Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Oana, am citit ca pleci in vacanta 2 saptamani Pupici la Eric cel ce sta adormit in poponetz(vazut pozic) si sa va intoarceti cu bine ( nu stiu unde pleci , dar dupa ce recuperez capitolu o sa stiu
)
Niki, pai si Maria ne face in ciuda cu plaja???Pai se poate asa ceva?? E tare dulce in rochita rosie, frezata si cu gropita intr-un obraz(sau mi s-a parut?) Si Codrin are gropita in obrazul drept...
Dayanara, doar nu vroiai sa scapi de tot de "fantasmele" sin Romania...e bine ca ai de-a face cu rahaturi ca stea foarte rar , ca altfel
...
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyangel
Dayanara e tare dulce Silvana..si grasunica foc! Dar foarte, foarte serioasa ![]() Anca mami de ![]() de ![]() Botez Codrin |
nu ma supar ca nu seamana deloc cu mine:))) are fata de "poco amigo" ca ta.su:)))
roxana si
![](bebe.gif)
![](copilas.gif)
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
Sa-nteleg ca Rares de Irinabobe e primul iepuras ce se bucura de papica???
Child cred ca esti taaare mandra ca Abert iti seamana perfect.scump, scump!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Sa vedeti cum imi bat eu joc de cupil : Uitati aici ![]() Child tare scumpic Albert. ![]() Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) ![]() www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> ![]() ![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() ![]() Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana, e mortal eric!! dar cat este de interesat de carte
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Anca
mami de
![](bebic.gif)
de
![](cavaler.gif)
Botez Codrin
vladimirescu spune:
rammy, dayanara - cu pasaport bebe nu stiu cum e acum, dar probabil scrie pe site directie pasapoarte. Acum 4,5 ani i-am facut pasaport lui Vladimir cu poza facuta de mine acasa, l-am pus in fund linga un perete alb si i-am tras poza. Am taiat-o in Photoshop la dimensiunea ceruta, de la piept in sus sa arate "oficiala" si m-am dus cu CD-ul si procura de la tata ca e de acord sa-i fac pasaport si ma imputerniceste pe mine sa fac demersurile necesare. M-am dus la sediul central pasapoarte (pe Nicolae Iorga) si, inafara ca nu au vrut poza pe CD ci printata, ca sa scaneze ei, totul a fost ok.
A fost f tare asta cu printatul pozei ca sa o scaneze si sa o digitalizeze din nou :))
vladimirescu spune:
Am citit acum intr-un grafic de crestere de pe site prokid ca media de crestere in primele luni e de 140g - 210g / saptamina. M-am mai linistit.
(pediatra mea imi tot zice de minim 250 g pe saptamina, ca targetul ei e 1 kg pe luna sa facem - dar eu sint f multumita cu 750 g, zau, ca nu tin sa fie copilul bucalat - sint eu destul pt toata familia :))
Floricica al meu nu prea maninca, ma lasa plina de lapte si imi gingureste, zimbeste, dar cind a dat drumul la sin, salut, sigur nu mai vrea sa suga, chiar daca il mai prinde in gura cind insist, se joaca, atit. Nu inteleg deloc cu ce creste el, mai ales cind aud la voi ca maninca bebe 150-200 ml la o masa, ma gindesc daca oare eu produc atita lapte... Banuiesc ca da, desi nu simt asta :)
Azi dimineata m-am trezit cu un sin plin ochi, tare, incepusem sa fac oua tari in el, ca pe vremuri... Si doar m-a trezit tot la 3 ore noaptea, nu m-a iertat, dar a supt doar cite un sin, ca nu are chef de prea mult noaptea (de fapt, si ziua face frecvent asa, nu mai vrea sinul 2)
De fapt in ultimele 2 zile am observat ca am mai mult lapte, desi fac totul pe dos: dorm putin (ma culc la 12 si la 6,30 ma scoala el definitiv, plus sculat la 1,30 si 4 dimineata pt alaptat), ma agit toata ziua, beau 2 cafele, coca cola pe saturate, maninc salam picant si alte prostii, tigari cite am chef... Nu mai inteleg nimic, zau - ca in zilele cind beam ceai in disperare si mincam cu atentie, beam cafea fara cofeina si nu ma atingeam de cola, sinii tot moi... Singurele 2 explicatii ar fi ca ori teoriile astea pe care le stim noi nu functioneaza la mine, ori (mai degraba) ceapa pe care am mincat-o cu nemiluita zilele astea a cresut f mult lactatia..
Zic sa incercati cu tone de ceapa verde, cum am facut eu (cred ca am mincat vreo 8-9 capatini medii proaspete pe zi, cu orice: cu supa, cu brinza de capra si rosii, cu salata de vinete...) Zic si eu, poate merge la cine are lactatia micsorata.
DAYANARA - eu zic draga mea sa mai faci 2 copii, nu 1, ca vad ca ai timp bercehet de forumeala cu 2 copii acasa si fara ajutoare :)) Cind vii in Ro, vrei sa ti-i dau si pe ai mei in grija? Ca sa nu te plictisesti, zau...
