Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

salut!

va invit la o tarta cu cirese si o limonada rece

sunt foarte bucuroasa....astazi una din cumnatele a nascut un baietel prin cezariana...DPN era pe 28 iunie si trebuia sa-si faca progr pe maine sau poimaine.

noi ieri am fost la dr....vaccinul de 6 luni costa..(150) lei...celelalte n-au costat

avem 8,700 kg..pana cand venim de la mare (cand vom incepe diversificarea)....exclusiv LM

mie mi se pare ca zice "mama" si "apa"

eu am sanii mici, majoritatea care au vazut-o pe diana cred ca ii dau LP

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Multumim de cinste!!!Eu ma servesc!

Felicitari pentru crestere! Si pentru alaptatul exclusiv! Bravo!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Uff da v-am alergat ceva!
Cristies intrebare de baraj legata de patut ca io nu mai stiu ce sa fac: la nivelul intermediar (cel de sus) se balangane de fiecare data cand se misca Irina si uite asa se trezeste noaptea...plus ca am 4 bare de aluminiu cu care nu stiu ce sa fac si nici in instruct nu zice nika. Ma pot duce la miniblu sa le intreb pe alea da ma gandesc ca tu nu o sa zici ca sunt tuta in schimb ele da .

Si inca o intrbare - de unde ar putea sa puta infiorator besi a lu Irina? ca ne omoara cu zile, are multe besi si puturoase rau de tot. PLus ca face kk la 3-4 zile si culmea destul de inchegat, ca o pasta de tomate asa (nu culoare ci consistenta)...btw e alaptata exclusiv la san...

Catalutza mami de Irina

Cumva barele alea se baga una in alta? Adica din 4 se fac 2 de lungimea patului? Ca daca da, pe sub fasul ala care constituie treapta intermediara sunt doua buzunarase unde se baga tevile si astfel sta fixa salteluta.
Daca nu te ajuta cum am expicat, fa o poza tevilor sa vad daca ma prind...
Cu besi puturoase... nu stiu, nu cred ca asta e problema, mai mult consistenta kk poate fi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ui aici ete ivan diversificatu' si ivan fomistu'.................

http://www.youtube.com/watch?v=yZ8GcjCWZOg

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

vai cat e de scump

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Haircut si lui Alexis i-au iesit pe manute bubite. . Cred ca de la caldura...

Nu te mai supara cu Boc... poate isi dau seama pana la urma la curtea constitutionala ca fac un genocid...

Cum a iesit camera Maiei?

Bea pantalonasii i-a primit dar sunt mici, l-am imbracat cu ei doar pentru poza.

Alexutzzza, distractie placuta!!!!

_
Povestea unei .
Cresc

Multumesc de incurajari

Camera Maiei inca nu e gata, tot din cauza de...Boc... Am desenat numai unde nu poate ea sa ajunga pentru ca am desenat cu tempera si se ia daca pune manuta uda, peretele unde o sa fie liber si voiam mai mult desenat cred ca o sa-l desenam amandoua(trebuie luat lavabil si mai multi pigmenti, trafaleti, pensule mai mari, e ceva cheltuiala.) Ma duc sa fac poze la ce am desenat deja sa va arat...

Mergi la inceput

gata, am pus pozele in album. mai trebuie mici retusuri, dar in mare is gata.... si 2 poze cu maia de saptamana trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Poze

Ce haplea dulcel...
cu ce pofta papa el!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Poze

Ce haplea dulcel...
cu ce pofta papa el!

_

_

ce invidioasa m-ai facut! Si ce-i dai acolo asa bun? Lui Caius zici ca-i dau otrava cand ii dau supa de legume (pana acum mananca cu "placere", dar tot incretit, doar sucul) si mai nou stie sa tzina gura inchisa lacatel... da-ne si noua reteta de papa bun, plz...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

gata, am pus pozele in album. mai trebuie mici retusuri, dar in mare is gata.... si 2 poze cu maia de saptamana trecuta

foarte frumos! si ideea sa pictati impreuna e super, bravo dragi parinti!

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

off..de cand alerg dupa voi..nici nu mananc, nici nu beau apa din cauza voastra vorbaretelor!

Miremia - felicitari pentru disertatie! La munte vreau si eu.Ce zici de Sucevita?

Cristies - fain bancul cu coordonatorul...sa stii ca el conteaza, am simtit-o pe pielea mea..
Bafta bunicutei aceleia sa-i iasa combinatiile!

Nikole, bafta la control, sa vii cu vesti bune! Ai chelit-o pe Irinuca???

Carmita, stii tu..pentru vestile bune!

MP, ce i-ai facut lui ginerel??

Felicitari lui Sebi pt "pa-pa" si Alexandrei pt "gu-gu"...sii...mai era cineva care spune "apa" parca..BRAVO PUFULETILOR!

Cris.m...85 ml ceai??? ii dai asa mult? mi-e mi-e frica sa-i dau cat vrea ea...ii scot biberonul repede din gurita..ca dupa ea...ar bea tot cred...nush daca-i bine pt rinichiorii ei,...

Xela, cum faci cu povestea aia cu congelatorul? piureul din legume fierte si apoi pus la conge? sau crude?

Ayanna, ala din foto cu baietelul cu finger-food nu era bostan, era altceva..avocado parca, ai vazut bostan? ca eu n-am vazut..
oricum si mie imi plac placintele cu bostan de ma topesc in schimb nu-mi priesc...fac aciditate de la ele,,...dar tot mananc

Am vazut ca ati vorbit despre diversificare la greu, m-am distrat de voi...vorbiti de concedii...aici nu m-am ami ditrat..
saraca Bea a pierdut ditamai mesajul...vai ce nasol...stiu cum e..iti vine saa de asta-i bine sa le scrii in word intai si appi sa le copii aici, isteata ayannna, ea asa face (cateodata).

pentru fetele care mi-au simtit lipsa...eu mereu am senzatia ca scriu ca intr-un jurnal, ca vb singura, ca nu ma asculta nimeni...asa am eu senzatia, doar stiu ca ma cititi si pe mine..

bobitza in concurs...ma lupt cu baietelul luciei, m-a intrecut , are 160 de voturi dar nu-i nimic
saptamana asta oricum castiga Daria, apoi sapt viitoare castica Lucia si apoi o sa castigam noi, nu?

LA MULTI ANI SATULICA, OFE SI PUFULETI DRAGI!

NOI AVEM PROGRAM DE TANDRETURI CU BOBITZA, ARE CHEF DE IUBACEALA SI ASA MAI RADE CAND O PUPACIM

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Admirat Ivanelul papacios (bravo Bea!!!!) si Maia dulcica (mai ales cazuta la datorie ) si talentele lui Haircut (pe mine m-ai dat gata). Bravo, tot asa!

Mergi la inceput