Prietene la bine si la greu - 24

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ionela, Dozz eu, cand am fost la oftalmolog specilizat pe copii (trata si bebelusi mai mici ca a mea, in special prematuri), s-a uitat la ochisorii ei cu o lupa, si mi-a zis ca are canalele lacrimare infundate. CA tratament mi-a dat: ALCON CILOXAN 1pic/3 ori pe zi/ timp de 7 zile si FLOXAL (unguent) 1 aplicare pe zi/ seara/ pt 7 zile. Pe langa asta, nelipsitul ser fiziologic.

Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Pentru Laura si nu numai poze de la pescuit

Mami fericita de strumfita

dar te pricepi, nu gluma

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Dozz eu am fost la oftalmologul asta. http://www.dr-burloiu.ro/ Mi-a placut mult de el. Explica ca la prosti. Nu m-a luat cu explicatii din care sa nu inteleg nimic. Mi-a explicat si aratat pe plansa. O consultatie costa 50 lei. Suna inainte si fa programare ca e cam aglomerat.

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Dankutza[/b],si eu ma gandesc ce sa iau....noi vom sta acolo(nu stiu daca ti-am mai spus-mergem in Corfu cu avionul) 2 saptamani,deci trebuie sa ma gandesc bine,mai bine sa am in plus,decat sa nu am ce-mi trebuie,dar trebuie sa ma gandesc si la limita de greutate(20kg),si bineinteles ca luam si caruciorul.

Eu ma gandesc ce o sa manance. Iau LP, creale, fructe cumpar de acolo (ce-o fi), dar legume? Nu am babycook. Steamerul nici nu se pune in discutie sa iau magaoaia aia cu mine. Sa iau borcanele? Pe mine ma racaie sa ma duc in Zakynthos. Tu ce-i vei da sa manance? Borcanele? Sau te duci la self-catering? E si asta o idee, dar nu ma vad gatind in concediu. Mi-e lene. Adica, pt Pinky as gati, dar pt noi... no way. Restaurant de 2 ori pe zi... no way si asta. Asa ca traiesc o trilema

Botezul Cezarei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

salutari si de la noi
in sfarsit e mai racoare.
am bagat un ochi pe aici si fug la calcat.am vreo 2 everesti.
lila mersi pentru raspuns.
lma sarbatoritilor.
revin pe seara.
sper.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

am fost la pedi,dra mea are inceput de rahitism,din septembrie mi-a zis ca-i da vit d injectabil.Voi stiti ceva de asta?

Cum a ajuns pedi la concluzia asta?
Nu am auzit niciodata de vit D facuta injectabil la bebei.

Botezul Cezarei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza, pe mine nu ma mai mira nici o pediatra! si a mea pe reteta pt calciu gluconic fiole scrie prof.rahitism, dar mie doctorita nu ne-a zis ca ar fi rahitica... Tind sa cred ca mai mult fierul/calciu/D, se dau profilactic, mai bine sa fie siguri doctorii ca nu au bebei pe mai tarziu probleme.
Am o prietena a carei pediatra i-a recomandat pt bebele ei de 4 luni calciu gluconic fiole, 3 luni cate 10 fiole pe luna. Ca cica e nu stiu cum fontanela. Buun..tipa i-a dat o singura luna calciu ala fiole, pe urma nu. Ca ii dadea aproape zilnic branzica calcica. Si de fiecare data pediatra o tot intreba,daca i-a dat calciu ala fiole. Ea ii spunea ca da, si pediatra se arata foarte multumita si incantata de evolutia bebelui, 'ca uite ce bine se prezinta daca ii dai calciu'. , daca ar fi stiut ea ca de fapt bb nu primea calciu fiole deloc
Si noi am primit acum tratament cu calciu fiole, si inca oscilez..sa ii dau/sa nu ii dau. De azi i-am bagat si eu branzica calcica, care printre altele vad ca o papa mai bine decat branzica facuta de mine in casa fara pastile( si care era cam acruta).