Mai fetelor, ma gindeam intr-o zi: parca e prea mult pompat in zilele noastre... acum citiva ani nu era moda asta... ca sa nu mai zic de mama preistorica a lui Corimami :))
Pup si jur ca ma culc acum!
EVAMIKA spune:
Intru si eu rapid sa va multumesc (cu intarziere) pt urari de 3 lunitze.
Ptr cine cauta plasa de tantari au cei de la inglesina 60 ronhttp://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=40 am fost la ei la sediu acum vreo 3 saptamani si aveau destule.
Tot ptr tantari am cumparat Zaza no de la Chico si vreau sa va zic ca e o porcarie.Am mai dat si vreo 37 ron pe el.Am fost in parc cu Eva si m-am dat pe mani si pe picioare ca stiam ca prezint interes ptr tantari....si ce credeti ....m-au facut praf, am vreo 10 ciupituri pe un picior zici ca-i pojar.....si culmea ma ciupeau exact unde dadusem cu ZAZA No . De Eva nu s-a atins niciunul..Pai dc ne-am dat amandoua pe mine de ce m-au ciupit? Ha?!......cred ca are alt sange.Acum mi-am luat Autan ca-i mai ieftin ....si poate mai bun.
Super tare Eric ....am ras de m-am prapadit.Eva nu-si tine capul prea bine desi are 3 luni....adik il tine cateva minute, apoi oboseste si nu stie sa-l intoarca in stg sau dr....cade cu nasul in cearsaf si incepe sa planga ca nu stie ce sa faca...uff ce blegutza e...
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
miria_cristina spune:
Fetele, paranoia, paranoia, nebunie, nebunie, dar mi-e acuma mi-e frica de-a dreptul!!
Sunt panicata, tembela si oarba si surda la orice perere care nu coincide cu a mea in momentul asta!
Sa va zic de ce, ne-au sunat astazi de la tara unde avem niste oameni care ne ingrijesc curtea si ne-au zis ca ei nu se mai apropie de o parte a curtii pana cand nu gasim rezolvare pentru ca au gasit un cuib de gargauni sunt un fel de viespi uriase si ucigase (inclusiv de oameni). Li se mai zice si: Bondarul ucigas, Lupul albinelor si nu mai stiu cum, n-are asta importanta.
Va spun sincer ca sunt panicata la maxim, mai ales ca fata prin gradina isi face veacul, iar anomaliile astea au cuib pe pamant. Este mare si cu santuri subterane.
Ce ma fac???!!!!
Am muncit si am investit in acea casa cu tot sufletul, dar nu pot sa mai vorbesc macar de dusul in ea acuma, mai ales cu copiii.
Numai cand aduc vorba si imi dau seama ca intr-adevar sistemul meu emotional postnatal nu este extrem de vulnerabil.
Nici nu va puteti gandi la scenariile mele!
Cum sa o rezolv oare?!
Ca parca nici in dezinsecie nu cred la cat de parsivi sunt si la cat de superficiala e treaba firmelor respective.
De fapt, nici nu stiu vreo firma de incredere. Am sunat la cateva si cand le-am zis care-i problema, unii faceau haz, ca "gargauni" se mai zice si la altceva, adica eu ma dau de ceasul mortii si ei glumesc cu mortul in casa mea!!!!
Iar barbatul asta al meu, zici ca nebun!
E Gica-contra la tot ce zic. "Cum sa nu mearga el la tara? Ca doar a asteptat un mileniu inaugurarea?"
Las'sa vad eu ca se apuca el de exterminat "teroristi"!
Fara sa inteleaga si sa realizeze matur, ca astia paralizeaza si baga in soc anafilactic si pe un adult daramite un copil. de sugar nu vreau sa vorbesc ca simt ca ma prabusesc de tot!
vladimirescu spune:
EVAMIKA - al meu tine destul de mult capul sus, in schimb cind sta pe burta nu-l duce mintea sa se sprijine / impinga in coate, el se incordeaza ca un arc, ridica capul dar si picioarele in sus, zici ca vrea sa faca "cosuletul" :)) Am incercat de f multe ori sa-i pun coatele sub torace sa vada ca e mai usor asa, dar tot nu pricepe :))
vladimirescu spune:
MIRIA, calmeaza-te ca nu dau acum gargaunii - barzaunii peste tine :)
Cauta pe net informatii si ai sa afli cum se stirpesc. Si sigur exista vreun serviciu de dezinsectie la care poti apela, daca nu vreti sa faceti voi operatiunea.
Din cite stiu, de fum fug toate zburatoarele, exista solutii cred ca sumoiage de paie ude la care le dai foc si le bagi in gaurile cu pricina... cred ca-si parasesc urgent cuibul si se muta.
De fapt, habar n-am, dar calmeaza-te si vei gasi sigur o solutie.