Prietene la bine si la greu - 24
Raspunsuri - Pagina 13
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinus25 Fetele, multumesc de urari...poftiti la cinsteala, cu de toate , io-s la o minidieta, nu se mai poate asa , dar pe weekend o sa las dieta la o parte Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007 |
Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
dankutza spune:
citat din mesajul lui dana n. David si-a luat masina Amalia draga esti invitata la o plimbarica Poze de aici si un www.youtube.com/watch?v=j6v04wsXw-0" target="_blank">fimulet. |
Super fain cum doarme David si cu pussycat. Davidutul sa stapaneasca sanatos Harley-ul.
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
lylyana.ion spune:
RamoC, eu ii dau iaurt in fiecare zi, pt ca si noua ni s-a recomandat ca gluconic si nu i l-am dat , iar branzica ii dau calcica cam de 3 ori pe saptamana
Fdaniela, bine ai revenit
vazut pozici cu dra care citeste deja
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
ionelamaria spune:
Buna tuturor
noi suntem bine si sper sa nu ma insel. Mihnea mai e putin fornait, in rest e ok
Diana sa fii fericita si iubita si sa te bucuri de minunile tale.
fulgusori sarbatoriti
Alinus pentru cei 5 ani de "caznicie" Sa fiti fericiti
Dozz, probabil ai mai pus link-ul cu alimente si alta data, eu acu' l-am vazut. Multumesc
Mai pusese Diana un link cu medicamente permise in perioada de alaptat, link pe care il salvasem si eu si l-am mai pus si eu de cateva ori, dar pe care l-am pierdut. daca ma poate ajuta careva, sar'na cu anticipatiune
Lyly felicitari pt dintoci si "omidatit"[na ca asta e chiar inventie]
Dana n, e suuuper masinuta
FDANIELA, bun revenit
Dankutza, sar'na de gandul bun
o zi buna va doresc
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
FDANIELA spune:
da ..citeste ea importat e ca i place cartea si peste tot o duce cu ea , mai vedem noi daca si cele adevarate o sa i placa , si nu doar sa se joace cu ele
http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#
dankutza spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Dankutza, am fost si noi in Zakynthos anul trecut, cand eram gravi, si ne-a placut |
Poti sa-mi dai mai multe detalii despre Zakynthos? Orice info e utila. Ce statiune recomanzi?
Am vorbit aseara cu tati de printesa si nici prin gand nu-i trece sa nu o ia pe "printesica lu' tata" cu noi.
Botezul Cezarei - poze
dankutza spune:
Ramona eu cred, de fapt sunt convinsa, ca in momentul in care o sa-l vezi pe tati de Dominic, o sa-ti treaca toate gandurile de despartire. Acum, discutile se poarta la distanta, dar cand o sa fie acasa, o sa fie altceva. Eu sunt convinsa ca te va inbuna. El, chiar daca e in Bahamas, este acolo ca sa faca bani pt familia lui, adica pt Domi, tu si el. Sunt convinsa ca va iubeste si va duce dorul. Nu numai tu esti dependenta de dragostea celor 2 barbati din viata ta, dar si el e dependent de dragostea ta si lui Domi.
Botezul Cezarei - poze
dankutza spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Fetelor voi cand puneti legume la congelator le opariti? Lidia |
Nu.
Botezul Cezarei - poze
Cory_B spune:
Dana - ce baiat frumos si mare ai Sa-ti traiasca! e un scump si ce-i mai place cu masinuta Apropos, de unde i-ai luat-o? E tare faina si mai ca i-as face si lui Andrei un cadou de genul asta acum pe 21 iunie, cand va implini 8 luni ! Ce vreme urata, ba e cald de mori , ba e racoare si un vant rece...uite asa formam noi mucisori enervanti. Of..dar crestem noi mari Apropos de vacante, ne vom aventura si noi la munte in iulie, am vz ce ati scris fetelor care ati fost deja plecate cu bebeii, de bagaje, ma voi inspira Parca as merge si la mare vreo 3 zile...dar ma mai gandesc . Eu tot am o pb cu foiala lui in scaunul de masina si am impresia ca nu va avea rabdare la drum mai lung...O sa vad ce voi face...Va Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170