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Am vorbit azi la tel cu pediatra din Cluj la care am fost la analize cu Andrei. Mi-a zis ca ultima noutate in materie de mancarica la bb este administrarea glutenului la bb-ei inca de la 4 luni. Ea mi-a trecut pe foaia de externare ca pot sa dau gris, si m-a sunat sa imi dea si explicatii, dupa ce, in urma cu o luna, tot ea imi zicea sa evit glutenul pana la 8 luni.

Deci fetelor, cu gluten/fara gluten?, telina, pastarnac da ori ba?, para/ banana/ prune???????? Cred ca pana la urma o sa vedem noi singure ce papa si ce e bun pentru bb-ii nostri.

Am stat si m-am gandit, m-am gandit si am stat. SI am ajuns la concluzia ca Monis are dreptate. O de camp pt ea. Trebuie sa gasim echilibrul. Stiti ce o sa fac de azi inainte? O sa-i dau si de aia si de aia si nu ma mai iau eu dupa graficele alimentare si dupa nici un pediatru. Pai aia nu e voie, aialalta nu evoie, dar trebuie sa-i diversificam. Cu ce sa o diversific pe Pinky? Cu mar si cu morcov? Bun! SI mai departe? Nu avocado ( se digera greu), nu para (e laxativa), nu portocala ( e acida).... SI atunci ce mai mananca copilul meu? Mi-a zis pedi ca pot sa-i dau si cirese daca am rabdare sa le curat de samburi si de pielite si sa le blenduiesc. Mi-a zis sa-i dau cam ce e de sezon, .... dar nu para. Azi i-am dat pe razatoare o nectarina mica. A papat vreo 40 ml. I-a placut.
In schimb cu glutenul, sunt pe pozitii. Ala chiar ca o sa i-l dau de la 8 luni. Pana atunci, am destule posibilitati de diversificare "neglutenoase". Sunt multe tipuri de cereale fara gluten. Am d eunde alege. Dar treaba cu fructele si legumele ma infurie. Ieri era Smara nervoasa cu astea, azi sunt eu.
Eu o las si pe Pinky sa ma ghideze. De exemplu, i-am dat banana (fara seminte). I-a placut rau. Dar, s-a constipat. M-a auzit tot blocul pana a facut cacalica. A tipat de m-a innebunit pana a facut o maslinuta. Deci, pas banana, pt un timp. Ma gandesc sa o combin cu para. Una este anti-cacalica si alta pro-cacalica. Sa vedem ce iese.
Inchei cu oltenescul perfect simplu "ma racorii"... AM spus tot ce am pe suflet legat de acest subiect.

Botezul Cezarei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Salutare,

Mai intru si eu putin sa va salut, nu mai am timp de nimic. E tati in concediu si stam mai mult cu el.
Maine plecam la munte pt cateva zile. De vreo 3 zile papam mar si cred ca o sa lasam pe pauza diversificarea care oricum nu e foarte avansata pana ne intoarcem acasa.
Azi a cazut si Robert din pat si ma simt atat de vinovata. Era pe mijlocul patului si a pierdut o jucarie si s-a intins dupa ea. Nu am apucat decat sa vad cum cade, nu am putut sa ii prind.Dupa ce s-a oprit din plans a inceput sa rada.

Sper ca sunteti bine toate si toti fulgusorii.

Va pup, ma duc sa fac bagajele.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ionela exact axta ximt xi eu acum. Parca mi-ax dori xa nu mai vina deloc, ma bate gandul xa ma mut la mama acaxa xau xa imi caut o chirie xa ma mut pana vine el, ba chiar xa ma mut xi in alt orax. De cateva zile numai ganduri din axtea am . xper xa iau cea mai buna decizie xi xa am puterea xa nu fug tocmai acum, mai alex ca l-am axteptat atata amar de vreme. Cumva cumva...o xa o xcot eu la capat, ca nu am alta cale.

Am vb ff putin cu Andre, care va pupa pe toate, dar care e intr-o alergatura continuu xi nu mai reuxexte xa intre pe forum. Cred ca xe apropie botexul xi in zdroaba mare a reuxit xi x-a arx la mana, pe care xi-a pux-o bariera la fata. Promite xa revina cu cinxtea dupa/de botez.

xper xa nu va deranjeze prea tare la citit, ca foloxexc taxta "X", dar am reuxit xi am rupt de tot taxta cu litera ce vine dupa R

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput