experienta vitex fruit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Nu stiu daca dau sau nu dependenta dar nici nu as vrea ca ciclul meu sa apara ok doar dc le iau.

Pentru ca am fost putin plecata si nu le-am avut pot sa zic ca am renuntat la ele cel putin in ultimele zile. O sa fac o pauza sa vdm cum vine ciclul luna asta. Daca simt ca este ceva in neregula o sa reincep sa iau cate 2. Sper sa nu fie cazul

Eu nu am cerut sfatul unui medic dar stiu ca pe prospect scrie ca se iau 2-3 luni. Eu deja iau de mai bine de jumatate de an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor , voua vitexul va scimbat data CM-ului , trebuia sa apara pe data de 8 (ieri) si nimic.....niciodata nu mi-a intarziat , mai devreme cu cateva zile a mai venit ,dar de intarziat .......voi ati patit asta?

----------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello
eu iau de 2 luni jumate Vittex...am luat la inceput 4 pastile pe zi...dupa prima luna de tratament mi-am facut hormonalele care aratau aproximativ la fel ca hormonalele mele "obisnuite",cele fara Vittex....dupa 2 luni de tratament mi-am facut iar hormonalele si am constatat ca Estradiolul si LH mi-au scazut sub limita inferioara a intervalului de referinta-eu nu am avut niciodata probleme cu ovulatia si hormonalele.
am redus Vittexul la jumatate...iau acum 2 pastile pe zi....si daca la urmatoarele hormonale imi vor iesi tot sub limita...amm sa-l intrerup....inseamna ca nu-i potrivit pentru mine.

in rest....menstra imi vine tot la 30 de zile ca si inainte de Vittex...cand am inceput tratamentul...ma intepau foarte tare ovarele...insa dupa vreo 2 saptamani au disparut intepaturile.

numai bine tuturor

Mergi la inceput

eu iau 3 vitex pe zi , cred ca am cam 2 saptamani de cand iau si este prima oara cand mi-a intarziat....durerile specifice le am , dar atat..am facut test de sarcina si a iesit negativ....astept sa vina odata ca imi este cam rau asa , stari de greata si dureri de cap si ovarele ma dor mai tare .....nu stiu ce sa zic.
mi-ai dat si mie de gandit ...cred ca ma duc sa imi fac si eu hormonalele luna asta , chiar azi mi-a aparut si o scurgere usoara galbuie

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Am luat si eu vitex agnus cactus, insa nu stiu de ce concentratie vorbiti voi aici ce ziceti 3 pe zi. Tabletele pe care le-am luat eu aveau in prospect clar indicat sa iei doar UNA pe zi, ceea ce am si facut.

Experienta mea: m-am luptat 2 ani cu infertilitatea, am descoperit ca aveam endometrioza de gradul 2 in urma unei laparoscopii, o trompa infundata si cealalta desfundata in urma laparoscopiei. Am luat zoladex, medicament care mi-a oprit menstruatia timp de 4 luni ca sa dea timp organismului sa se curete. Din momentul in care mi-a revenit ciclul am luat vitex agnus cactus.
Cert e ca inainte aveam ciclul prea scurt, niciodata de 28 de zile, in primele 2 luni de luat vitex mi-a venit alandala, ba la 30, ba la 35 de zile, in a 3-a luna ajunsesem la idealul de 28 de zile, in a 4-a am ramas insarcinata.

Dupa ce-am nascut mi-a revenit ciclul destul de repede, desi alaptam. Mi-a fost teama ca endometrioza o sa revina, insa din cauza de alaptat n-am luat vitex. Cind fetita mea avea un an si am intarcat-o am reluat vitexul. Din nou, am observat ca ciclul s-a reglat la 28 de zile, dupa citeva luni de incercari am ramas insarcinata a doua oara. In perioada in care alaptam si nu luam vitex aveam tot asa ciclu scurt, 20-24 de zile, ceea ce pentru mine denota clar un echilibru hormonal.

Personal, cred ca vitexul m-a ajutat, mai ales ca eu am o singura trompa functionala, deci 50% sanse de a ramine insarcinata fata de alte femei. Eu n-am observat efecte secundare de nici un fel dar, cum ziceam, am luat in mod constant o singura pastila pe zi.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

turturica , exact aceai problema o am si eu ...o singura trompa desfundata in urma unei laparo , o fetita in urma unui tratament , acum incer sa rman iar si nu mai reusesc , eu iau vitex fruit si pe prospect scrie de 3 pe zi ...cred ca nu este acelasi lucru cu ce ei tu , mie trebuia sa imi vina pe si a venit pe 9 seara o chestie rozalie , dar pot declara prima zi ....o sa caut pe net de vitexul tau sa vad daca este la fel cu ce iau eu.....chiar sunt curioasa

----------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

macarie, in caz ca te ajuta, medicamentul luat de mine se numeste Prefemin, e produs in germania si fiecare tableta contine 20mg de extras uscat de vitex agnes cactus. Asta scrie in prospect.
Or fi diferite si de la diferiti producatori, cert e ca la mine a fost in regula cu preparatul asta. Nu pot sti daca a ajutat exclusiv, insa cu siguranta nu mi-a stricat, de bine de rau o corelatie intre sarcina si medicament am vazut.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput