Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui suede

A intrat indemnizatia si la Raiffeisen.Si e nemodificata deocamdata...
sa ramana asa!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

pai astia sunt banii pe mai .... reducerea se aplica incepand cu 1 iunie .. deci in iulie vei lua indemnizatia micsorata ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Ellenuta, o mica corectie. Cf. ultimei variante - cea aprobata, reducerea se aplica incepand cu data publicarii in monitorul oficial, adica sf. lui iunie-inceputul lui iulie. Deci cel mai probabil si indemnizatia aferenta lui iunie pe care o vom lua in iulie va fi nemodificata-sau infim modificata deci efectiv vom resimti reducerea in august cand vom lua pt. iulie. Sper sa aiba sens ce am scris.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Asa am inteles si eu, ca masurile vor intra in vigoara cand se va publica in Monitorul Oficial, deci probabil si pe iunie vom lua intreg...dar cu ce ma incalzeste pe mine, cand nu intra banii la timp? Uffffff....

Felicitari tuturor pentru mandrii dintzoci.

Mandra mea cred ca a dat de racoare, ca doarme frate, de stinge...azi a dormit intr-una.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Asa am inteles si eu, ca masurile vor intra in vigoara cand se va publica in Monitorul Oficial, deci probabil si pe iunie vom lua intreg...dar cu ce ma incalzeste pe mine, cand nu intra banii la timp? Uffffff....

Felicitari tuturor pentru mandrii dintzoci.

Mandra mea cred ca a dat de racoare, ca doarme frate, de stinge...azi a dormit intr-una.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multumim.
Creste, de aia doarme. Se simte mai bine, papa mai bine, deci ii prieste. Multa sanatate Alessiei!

aaaa..mi-au intrat si mie pe Raiffeisen. Ma si mir, de obicei intrau dupa BCR si altele. Sper sa va intre si voua cat de curand.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Elle am gasit biscuiti fara gluten,a gasit sotul la un distribuitor al lor,sunt noi pe piata.Se numesc Gerble.In mod normal ar trebui sa se gaseasca in benzinariile Mol.
Selen sa se lungeasca inca un an si 4 luni!

Poze noi

Mergi la inceput

Felicitari Bruculica!!
Sa te pregatesti mami,ca sa vezi ce capseaza acum

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Suede vaaaai, trebuie sa gasesc si eu biscuiti din aia fara gluten....aaaa, stai ca mi-am amintit, eu am mai gasit biscuiti ptr bebebi fara gluten, la mine aici in cartier la o farmacie, dar aveau lapte si nu ma ajutau cu nimic, ca noi suntem si fara lactoza...poti sa te uiti sa imi spui daca contin si lapte cumva? Multumesc mult.

Danuta eu sper sa intre pana maine, ca daca nu, am pus-o. Probabil ca ai dreptate cu cresterea Alessie, ca a dormit dimineata 2 ore, in parc 1 ora juma' si acum doarme de la 4 si 10, dar va trebui sa o trezesc, ca noi avem program fix de masa, din pacate, ca altfel se duce naibii tot. Multumim de gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

In primul rand felicitari pt dintzoci. La mai multi.

La multi ani Sophie Amelie de Andraiulia

Banii nu au ajuns nici la mine. Eu ii primesc acasa prin postas. De obicei veneau pe 12. Luna asta se pare ca imi trag teapa. Aveti idee unde ar trebui sa sun sa aflu cand vin si la mine ca habar n-am? Acum imi pare rau ca nu mi-am facut card atunci. Puteam si eu sa verific dar asa? Nici nu stiu unde sa sun.

Cat despre scaderea indemnizatiei, si eu am inteles ca ne iau bani de la publicarea in MO.

Noi am mancat de cateva zile biscuiti din aceia cu gluten baby star. Pana acum nu vad nici o problema de la ei. Bine, oricum nu mancam multi 2-3 pe zi asa mai in joaca.

Azi am incercat sa-i pun in mar biscuite dar nici asa nu vrea fructele. E anti fructe in general numai ca azi a fost si anti legume. De cand e mai cald asa, a inceput sa manance foarte prost si mai mult lapte decat altceva. Deocamdata am vazut ca nu imi respinge iaurtul simplu. Am incercat de la Campina, de la Brenac, de la Covalact si de 2 zile Muller. Asta Muller pare mai cremos un pic si cica nu ar avea lapte praf. In fine. Sa vedem cum ne-om descurca weekendul viitor in deplasare cu mancarea.

Va .

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Alex din pacate si astia au lapte...Imi pare rau ca nu va sunt de folos!

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Suede vaaaai, trebuie sa gasesc si eu biscuiti din aia fara gluten....aaaa, stai ca mi-am amintit, eu am mai gasit biscuiti ptr bebebi fara gluten, la mine aici in cartier la o farmacie, dar aveau lapte si nu ma ajutau cu nimic, ca noi suntem si fara lactoza...poti sa te uiti sa imi spui daca contin si lapte cumva? Multumesc mult.

Danuta eu sper sa intre pana maine, ca daca nu, am pus-o. Probabil ca ai dreptate cu cresterea Alessie, ca a dormit dimineata 2 ore, in parc 1 ora juma' si acum doarme de la 4 si 10, dar va trebui sa o trezesc, ca noi avem program fix de masa, din pacate, ca altfel se duce naibii tot. Multumim de gandurile bune.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

se pare ca la ordinea zilei sunt iepurasii felicitari lui Bruce pt primul dintisor !!!
La noi a fost foarte usor ... nici nu am stiut cand i-au dat, noroc ca o verific tot timpul, ca altfel sigur m-as trezi cu ei mari fara sa stiu ... acum avem 4 iesiti complet(2 sus, 2 jos), 1 iesit pe jumatate (sus) si 2 care apar la orizont (unul sus, unul jos).

Monikus imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, dar cred ca ti-ai dat seama ca nu are rost sa te consumi, deoarece tot ceea ce ti-a spus sunt niste aberatii ... fiecare mama stie ce e mai bine pt puiul ei si nu exista un manual pe care sa-l aplici cap coada in cresterea copilului. DA, exista niste linii generale, niste idei, niste sugestii ... dar fiecare se adapteaza situatiei. Deci capul sus ...ca puiul tau e perfect.

Suede ma bucur ca Mihnea e ok cu mancarea.

Danuta zici ca saptamana viitoare o sa fie urat la mare ???? Pai acum cand ne-am hotarat si noi sa iesim din Bucuresti pt prima data cu Maria ...acum sa fie asa urat .... offff ... mai fetelor va rog eu sa "suflati" tare, tare sa treaca toti norii astia dupa Bulgari incolo (ca doar sunt si fete care merg la bulgari) ...
Tare rau mi-ar parea sa stam numai in casa (dupa ce ca mergem doar 3 zile - suntem in testari sa vedem cum se prezinta situatia).

Revin mai tarziu ca s-a trezit!
Va pup.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Banii nu au ajuns nici la mine. Eu ii primesc acasa prin postas. De obicei veneau pe 12. Luna asta se pare ca imi trag teapa. Aveti idee unde ar trebui sa sun sa aflu cand vin si la mine ca habar n-am? Acum imi pare rau ca nu mi-am facut card atunci. Puteam si eu sa verific dar asa? Nici nu stiu unde sa sun.

Acasa, prin postas, ii primesc si eu, aici la mine la tara. De obicei veneau pe 15, odata cu pensiile . Luna asta nu au venit si socrul meu care ma iubeste mult a sunat-o pe diriginta de la posta (ca cica au fost prieteni buni in tinerete ). Asta i-a spus ca vin vineri, adica maine. Acum, nu stiu ce fel de relatii a avut socra-miu cu diriginta de la posta in tinerete si daca asta vrea sa se razbune acum si l-a pacalit.... Dar aflu eu maine . Ma gandesc ca daca nu se purta frumos cu ea si nu-i lua o floare, acum nu-i mai raspundea la telefon ...zic eu - o tanara fara experienta .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput