Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***
Raspunsuri - Pagina 20
Ilinca_M. spune:
Nici io n-am crescut cu microbistii-n casa, pe taica-meu, slava Domnului, nu-l pasiona forbalu'
(poate si de-astea imi doream un "neforbalist", ca io, iubindu-l pe taica-meu, asa mi se parea normal
). Dar primu' meu "pretin adevarat" cu care am perdut mai bine de 6 ani de veatza, era un mare microbist, mi-am urat zilele in care eram alaturi de el cand erau meciuri, ba am prins si un campionat mondial (studenta la Cluj fiind- io nici acum nu-mi dau seama cum poate scoate un kkt de joc tot ce-i mai rau din oameni, nu pot uita ce era pe strazi in zilele Campionatului

). Brrrr
O,nu, toti barbatii sunt asa "ia o pauzari" cand e vorba de-o raceala?! Asa e si al meu cum ii curge un pic mucu' sau stranuta, e tragedie:))) Novus, io zic ca un dush urmat de un fervex sau coldrex si bagat la pat e suficient. Eventual o frectie cu spirt, sa para treaba mai serioasa:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Bianca2503 spune:
Iaca a adormit si Vladimir. In seara asta fara chiu si fara vai. Pur si simplu. A stat pana a picat lat.
NOVUS, eu zic un Fervex/Coldrex si il ia somnul repede si se face si bine.
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aaa, pai nu ma refeream strict la Zuzu, Bianca, ziceam in general de lapte de-asta la cutie (ca toate-s o apa si-un pamant); io ma gandisem ca ar fi bun Parmalatu' ala de crestere (cat l-am vazut si eu pe raft) dar daca tu zici ca e vanilat, e clar! Numa porcarii pe rafturi. Ziceam fiindca mie mi-a ramas in cap din mai multe articole ca nu se da lapte de vaca la copil inainte de 2 ani, sau chiar 3, nu mai tin minte exact (decat in orez cu lapte etc.). |
Uite, noi am trecut pe UHT de la 1 an. Pentru ca argumentul cu "n-are destule vitamine/minerale" o fi tzinand pentru mofturosi, nu pt haplea al meu.
Te-ai uitat pe ingredientele de la Parmalat-ul ala sau de la Humana Junior Drink? E un pomelnic mare mare din care retin doar ca nu-i mare diferenta intre ele si praf.
Am preferat LaDorna BIO pt ca feelingul meu e ca chimicalele din laptele praf fac mai mult rau decat ajuta vitaminele din acelasi. [stiu, feelingul nu e un argument prea bun, da' nush cum sa-l numesc]
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Am pus si eu niste poze de la intalnirea de 14 ani. Da, sunt pitica (top5 din clasa, din pacate cele mai mici decat mine s-a nimerit sa nu vina:))) dar sunt si mereu langa una din lunganele clasei (care culmea, au venit toate 3, toate cam la 1.75 fara tocuri:)). mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Esti cea mai mica, da' si cea mai siluetica
[si eu am ajuns la 49, cat aveam inainte de sarcina]Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)
Monnvas spune:
Trec pe la montignace si apoi bag capitol nou.
ELA, Ianis e superb si asa tuns. Si eu ma gandesc cu groaza ca ar trebui sa-l fac pushcariash pe al meu, ca-i rau de caldura, si asa par frumos are.. Nu inele, ca Ianis
, da' na...
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)