, pe baza de tabel nominal, iar premiile s-ar distribui apoi in ordine alfabetica, cite unul de persoana ca sa ajunga la toata lumea.
Acum, ca n-a ajuns Minca in Parlament, acest deziderat este intru-totul realizabil.
Teo, cea pe care ai dorit-o in Parlament, ce zice?

Mergi la inceput

Citat:

Allinta,vorbeai de soferi cu salariul dublu fata de al meu,una la mana,eu mai amintesc de casieritele de la Metro care au salariul dublu fata de al meu,dar cu studiile la jumatate.

Frazele astea mi-au atras atentia; la privat, un salariat poate avea ce salariu fixeaza angajatorul sau solicita salariatul. Nu afecteaza in niciun fel bugetul statului, dimpotriva, tinand cont de impozitul pe salarii.
In privinta bugetarilor, salariile trebuiesc analizate si alocate in functie de suma disponibila, astfel incat, bugetul sa poata suporta.
Chiar nu conteaza ce studii ai tu si ce studii au casierele de la Metro; ele ar putea fi absolvente ale unei facultati, si sa prefere, din diverse motive, sa lucreze acolo.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

b.nica, de fapt care e problema, ca eu nu pricep? Ca Teo s-a imbratisat cu Aura? Dupa tine cei care sunt in partide diferite trebuie sa nu isi vorbeasca, eventual sa se incrunte unii la altii si poate sa traga si o cearta zdravana din cand in cand?
Restul problemelor tarii sunt rezolvate si a ramas doar asta?
Si eu gandesc la fel ca Allinta, si ma bucur mult ca mai sunt si altii care vad dincolo de barfele momentului (cine cu cine s-a imbratisat sau cine pe cine a injurat). Bag seama ca te uiti cam mult pe b1tv...
Eu sunt insa dintre prostii care l-au votat pe Basescu dar am ajuns acum la concluzia ca si el si guvernul isi ascund incapacitatea in spatele crizei.
Allinta a sintetizat minunat cateva din caile de urmat in perioada crizei. Si mai sunt si altele... Sa tai din salarii, din pensii, sa dai oamenii afara, sa pui impozite peste impozite pana sufoci micii intreprinzatori ti se par solutii de iesire din criza? Si de fapt, cum se face ca povara e tot pe spinarea celor sarmani? Tare seamana povestea cu cea din "Mos Ion Roata si Unirea"
Am intrat din curiozitate pe site-ul ministerului de finante, sa vad si eu contul solidaritatea cu sumele alea "transparente" prin care guvernul cere mila celor jupuiti pana la sange sa ii mai dea bani pt masini, calculatoare, deplasari si ce or mai lua ei. Nu am gasit, poate nu am stiut eu ce sa caut, dar sumele vehiculate la salarii (in minister, nu in nu stiu ce regie) m-au facut sa ma dau cu capul de pereti si sa vb singura.
Ce guvern responsabil si grijuliu fata de cetateni cheltuie cu nonsalanta in perioada de criza, pe chestii menite doar sa le imbunatateasca lor traiul, 100 mil euro doar in primele 4 luni ale anului, imprumuta NERAMBURSABIL Moldova cu 100 mil, mai da si lui Udrea cateva zeci de mil pt promovarea Romaniei (care?) mai da si niste bani pe sedii ale spp-ului si altor institutii, e incantat de construirea catedralei Mantuirea Neamului cu alte cateva sute de mil, dar nu are bani pt spitale, pt invatamant si da oamenii afara? Pai in loc sa ii tina ca sa le impoziteze veniturile se obliga sa le plateasca ajutor de somaj (e drept ca a furat si de acolo).
Si cand termina banii astia ce face? Ca economia e la pamant, crestere economica nu-i, sanse de redresare nule spre dezastruos.
Eu tot nu pricep, poate ma lamuresti tu, ca esti atat de preocupata de politica si sigura ca masurile luate sunt alea corecte.
Si ma mai deranjeaza f tare un lucru: faptul ca sunt atatia copii si tineri bolnavi si statul nu numai ca nu face nimic (ma refer la asistenta medicala cum e cea primita in strainatate), dar le mai taie si din medicamentele pe care cu chiu cu vai le dadea pana acum si ii lasa sa moara. Eu spun ca e genocid, tu cum denumesti asta, masura de austeritate? Epurare?
Sfatul meu pt tine insa, ca sa depasesti frustrarile legate de comportamentul lui Teo (reaua de ea, cum a putut sa te dezamageasca!), si ca sa nu mai fii si tu "un membru umil,fara personalitate" al dc-ului, da o fuga pe la umanitare, sfasie-ti sufletul citind povestile copilasilor bolnavi si da o mana de ajutor pt sustinerea lor.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput