Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri22

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Flavia nastere usoara !!!!ce veste minunata!!!Sa ai o nastere cat mai usoara si o recuperare rapida!!!! HAI BEBE DARIO

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Flavia suntem alaturi de tine si de bb Dario.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Naste Flavia? Nastere usoara atunci.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nici o veste de la Flavia?

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Wow! Am ratat galeria pentru Flavia!
Flavia, cred ca deja iti tii puiul in brate! Doamne ajuta sa fiti sanatosi si frumosi toata viata!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ignatica-felicitari pentru bebe Horia!!!!Ce mai faci?ce face bebe mic?

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Din pacate am ratat galeria pentru Flavia. Acum cred ca a nascut deja.
Flavia iti doresc refacere rapida, bebe sanatos si mancacios si sa ai mult laptic.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Wow, Flavia naste... felicitari mamico, probabil esti cu puiutul tau in brate, sa fie sanatos si cuminte si impreuna sa fiti o familie minunata impreuna!

Imbratisari la toate fetele de aici, sunteti cu toate niste invingatoare! Sper sa auzim numai de vesti bune in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Si eu am ratat majoretele, pana acum sigur a nascut
Felicitari Flavia si bebe Dario! Multa sanatate si bucurie deplina

Lau, deci mai traiesti .Daca nu ne dai ceva vest despre tine, atunci ramane doar sa te imbratisam si noi si sa-ti expediem niste pupici!

Am ratat galeria motivat. Desi mai sunt maxim 2 luni pana la nastere am o stare proasta de "mi-a ajuns", sunt nervoasa si incordata mai mereu. Hormonii de sarcina amplifica toate alea. Mai rau e ca nu mai am chef de nimeni nimeni in jurul meu de parca as fi vreun animal care se pregateste acum acum sa nasca... nici unde nasc si cu cine nu e prea clar deocamdata pentru ca la Filantropia unde era initial vorba sa merg au mai introdus o tampenie pe langa toate toate care erau. Nu numai ca se naste pe spate dar se si leaga picioarele. Iar in caz de cezariana nu-ti vezi copilul pana a doua zi ceea ce iar e inacceptabil pentru mine.
Va pup!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

alinuscha cum adica se leaga picioarele?????nu am mai auzit de asa ceva. Doamne!
miha suntem bine, Horia creste frumos, la ce sarcina am avut a venit un bb care ma face sa le uit pe toate.

Mergi la inceput