MacBook

MacBook | Autor: louisea

Link direct la acest mesaj

Ma vad din pacate nevoita sa-mi schimb laptopul (desi pe actualul nu l-am avut de mult timp :((

Si ma gandeam la un MacBook. Sunt cam paralela in domeniu, dar stiam ca sunt multe programe care nu se pot folosi pe un Mac bla bla..

Aveti? E bun de ceva? E mai bine sa ma orientez dupa un laptop care merge pe Windows?

Nu ma intereseaza sa am ceva programe speciale pe el, ci mai mult ceva tip Word si Internet.. Nu muzica, jocuri etc.

Cum tine bateria? Programele sunt bune de ceva? Orice ajutor e binevenit

Thanks

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Louisea, am si eu un laptop Mac de care sunt tare incantata. Bateria ma tine peste 6 ore, si am Microsoft Word Mac pe el, Powerpoint, Excel, etc. Internetul zbarnaie. Grafica e de milioane. Pozele se vad grozav pe Mac.
Nu prea ma pricep sa iti dau multe amanunte ca eu sunt mai atehnica asa, dar vreau sa iti spun ca sunt foarte multumita de el.
Am un prieten care si-a instalat si Windows pe Mac. Stiu ca acum sunt multe programe care pot rula si pe Mac.
Nu regret un moment ca mi-am luat Mac. Si l-am luat asa mai mult de gura prietenilor, la scoala imi vedeam colegii cu Mac ... ce naiba, hai sa imi iau si eu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Merci ciuf de raspuns

Ma bucur ca esti multumita de el. Banuiesc ca ai un MacBook simplu, nu? (adica nu Pro)..

M-am decis ca o sa fie un Mac. Sunt atat de dragute Acu ramande de vazut daca sa fie un Pro

Eram un pic derutata cum e cu Word-ul etc., dar daca se poate instala si pe un Mac e perfect Am fost si intr-un magazin sa mai intreb una alta dar sti tu cum sunt vanzatorii, mai ales ca pretul unui Mac e mai mare decat al celorlalte laptopuri, iti zic numai avantajele etc. Si pe net nu prea am gasit pe nimeni sa se planga de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

louisea go for it! Eu lucrez doar pe Mac-uri de ani de zile si sunt absolut indragostita de ele. Sunt fiabile, nu trebuie sa reinstalezi sistemul de operare o data pe luna, isi fac singure update-urile de sistem, majoritatea softurilor sub Windows au si corespondent pe Mac. Microsoft are divizie Mac, eu am Office for Mac si merge mai bine ca pe PC. E adevarat ca softurile sunt scumpe si, ca orice utilizator cinstit de Mac, va trebuie sa faci eforturi (financiare) sa ti le achizitionezi dar merita. In plus, daca nu vrei soft Microsoft exista variante open source (ca open office) pe care ti le poti instala gratuit si cu ele deschizi orice fisier din suita Microsoft Office.

Pt. net, poze si altele de care zici tu ca ai nevoie nu-ti trebuie un Pro, MacBook-ul clasic e mai mult decat suficient si vine cu softuri dedicate preinstalate (suita iLife), mai bine directionezi banutii catre unul cu un ecran mai mare.

Felicitari pentru viitoarea achizitie, o sa-ti vina un pic greu in prima saptamana pana te obisnuiesti cu el din cauza ca totul e foarte simplu iar cei care vin de pe PC sunt obisnuiti ca un computer sa fie putin complicat, o sa vrei sa pui codec packuri si alte windowzisme, forget it and just enjoy your Mac

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Uhaaa dar nimeni nu are nimic de zis negativ? glumesc desigur

Monica ma gandeam la un Pro ca as vrea unul in aluminiu nu in plastic alb - cel putin asa arata - cum sunt cele clasice. Se gasesc oare si clasice in aluminiu? Tre sa ma interesez

Ecranul l-as vrea 13", max 14". Acum am de 14" si mai mare n-as vrea.

Cand ma gandesc ca pe actualul laptop am dat aprox aceasi suma de bani cat m-ar costa un Mac imi vine sa da naaa atat m-am tot codit si atunci .. si pana la urma tot la Mac am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Louisea, si eu tot atehnica posesoare de Mac Book Pro si nu pot sa zic decat ca e super. Chiar si sotul, IT-is de calibru a trecut la Mac dupa lungi ezitari si nostalgii si nu mai conteneste cu laudele.

Daca vrei, ii cer deseara sa faca un elogiu in engleza la Mac Book:))
Acum vrea ....ipad:))

Din punctul meu de vedere e foarte usor de lucrat si usor de priceput ce si cum, plus grafica, prezentarea e fara cuvinte!

Alina

Mergi la inceput