Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste>20 (522)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui medeea76nou Yasmi, testul tau e cat se poate de pozitiv! Fetele, azinoapte nu dormeam din cauza furtunii si la 00.33 am simtit o durere mare, ascutita, in zona uterului, spre stanga, timp de cateva secunde. Cunosc durerea asta prea bine, insa mi se pare devreme... Doctorita mea mi-a spus ca ea cand a avut implantarea, s-a trezit din somn de durere (nu dureaza mult). Au inceput sa ma doara putin sanii, dar iar mi se pare devreme (totusi, doar ziua 6 DPO), iar contactele au fost la trei zile inainte si una dupa ovulatie, deci sanse extrem de mici. Pe de alta parte, e prima luna fara anticonceptionale dupa muuulta vreme, si se poate ca toate simptomele sa fie din cauza hormonilor care isi reintra in drepturi. |
medeea uite exact asa am simtit si eu in z7 si 8 DPO, intepaturi ascutite in stanga, as fi zis ca pe la ovar pe acolo, nu stiu....si usoare dureri de mijloc. o fi fost implantarea???

In asteptarea unei minuni
draguta spune:

la toate fetele
cos minuta nu pot sa cred, la fel am visat si eu azi noapte, test cu doua liniute, a doua mai palida si o apa mare limpede![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vas spune:
Yasmi, de ce sa mergi la martie, nu draguta mea avem DPN 27 februarie de incadram la ian-feb.ultimul cm 22 mai? In general majoritatea nasc cu cateva zile inainte. Eu am nascut la 39 si 3 zile.
La mai-iunie unde am fost, primul bebe a aparut in martie dar a ramas tot capsunel de mai –iunie.
Am deschis si eu la odisee……o alta coincidenta printre multe altele (o sa va povestesc) e ca eu Elizei ii spun Elizuca Buburuza…..
Da yasmi, asa e testul.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
cos_minutza spune:
Angi
,oricum eu nu-mi fac sperante!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
vas felicitari!!!! sarcina usoara si la termen

in fiecare zi cate o graviduta![]()
![]()
![]()
![]()
bb yasmi felicitari!!!sarcina usoara si la ternen!!!

cos_minutza spune:
citat din mesajul lui draguta![]() ![]() ![]() ![]() la toate fetelecos minuta nu pot sa cred, la fel am visat si eu azi noapte, test cu doua liniute, a doua mai palida si o apa mare limpede |
O fi ceva semn,sau numai inconstientul ca nu ar fi prima data

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
cos minuta cred unde ne dorim prea mult, simptome induse am , acum am inceput si cu visele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de intepaturi cum spun fetele DPO nu mai spun, daca nu va fi sa fie mergem inainte
LIa

sa treaca supararea, va veni si ziua noastra
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui vas Yasmi, de ce sa mergi la martie, nu draguta mea avem DPN 27 februarie de incadram la ian-feb.ultimul cm 22 mai? In general majoritatea nasc cu cateva zile inainte. Eu am nascut la 39 si 3 zile. La mai-iunie unde am fost, primul bebe a aparut in martie dar a ramas tot capsunel de mai –iunie. Am deschis si eu la odisee……o alta coincidenta printre multe altele (o sa va povestesc) e ca eu Elizei ii spun Elizuca Buburuza….. Da yasmi, asa e testul. Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 |
pt ca la odiseea de ian-febr sunt burtici f inaintate, unele au DNp-ul chiar de craciun in decembrie si mi se pare prea mare diferenta intre sarcini.ma incadrez mai bine la odiseea de martie. dar oricum inca nu ma inscriu niciunde...
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
cosmi hai fa si tu un test. poate ne aduci o bucurie!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!